2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست
خیلی خوب بوده که بخدا اگه النوا بودی بیشتر یاش پوچ نبودن 

میگم عزیزم النوا هم به جای سینال استفاده میشه ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
آهان ذخیرتم کم بوده....  پس چرا به هایپری فکر میکنی؟؟؟؟  اصلا ماها با ذخیره کم هایپر نمی ...

دیروز درد داشتم ترسیدم وگرنه فولیکولای من که همیشه زیر ۱۰ هست هایپر نمیشم الانم یه دوغ از اون بزرگ بزرگا گرفتم نخورم ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۶،۷تا فولیکول بود ،بله پوچ بودن

خوب عزیزم ۶-۷ تا فولی عمرا هایپر بکنه.... 

خیالت راحت باشه.... 

ولی از من بهت توصیه.... 

از الان تا پانکچر بعدیت که انشالله نیاز نمیشه و طبیعی باردار میشی هر روز دو تا سفیده تخم مرغ بخور.... 

من صبحونه میخوردم....

تغذیتم سالم و مقوی باشه.... 

مرغ و ماهی و گوشت بخور.... 

چهار مغز بخور.... 

میوه فصل زیاد بخور.... 

سالاد.... 

سعی کن استرسم از خودت دور کنی.... 

ورزش کن.... 

مطمئن باش انشالله یا طبیعی باردار میشی یا پانکچر بعدی با داروی خوب چند تا جنین عالی خواهی داشت..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
واقعا ممنونم بابت اینکه ارزش دادین جواب سوالمو که چندین بار مطرح کردم رو ندادین. همتون موفق باشین ب ...

عزیزم اصلا اینطوری فکر نکن.... 

ببین مثلا من خودم دونه دونه جواب میدم.... 

تا به پست شما برسم باید کلی پست رو بخونم.... 

هر کسی پستت رو ببینه مطمئن باش جواب میده اگه بلد باشه.... 

ببین شاید فکر کنی بعد سوال کلی پست جواب میاد بالا.... 

اون جوابها مال حداقل پستهای دهدصفحه قبله.... 

یعنی اصلا من شخصا یعنی پستتون رو ندیدم... 

البته الان که این پست رو جواب دادم دو بار به سوالتون جواب دادم.... 

منظورم اینه به دل نگیرین و عجولانه قضاوت نکنین وقتی جوابی داده نشده بدونین هنوز پستتون دیده نشده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خیلی حس بدیه...  ایشالا که‌ باردار‌باشی عزیزم. واسه من دقیقا از ۱۵‌انتقال این‌اتفاق افتاد..

به هر كسي ميگم ميخنده بهم كه مگه ميشه (گفتن كلمه  ت ن گ مجاز نيس) بشه 

باور نميكني ميترسيدم شياف رو بذارم 

امروزم تعطيله 

فردا صبح ميپرسم بشه از مقعد بذارمش

برزخ چرا عزیزم ...چی شده مگه؟ ان شاالله همه چی عالی پیش میره برات عزیزم  🙏🏻😍🌷

قربونت برم بتای مجدد که دادم خوب رشد نکرده بود😔خیلی از ذوق و شوق افتادم میرم سونو که ببینم چه خبر دعا کن بچم رشد کرده باشه و تو رحمم باشه 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
آره خداروشکر ۱۵ تیر آز دادم باردار بودم‌ حالا‌فردا مجددا باید آز‌بدم‌ببینم‌بتا بالا رفته باشه انشاال ...

واي خيلي خوشحالم برات 

براي منم دعا كن 

شرايطم سخته خيلي 

سه بار ا  سه نفر مختلف با كلي دردسر و هزينه تخمك اهدايي گرفتم 

اين سري قرار بود بلاست هم بذارن برام اما كنسل شد 

فقط دو تا جنين سه روزه روز شنبه داشتم 

واي خيلي خوشحالم برات  براي منم دعا كن  شرايطم سخته خيلي  سه بار ا  سه نفر مخ ...

ممنونم گلم ایشالا خدا حاجتتو بده و دلتو شاد کنه و آغوشت پر‌شه‌ عزیزم😍 واست بهترینهارو‌ آرزو‌ میکنم دوست‌خوبم🤲🤲🤲

برای مامان روقیه عزیزم به نیتش یاسین میخونم انشاالله که هرچه زودتر صدای قلب نینیشو بشنوه 😍🥰بسلامتی ...

قربونت برم لیلا جون خیلی شرمنده ام می‌کنی انشاالله خدا صدات رو بشنوه ..فدادشم انشاالله خودت هم میری و صدای قلب نی نی (ها)رو می‌شنوی به بزرگی خدا

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام جونم خوبی ویهان عزیزم نبودی یهو الان دیدمت انشاالله بارداری سالمی داشته باشی 

سلام عزیزدلم ممنون

خوبم خداروشکر

اره یه خورده کمتر میام سایت

این اخرای بارداری یه خورده سخت تر میگذره

انشالله که قسمت همگیتون

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩