2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست
قربونت برم لیلا جون خیلی شرمنده ام می‌کنی انشاالله خدا صدات رو بشنوه ..فدادشم انشاالله خودت هم میری ...

سلام رقیه باجی اینقدر ناراحت نباش.خدا میده خودشم برات حفظ میکنه عزیزم.میری صداشو هم میشنوی.  

به لیلا گفتم کاش منم فردا مثل رقیه باجی سوپرایزبشم بعد این سالها  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم لیلا جون خیلی شرمنده ام می‌کنی انشاالله خدا صدات رو بشنوه ..فدادشم انشاالله خودت هم میری ...

دلم‌روشنه که صدای‌قلبشو میشنوی‌عزیزم‌ به نیتت ۱۰۰ تا صلوات‌نذر میکنم که ایشالا خیالت‌راحت‌شه هرچی‌زودتر😍 توهم واسم‌ دعا‌کن‌ فردا‌بتام‌ بالا‌رفته‌باشه واقعا ما آی وی افی ها هر مرحله که میریم‌جلو با استرس های جدیدتری‌ روبرو میشیم ایشالا‌بخیر‌ بگذره این‌چند ماه و راحت‌شیم بحق پنج‌تن🤲

سلام زی زی جون خوبی عزیزم  من یادمه انتقال دومم باهم بودیم  سه تا برات گذاشتن رفته بودی ...

سلام عزیزم قربونت🥰🤩 خوب یادت مونده ها😉

منم یادمه اتفاقا که باهم بودیم برا همینه همش میومدی تو ذهنم

اصلا شک نکن که همه چی برات عالی پیش خواهد رفت، تازه به دلم افتاده دوقلو هم هست 🥰😍🤣

بازم میگم مبارکت باشه واقعاااا خوشحال شدم😘

مرسی عزیزدلم دعا کن بتامم خوب باشه 🤲🤲🥹  ایشالا مامان شدن خودت عزیزم  به حق علی🤲🤲🤲🙏 ...

انشالله انشالله حتما بتاتم عالیه

ممنونم عزیزم

انشالله

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مرسی عزیزم 😍😍  خب من مشکل از همسرم بود اسپرمش خیلی ضعیف بود   اهواز مستقیم فرستاد ...

واقعا جنین شناس خیلی مهمه .خدا رو شکر که بلاخره تلاشاتون به ثمر نشست برای پایین اودن dfi باید تعداد دفعات تخلیه زیاد باشه حداقل هفته ای دوبار و کیسه یخ ..ولی حالا حداقل خداروشکر جواب گرفتین و برای تحرک و ... چه داروهایی مرکز مام به همسرتون دادن ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام رقیه باجی اینقدر ناراحت نباش.خدا میده خودشم برات حفظ میکنه عزیزم.میری صداشو هم میشنوی.   & ...

انشاالله زینب جون دورت بگردم انشاالله خدا هدیه ای که داده رو بهم ببخشه و خیالم راحت کنه .. انشاالله به حق بزرگی خدا و امام جواد فردا برای شما هم معجزه میشه و دلت شاد میشه به حق حضرت اسماعیل و عیدیت رو میگیری 😭🤲🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
دلم‌روشنه که صدای‌قلبشو میشنوی‌عزیزم‌ به نیتت ۱۰۰ تا صلوات‌نذر میکنم که ایشالا خیالت‌راحت‌شه هرچی‌زو ...

قربونت برم مهراوه جون من فدای دلت بشم خدا از زبونت بشنوه و بچم رو بهم ببخش..خیلی شرمنده ام می‌کنی چشم منم برای شما یه دور صلوات میفرستم که انشاالله بتات خوب بالا رفته باشه و با خیال راحت بری صدای قلب نی نی (ها)رو بشنوی بدون استرس 🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
انشاالله زینب جون دورت بگردم انشاالله خدا هدیه ای که داده رو بهم ببخشه و خیالم راحت کنه .. انشاالله ...

فدای تو بشم سن قوربان.برات دارم ذکر یونسیه میگم دلت آروم بشه به حق علی.خدا دعاهای شمارو مستجاب کنه.باشووا دولانیم رقیه باجی  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
منم انتقال سومم بوده با تخمك اهدايي دوتا جنين گذاشتن برام  امروز روز ششم انتقاله و هيچ علايمي ...

عزیزم ببین من خودم اعتقاد دارم اولین علامت بارداری فقط همون بتای + هست.... 

بقیه هر کی میگه فلان علامت رو داشتم اونا همه مال داروهاست.... 

چون ما انقدر دارو داریم اصلا نمیشه گفت چی به چیه.... 

مثلا من هفته اول انواع دردارو داشتم اما هفته دوم همه پریدن.... 

دریغ از یه نشونه کوچیک.... 

اما + شدم.... 

این نشون میده چون بدنم به داروها عادت کرده دیگه هیچی نبوده.... 

داشتن و نداشتن علامت ربطی به بارداری و عدم بارداری نداره.... 

کلا بدون داشتن و نداشتن علاین هر دو میتونه هم به + ختم بصه هم منفی.... 

پس + فکر کن انشالله مامانی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزم 😍😍  خب من مشکل از همسرم بود اسپرمش خیلی ضعیف بود   اهواز مستقیم فرستاد ...

عزیزم می شه بگی مورفولوژی و تعداد تحرک اسپرم شوهرت چند بود دکتر اجازه پانکچر نداد شوهر من مورفولوژی ۲ درصد تعداد ۵۰ ملیون فردا می ریم مرکز مام پیش دکتر کوهسار نبوی

سلام عزیزم حقیقتا دوست دارم بدونم طبعمم چیه و رحمم چیه منم بعد انتقال سعی کردم گرمی نخورم و سوال بع ...

در حالی که مثلا من طبعم سرده و سه ماه بعد انتقالم فقط گرمی میخوردم.... 

شاید یکی دیگه اینکارو میکرد جواب عکس میگرفت....

تغذیه اصلا جایی برای تقلید نداره.... 

خصوصا برا ماهایی که ممکنه علتهای دیگه هم برا ناباروریمون داشته باشیم.... 

مثلا من کم کاری تیروئید دارم.... 

مشکل انعقادی دارم.... 

مشکل ایمنی داشتم اون زمان.... 

اندومتریوز داشتم.... 

امکان نداره تغذیه من بشه با یه قانون کلی مطابقت داشته باشه.... 

مطمئنم خیلیام هستن که شرایط خاص خودشون رو دارن... 

برا پریودیم نمیشه دقیق گفت.... 

نرمش ۳ الی ۷ روزه اما بوده که تاخیرم داشته باشن.... 

حتی موردم بوده زودتر پریود شدن... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com