2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست
آناجون من حتی لاپراسکوپی وحتی چندماه پیش هیستروسکوپی شدم چیزی دراین مورد گفته نشده بوده تازه دوماه ه ...

خوب کی لاپرا کرده یا هیسترو؟ 

من توسط کلینیک آندومتریوز لاپراهیسترو شدم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه هایی که فشارسنج دارید مدل عقربه ای خوبه یا اینا که مچی یا بازویی هستن اگه تجربه ای دارید مم ...

سلام ساراجون.مودل دیجیتال خوبه دقیق.هرکسی میتونه باهاش کار کنه.ولی عقربه قدیمی یکم سخت وباید بلد باشی باهاش کار کنی.

من مادرشوهرم چندسال داره.هم فشار میگه هم ضربان قلب وطپش .

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ساراجون.مودل دیجیتال خوبه دقیق.هرکسی میتونه باهاش کار کنه.ولی عقربه قدیمی یکم سخت وباید بلد باش ...

سلام عزیزم ممنونم مامانم داشت از این دیجیتالا خیلی دقیق نبود. عقربه ای بلدم. مرسی گلم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
واقعا ممنونم بابت اینکه ارزش دادین جواب سوالمو که چندین بار مطرح کردم رو ندادین. همتون موفق باشین ب ...

انشاءالله دامنت به وجود فرزندانی سالم و صالح سبز بشه 

اگر دوستان اطلاعی داشته باشن دریغ نمیکنن عزیزم

میگم عزیزم النوا هم به جای سینال استفاده میشه ؟

آره النوا خودش کافیه .با هاش ام جی فکر کنم داشتم اسم داروی دوم دقیق یادم نیست 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
قربونت برم بتای مجدد که دادم خوب رشد نکرده بود😔خیلی از ذوق و شوق افتادم میرم سونو که ببینم چه خبر د ...

عزیز دلمممم ان شاالله که رشد کرده استرس نداشته باش شاید دوقلو یا سه قلو بوده یکیش جذب شده 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیز دلم . خوبى ؟ من هم تازه دارم میرم توى سیکل آى وى اف . ببخشید من به خاطر مصرف دارو بعد غذا ...

من کلا سه ماه اول سردیجات استفاده نکردم جز چند قلم مثل مرغ و ماهی برا مرغ گاها جایگزین استفاده میکردم اما مرغم دیگه مجبور میشدم استفاده کنم. ماهیم که دیگه حتما استفاده میکردم... 

از سبزیجاتم حتی المکان گرمیجات رو استفاده میکردم اگه دیگه مجبور میشدم با ادویه جات گرمش میکردم.... 

تا قبل انتقال هر ادویه ای میزدم برای گرم کردن و کم کردن نفخ غذاها، زردچوبه، ادویه جات، زنجفیل، زعفرون، زیره، دارچین و.... 

بعد انتقالم فقط به عنوان ادویه زنجفیل و زرچوبه میزدم اما سر بارداری دومم فهمیدم ادویه جات در حد متعارف اصلا موردی نداره دیگه همه چی میزدم اما غذای تند درست نمیکردم ولی دیگه همه چی میزدم.... 

این ذهنیت غلطه که ادویه غذا میتونه باعث سقط بشه.... 

من بارداری دومم حتی زعفرون و زرشک که انقدر همه ازش میترسنم میریختم تو غذاهام.... 

سیاهدونه کلا من سیکل سومم از بعد شروع امپولهای تجریک تخمدان استفاده نکردم اما کاش کلا استفاده نمیکردم ون اخیرا فهمیدم چون استروژن داره برا آندونتریوزیها اصلا خوب نیست.... 

خلاصه مگه ما تو تغذیه عادیمون سیاه دونه استفاده میکنیم که تو سیکلها این سیاه دونه رایج شده.... 

به نطر من برا نفخ زنجفیل خودش بهترینه.... 

طبعشم معتدله اگه اشتباه نکنم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیز دلم . خوبى ؟ من هم تازه دارم میرم توى سیکل آى وى اف . ببخشید من به خاطر مصرف دارو بعد غذا ...

گوجه مثلا یادمه تا سه ماه اول مصرف نمردم.... 

خیارم همینطور.... 

حتی یادمه بعد اینمه تونستم خنکی رو وارد برنام غذاییم کنک اولین چیزی که خوردم گوجه و خیار بود خیلی هوس کرده بود خیلی وقتم بود نخورده بودم.... 

😂😂😂😂😂

راستی من سایت طبایع دات آی آر رو چک کرده بودم و گرمیجات رو ازش در آورده بودم و لیست کرده بودم که بتونم از بینشون انتخاب کنم چی بخورم.... 

@محلا20     عزیزم به نیت شما و از طرف تون هدیه محضر امام باقر ع دعای یستشیر رو خوندم. ...

سلام عزیزم مرسی ممنون از دعای خیرتون فدات شم عزیزم 💓💓💓 ان شالله شما هم به زودی حاجت روا باشی عزیزم 🤲🤲🤲

عزیز دلم . لطفا در مورد تغذیه ات براى رحم سرد بگو . سبزی ها اکثرا گرم هستند ولى اکثرشون رو میگن سقط ...

عزیزم قربونت بشم هیچ غذایی سقط آور نیست.... 

شما همین سبزیا که ملت روش حرف میذارن رو وقتی تو حالت عادی میخوردی پریود میشدی؟؟؟؟ 

والا همه میگن سوپ نخور چون هویج داره.... 

سوپ نخور جعفری داره.... 

ما تبریزیا اصلیترین خورشتمون که خورشت مجلسیمون هست خورشت هویجه.... 

ماها فکر کنم هفته ای لااقل یه بار خورشت هویج داریم اما نه قطع نسل شدیم نه باردارامون سقط کردن با خورشت هویج.... 

توروخدا انقدر تو تغذیه به خودتون استرس ندین..... 

نقدر این گرمی خوردن رفته رو مخم که آدم دلش میخواد ضامنت بده دور از جونتون مرگ موشم در حد کم بخورین هیچی نمیشه. حالا این شوخیه ها جدی نگیرینش.... 

منظورم اینه تغذیه عادی داشته باشین خواهشا.... 

ببین مثلا من بارداری دومم اصلا نمیدونستم باردارم تازه نزدیک هفت هفته فهمیدم.... 

هر جیزیم خوردم.... 

حتی غذاهای تند.... 

یا مثلا زی زی جون 19 هفته فهمیده بارداره.... 

یعنی الان بپرسی یادشم نیست چیا خورده.... 

منم همینطور.... 

تورو خدا راحت باشین من قول میدم غذا باعث سقط نشه.... 

دم کرده و جوشونده نخورین با اعتدال بخورین هیچی باعث سقط نمیشه.... 

پس طبعت رو بشناس بر اساسش بخور.... 

من برای درمان رحم سرد (هم طبعم سرد بود هم رحمم) عملا از یه سال قبل شروع کردم.... 

از یه سال قبل فقط گرمیجات خوردم.... 

میوه با طبع گرم.... 

سبزیجات با طلع گرم.... 

کلا همه چی گرم... 

هر جیزیم سرد بود با ادویه جات گرمش کردم......

آب یخم کلا قطع.... 

اب ولرم یا دمای محیط میخوردم... 

اما برا درمان رحم سرد این چند نکته رو رعایت کردم:

موقع پریودی حموم و شستشو قطع... 

خوردن آب بعد حموم و نزدیکی تا نیم ساعت ممنوع... 

شستشو بعد نزدیکی تا نیم ساعت ممنوع.... 

یه سال تموم جوراب پشم و شال پشم شتر پوشیدم....

من کمربندم رو از روز غربالگری اول دیگه باز کردم چون گرمم میشد.... 

قبلش حس گرمی نمیکردم انگار که کمربند نبستم.... 

لباس پوشیدنم رو رعایت کردم دیگه لختی نمیگشتم خصوصا پهلو و کرم.... 

دامن و پیراهن نپوشیدم..... 

حتی تابستونم رعایت میکردم.... 

راستی دوستای گلم این حموم موقع پریودی تازه فهمیدم خودش میتونه شروعی برای آندومتریوز باشه چون به برگشت خون به لگن کمک میکنه.... 

سلام بچه هایی که فشارسنج دارید مدل عقربه ای خوبه یا اینا که مچی یا بازویی هستن اگه تجربه ای دارید مم ...

سلام عزیزم

ببین مدل عقربه ای خیلی باید دقیق باشی و بلد باشی

اما اون مدل های دیجیال مچی رو من نمیدونم اما از همین مدلهایی ک دور بازو بسته میشه اما دیجیتاله هم خیلی خوبه

مامانم از هردومدل عقربه ای و دیجیتال داشتن هردوش خوب بوده فقط بازم میگم عقربه ای دقت بالا میخواد برای شنیدن نبص

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
والا برا تهوع تحویز میشه....  اما خوب مثلا من چون مشکل انعقادی داشتم قرار شد از سه چهار ماه قب ...

آنا جون از بعد از مثبت شدنم داد برای کنترل ویار

پس دیگه نمیخورم❤️

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
نه عزیزم نخور منم نداشتم تهوع و نخوردم ☺❤

مرسی گلم❤️❤️