2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست

دوستان کسی هست میکرو کرده باشه و جنین براش زیاد بشه و جواب گرفته باشه؟

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
آره پیج خیلی خوبیه....  من جدیدا با این پیج آشنا شدم خیلی خوبه که یه دکتر برا آگاهسازی ماها وق ...

اره دقیقااا. چ جالب ک شمام میشناسینشون.

خیییییییلی پر انرژی مثبتن و مهربون. من ک هر بار میبینمشون پر از حس مثبت و امیدواری برمی گردم.

دو ماه پیش ک بعد ۳-۴ سال رفتم پیششون خیلی ناراحت شد فهمید هنوز از بچه خبری نیس. میگف اونایی ک با من دکتر میرفتن اون سالها، همه شون برا بچه دوم دارن میان. فک می کرد منم گذاشتم خونه اومدم😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم....  پس دز پروژسترونت رو زیاد کردن حالا یا با شیاف یا با آمپول و ادامه دادی....&nbs ...

قربونت انا جون  ناراحت نشدم. من گفتم هر وقت خونریزی شدید داشتی دو تا امپول رو بزن تا وایسته. گفت الان لک بینی دارم بزم گفتم نه الان دیگه لازم نیست بزنی چون خونریزی کم شده. 

خدایا شکرت

@محلا20    

عزیزم به نیت شما و از طرف تون هدیه محضر امام باقر ع دعای یستشیر رو خوندم.

الهی بحق امام محمد باقر ع ب زودی زود حاجت روا بشی عزیزم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خوبه واقعا؟؟ ویزیت آنلاین وقت بگیرم به نظرتون؟؟؟

بنظر من امتحانش ضرری نداره. ان شاالله سبب ساز بشه براتون

موعدازمايشدوستان🥰

مهروارهوسميرا٤/١٥

مارشمالو٤/١٩

آيلينجان(سحر)٤/٢١

ترنم٤/٢٥؟

انشاللههمگيشونمثبتباااااشنوصاحبفرزندسالموصالحبشنبهاميدخداااا💜🌹🙏(٤/١٦زينبورزجانپانكچردارن🤩)

ممنون آنا جون انشاالله که اونطوری که میگین بشه منم امیدم بخداست برام بازم معجزه کنه ..زنگ زدم دکتر گ ...

الهیییی شکر ببین اگه مشکلی بود حتما دکترت می گف. اعتماد کن بهشون و همه کارارو بسپار ب خدا. ان شاالله به بهترین وجه حل میشه  

خداروشکرکه بخیرگذشته،دعاکنین واسه منم به خیربگذره،دکترمن توداروهام هیچ تغییری ایجادنکرد،آنوکساروهم گ ...

ان شالله برا شما هم بخیر میگذره استراحتت مطلق کن . احتمالا گذاشته بعد تشکیل قلب

خدایا شکرت
سلام خوووووبي؟؟ بهتري عزيزم؟ ان شالله كه خوب باشي و عاروم شده باشه دردات🙏🌹

سلام عزیزم الحمدالله بهترم ولی چند روز دارم استراحت می  کنم یخوده فعالیت هام رو کم کردم تخت کمد قرار بود ۱۵ ماه قبل بیاد تازه امشب اوردم وسایل بچه همه آواره بود تو کارتن  و تو کمد 😁 منم انگارنفسم بند میاد نمی تونم کاری انجام بدم

خدایا شکرت
@farzi99    سلام فرزی جون خوبی  عزیزم من چند جا قیمت ژل رویالو گرفتم همه جا گرمی ۲ ...

چند گرم لازمه بگیریم؟

سلام عزیزم الحمدالله بهترم ولی چند روز دارم استراحت می  کنم یخوده فعالیت هام رو کم کردم تخت کمد ...

واي بسلامتي باااااشه عزيزم🤩🤩

ادم طاقتش نمياااااد نچينه😑

من كه بشوهرم گفتم يدستي بكش بعد خودم افتادم روش باز تميز كردن،  ولي تو عجله نكن دو سه روز ديگه هم استراحت كن حالت جا اومد بعدااا شرو كن بچيدن

سلام عزیزم خوبی.گل پسرت خوبه؟من واسه قندم رفتم غدد بهم متفورین روزی ۱عدد موقع شام داد.فقط امروز آزما ...

سلام عزیزم نگران دفع پروتئین نباش تا ۳۰۰ برای خانمای باردار طبیعی هست فقط نمک قطع کن و آب زیاد بخور و دو هفته یکبار آزمایشت تکرار کن

بقيه  دوستانم  كه  انتقال دادن  بگن من  تاريخ  ازمايش  ر ...

25 تیر.دعا کن واسم عزیزم.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

دوستان سرفه کنم خوب نیست؟

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘