سلام باید از حداقل دو ماه قبل از پانکچر شرووع کنی به ورزش و پیاده روی: حداقل هفته ای چهار بار روزانه یک ساعت پیاده روی تند داشته باشی و همراهش استفاده از داروهای تقویتی تا کیفیت تخمکات بره بالا مثلا من خودم از دو ماه قبل از عمل پانکچر روزی سه وعده فرتیل اید، روزی دو ساشه پودر اینوفولیک و ویتامین دی، ویتامین سی، یه روز در میون ویتامین ای، هفته ای دوتا امگا 3 میخوردم... روزی 10 12 تا لیوان آب میخوردم در روز... و البته داروهایی که تو سیکل پانکچر استفاده کردم خارجی بودن مثل گونال اف و اچ ام جی و....
میتونی به جای استفاده از فرتیل اید و اینوفولیک، از اووابوست و کیوتن استفاده کنی...
من اون موقع که پانکچر داشتم دربه در دنبال اووابوست گشتم اما هیچ جا نبود متاسفانه خیلیییی قرص خوبیه برا تخمک معجزس به نظرم...
درکل همه این داروها خیلی برای کیفیت تخمک عالین من واقعا تاثیر و معجزه ای که روی تخمکام داشتن و با چشم دیدم
من تنبلی تخمدان هم داشتم و طبع و رحمم سرد بود بخاطر همین بیشتر گرمیجات میخوردم و اگه سردی میخوردم هم همراه با مصلحاتش بود... اگه شما هم رحمت سرده حتما همین کارو بکن البته اولش بهتره بری پیش یه دکتر طب سنتی مجرب و طبعتو بشناسی...