2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
سلام بچه ها خوبین.یه سوال داشتم. تا حالا تو خواب حالت انقباض وگرفتگی شدید رحم بهتون دست داده.شل وسف ...

عزیزم بله پیش میاد.... 

نگران نباش... 

استراحت کن و به خودتم استرس نده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سوال امروز چقدر سوالا زیاد شد🤭 استرومارین ایا همون استرادیول هست؟ دکتر من تو نسخه بجای استر ...

عزیزم از یه خانوادن اما دقیقش رو نمیدونم خلاصه کارشون یکیشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان مطب بودم امروز دارو بهم دادن که اگه صخامت اندمتر اوکی شد انتقال کنن واسم بحق این روزا من ...

من توصیه ام بهت اینه که بیشتر از خورد و خوراک برا مثبت شدن ، ذهنت و باورهات رو مثبت کنی..یعنی با ایمان کامل مطمئن باشی که مثبت میشی و یه لحظه شک به خودت راه ندی.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
سلام دوستان مطب بودم امروز دارو بهم دادن که اگه صخامت اندمتر اوکی شد انتقال کنن واسم بحق این روزا من ...

عزیزم حتما پیاده روی کن تا ضخامت اوکی شه‌.

به امید خدا همه مون مثبت میشیم.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
سلام بچه ها زینب و رز امروز پانکچر داشتن؟ خبری نیست ازشون؟

سلام خوبی عزیزم 

من پانکچر شدم نتیجه خوب نبود فولیکول زیاد داشتم‌همش پوچ‌ بود فقط داخل یکی تخمک‌بود که با این‌وضعیت بعید میدونم‌اونم‌جنین بشه 

بعد از پانکچر درد شدید پریودی و درد تخمدان‌دارم‌ ،خونریزی هم دارم دفعه قبلی نداشتم طبیعیه؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام دوستای عزیزم‌یه سوال داشتم. ببخشیدا عذر میخوام  که‌ میگم، واژنم‌ بقدری ت ن گ شده که بزور ش ...

اره منم بعد انتقال ،هفته دوم اینجوری شده بودم ب زور شیاف میذاشتم فک می کنم طبیعیه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
1490 بود نمیدونم دیگه شماره دیگه هم هست یا نه.... 

مرسی گلم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
کسی زمان انتقال قرص استرومارین ۱/۲۵استفاده کرده ایا؟

اره هزیزم من دو دوره بحاطر بالا نرفتن ضخامت کنسل شدم دوره سوم بجای استرادیول استرومارین نوشته بودن اون سیکل بالا رفت ضخامتم. البته نمیدونم فقط همین فاکتور چقد تاثیر داسته.ان شاالله خوب باشه براتون.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام خوبی عزیزم  من پانکچر شدم نتیجه خوب نبود فولیکول زیاد داشتم‌همش پوچ‌ بود فقط داخل یکی تخم ...

سلام عزیزم

ای بابا چرا اینجوری؟؟قبلا هم پوچ بودن؟ داروهای تقویتی استفاده نکرده بودی؟؟

ان شاالله همون ی دونه بشه ی جنینی باکیفیت و همون مادر میکندت🙏🙏🙏🤲🏻🤲🏻

ببین اگر درد داری شاید هایپر شدی دوغ و سفیده تخم مرغ زیاد بخور

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیزم من دردهای لگنی وحشتناک داشتم....  برا من لگنم درگیر بود....  کلدوساک خلفی و یوتروس ...

ممنون ک جواب دادی گلم. من دردام زیردلم بود فقط. حتی کمردردم نداشتم فقط دلدردای وحشتناک ک ب مرور بعد ازدواج بهتر شد. الهییی چقد سخت بوده خداروشکر ک زود درمان کردید. 

سلام خوبی عزیزم  من پانکچر شدم نتیجه خوب نبود فولیکول زیاد داشتم‌همش پوچ‌ بود فقط داخل یکی تخم ...

الهی عزیزم. ان شاالله همون یکی تبدیل بشه ب جنین تپل مپل و انتقال بدی و مثبت بشی. بودن از بچه های همین جا که با یه دونه مثبت شدن.

اره منم خونریزی داشتم بعدش .

ببخشید عزیزم هزینه پانکچر چقد شد؟

دوستان کله پاچه طبعش گرم و تره!

من نمیتونم بخورم؟!

همسرم توی گرما رفته خریده الان داره میسوزونه که بپزش‌.روم نمیشه بگم نمیتونم بخورم چون گرمه🤐

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
سلام عزیزم ای بابا چرا اینجوری؟؟قبلا هم پوچ بودن؟ داروهای تقویتی استفاده نکرده بودی؟؟ ان شاالله هم ...

آره خیلی درد دارم باشه میخورم 

قبلا هم‌ سه تا بود ۲ تاش فکر کنم پوچ بودن 

تقویتی خورده بودم نمیدونم شاید کلا تخمکهام به خاطر سنم اینجورین 

الهی عزیزم. ان شاالله همون یکی تبدیل بشه ب جنین تپل مپل و انتقال بدی و مثبت بشی. بودن از بچه های همی ...

۶۲۰۰ مرکز میگیره ،۳ تومن هم داروخونه که میشه ۹۲۰۰

برای هر نی هم‌بعد تشکیل جنین یک‌میلیون میگیرن 

اگه بیمه درست حساب داشته باشی یه مقدارشو برمیگردونن اما نمیدونم چقدر 

نمیدونم الائه جان دیگه هر چی خدا بخواد شاید مصلحت نمیدونه شایدم لایقش نیستم

دوستان کله پاچه طبعش گرم و تره! من نمیتونم بخورم؟! همسرم توی گرما رفته خریده الان داره میسوزونه که ...

تو رو خدا جواب این سوالم رو بدید لطفا