2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046271 بازدید | 684508 پست
انشاالله این باره آخرت دیگه آخه میگن تا سه نشه بازی نشه😀من خودم سومین انتقالم مثبت شدم و قبل انتقال ...

انشاللله عزیزم اره واقعا تا سه نشه بازی نشه خدا کنه برا منم صدق کنه این سوم بار مثبت بشم😉😉منم چون تنبلی دارم رحمم سرده چشم لبنیات و سردی جات رو کلا حذف کردم پیاده روی دارم اب زیاد میخورم فعلا شهریور یا مهر دوباره میرم دنبالش میخوام آزمابشات ایمنی و انعقادی رو هم انجام بدم ببینم خدا چی میخواد

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دی اف آی اسپرم یعنی میزان شکست دی ان ای اسپرم رو بررسی میکنن....  مثل آز اسپرم روی نمونه ...

مرسی که با حوصله جواب میدی عزیزم

به من گفتن آی یو آی اما تو برگه فریز جنین زده بود : نتیجه میکرو!!!!

عزیزم هرکدوم از ماها میتونیم یه فرشته رو به فرزندی قبول کنیم و طعم مادری رو بچشیم، شما هم میتونی آف ...

من نمیدونسم فک میکردم فقط ب کسایی میدن که خدایی نکرده نمیتونن مادر شن 

اسمشون زینبه عزیزم ❤️

عزیزم الان پسرم ۵سالشه همه امید نور وچشم وچراغ خونمون  وقتی طعم مادرشدن بچه اون موقع میفهمی که ...

ان شالله ب حق صاحب اسمت مثبت میشی ودلت شاد میشه

درسته مادر شدن نمیدونم چه رمزی داره که انقد همهه عاشقشن😍