2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046334 بازدید | 684509 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام‌بچه ها امروز روز دوازدهم‌ بیبی زدم زیر دو دیقه هاله کمرنگ انداخت. مارک بیبیم ویور هست شوهرم‌خری ...

عزیزم مبارکه هاله داره ♥️

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
بچه ها 😭روز دوازده انتقالم بیبی چکم منفی شد

عزیزدلم نگران نباش من جای شمابودم اصلا بیبی نمیزدم اعتباری بهشون نیست... صبرکن خونسردیتوحفظ کن و ازمایش خون بده انشالله با خبرخوش میای بهمون میگی😘

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
ایشالا خدا از دهنت بشنوه😍

عزیزم خیلی مبارکه...خیلی خوشحالم انشالله که با بالاترین بتا بهمون خبربدی😘

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
ایشالا خدا از دهنت بشنوه😍

میشه ازعلائمت بهمون بگی ؟

اها ببخشید فرتیل سی ام من اشتباه گفتم چقد خوب حتما تهیه میکنم از منفی شدن بهتره من الان برا بار سوم ...

انشاالله این باره آخرت دیگه آخه میگن تا سه نشه بازی نشه😀من خودم سومین انتقالم مثبت شدم و قبل انتقال سوم هرکاری که برای آماده سازی و گرم شدن رحم لازم بود انجام دادم چون من رحمم سرده...فقط میموند جنین خوب که اونم دست من نبود

ما فقط میتونیم با دارو و تغذیه رحممون و آماده کنیم شما هم سعی کن کارایی که لازمه و بچه ها میگن از تجربیاتشون انجام بدی انشاالله اینبار حتما جواب میگیری

من خیلی ناراحت شدم دفعه دوم که منفی شدی ،،اینجور موقع ها اصلا نمیدونم بهتون چی بگم حس میکنم هیچ حرفی آدم و آروم نمیکنه فقط زمان حلال مشکلات و ناراحتیاست...

عزیزم مبارکه هاله داره ♥️

قربونت‌ممنون عزیزم. بنظرت میشه به این‌مارک‌ویور اعتماد کرد؟ یکم‌تو تاپیکا‌خوندم‌که مثبت کاذب زیاد داره واسه همین سعی میکنم‌ زیاد خودمو امیدوار نکنم فعلا🥺

قربونت‌ممنون عزیزم. بنظرت میشه به این‌مارک‌ویور اعتماد کرد؟ یکم‌تو تاپیکا‌خوندم‌که مثبت کاذب زیاد دا ...

منم راجب مدیکور اینارو خوندم انقدر عصابم خورد شد اگه زیر پنج دقه انداخت درسته

عزیزم نگران نباش چیزی نشده....  من خودمم تو بارداریم تو ماشین بودم یهویی این سطل زباله های کنا ...

عزیزم انشالله که پسرتون بهتر شده، اما شیاف استامینوفن خیلی خوبه اگر استفاده نکردین

قربونت‌ممنون عزیزم. بنظرت میشه به این‌مارک‌ویور اعتماد کرد؟ یکم‌تو تاپیکا‌خوندم‌که مثبت کاذب زیاد دا ...

من کاری به این بی بی چکها ندارم

ته دلش آدم خودش متوجه میشه عزیزم

ایشالا که بارداری عزیزم

من سر آی یو آی میدونستم مثبتم و مثبت شد اصلا بی بی چک نزدم و رفتم بتا دادم ۱۸۰۰ بود، اما متاسفانه کرونا گرفتم و هردوشونو از دست دادم

شما بارداری❤️ تبریکککک

سلام.34سالمه.بچه ندارم.برای اولین بار پانکچر شدم.15 تا تخمک ازم کشیدن که 10تاش بالغ بود.شوهرم سالم.خ ...

کدوم مرکز بودی عزیزم؟ تعداد تخمک ها خوب بودن خودشون چیزی نگفتن . تقویتی خورده بودی. ممکنه تخمک ها ضعیف بودن

خدایا شکرت