2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046359 بازدید | 684509 پست
آنا جان عزیزم خدا بچه هاتو برات حفظ کنه ایشالا اینم ببین چیه؟ بگو بهم مرسی

فدات عزیزم.... 

خوبه نتیجه تست.... 

زیر 15 میبود نرمال بود.... 

میزان شکست دی ان ای رو چک کرده.... 

برا شمام به کم از 15 بالا تره.... 

برا ما ۳۲ بود یعنی تو محدوده بحرانیم وارد شده بود اما شکر خدا + شدیم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@انتظار_؟   عزیزم امروز به نیت شما زیارت آل یاسین میخونم هدیه میکنم برای سلامتی و ظهور آقا ام ...

ممنونم عزیز دلم😘😘😘

انشاالله شما هم تودلیتو صحیح و سلامت بغل بگیری فداتشم😍😍😍😘😘

عاره راست ميگي يادمه سر پسرم فشارم بالا شد گفت گوشت رو قطع كن يمدت حتمااا بتونم امتحان ميكنم☹️ يسو ...

اشکال نداره اون مگه چقدر  فرقش میشه. پیش اومدرفتم ازمایشگاه تا نوبتم بشه شد ۱۰ ساعت ناشتایی. ولی یکی بهم گفت تا نیم ساعت بعد بیدار شدن صبحانه بخور قندت بالا میره من دیگه تست نکردم حرفشو انگشت برام نمونده بود 🤪 

خدایا شکرت
خیلی نگرانم از یکطرفی هزینه ها خیلی بالاست واز طرفی دیگه هم مشکل ژنتیکی داریم حتی اگه انتقال بدم ومث ...

خوب عزیزم چرا پی جی دی نمیکنین که جنین سالم انتقال داده بشه.... 

یا تعداد جنینات کم میشن؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
قربونت‌ممنون عزیزم. بنظرت میشه به این‌مارک‌ویور اعتماد کرد؟ یکم‌تو تاپیکا‌خوندم‌که مثبت کاذب زیاد دا ...

سلام عزیزم مبارک بلشه دست راستت رو سر ما میشع بگی ازقبل انتقال تا بعدش دکتر چه داروهایی بهت داده بود و خودت برای ایجاد شرایط بهتر چیا مصرف کردی ممنون میشم تجربیاتتو در اختیارمو بزاری🙏

ببخشید من اسهال شدم نه که همش دستشویی باشما شل شده شیاف مقعدی میزارم ممکنه از اون باشه؟؟؟ضرر نداره؟؟ ...

شیافت رو واژینال بذار.... 

احتمالش هست از شیاف باشه.... 

حالا به دکترت بگو اما به نظرم واژینال بذاری و ملینم نخوری بهتر میشی.... 

عزیزم الان پسرم ۵سالشه همه امید نور وچشم وچراغ خونمون  وقتی طعم مادرشدن بچه اون موقع میفهمی که ...

خیلی قلب بزرگی‌داری عزیزم از خدا میخوام‌ هرچیزی که آرزو داری بهت بده چند نفرو دیدم‌مثل شما که بعد از سرپرستی یه طفل معصوم خدا بهشون نینی داده ایشالا شماهم‌ بزودی با یه بتای عالی خوشحالمون میکنی😍😍😍

بچه ها کدوم ماه میلادی هستم.منظورم چندمین ماهه؟ میدونید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لیلا شمارهام پاک شده.بزن داروخانه بیماری های خاص خیابان طالقانی.۱۳ آبان هفت تیر.هلال احمر.۳ خرداد خیابان ملاصدرا بزن تو نت شمارشو میاره تلفنی جواب میدن.من الان ۳خردادمیپرسم هر وقت جواب دادبهت خبرمیدم.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد