2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046344 بازدید | 684509 پست
منم زیاد اینطور  میشدم باید گوشت کبابی بخوری 🤪 درسته دوست نداری  ولی برای من فقط با این ت ...

عاره راست ميگي يادمه سر پسرم فشارم بالا شد گفت گوشت رو قطع كن يمدت

حتمااا بتونم امتحان ميكنم☹️

يسوال شما سر٨ ساعت قندتو ميگيري؟؟ من ٩ ساعته بگيرم قندم نرمال ميشه ولي٨،٧:٥ ساعته يبار هست يبار نيس🥴🥴🥴

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس چرا ب من گفت بخورم دکترا هم قابل اعتماد نیستنا

نمیدونم والا

ولی همون دکترا به دور و وریای من قبل زایمان همش میگن خاکشیر هر روز بخور دهانه رحم و باز میکنه راحت زایمان میکنی...

اتفاقا تو گوگلم بزنی همین حرف و میزنه برا زایمان طبیعی...واسه همین سر بچه اولم خواهرشوهرم همیشه بهم تاکید داشت که خاکشیر زیاد نخورم خوب نیست مخصوصا برا خانمهایی که جفتشون پایین یا لکه بینی دارن اون اوایل

خداروشکر شما که خوبی انشاالله همینطور بخوبی و سلامتی از این بعدم طی میکنی...

یبوست شدید داری لاکسی ژل اصلا ضرر نداره نترس...من سر پسرم تا دلت بخواد خوردم چون بخاطر آمپول پروژسترون اوضاعم داغون بود خداروشکر صحیح و سلامته الان ، نگران ضررش نباش که مضر نیست به هیچ وجه...

نه اصلا نرفتم، همون یک ماه پیش که رفته بودم همونه، باید هفته ی پیش میرفتم که نرفتم، فعلا ذهنم درگیر ...

فك نكنم خيلي فرقي كنه اصلا همون نون برنج و ماكاروووووونيه كه ديگه دستمون اومده مگر حجمي بخاطر جوجه،

عاره ان شالله اونو انجام بدي و بسلامتي باشه خيال هممون راحت بشه به اميد خداااااا💋💋💋💋

من كه با قند ظاهرا انرمال و تغذيه داغون مخصوصا ماه اخر براي وزنگيري بستني و٠٠٠٠ بسلامت طي كردم اصلااا به اون فعلاااا فكرم نكن خيالت راحت باشه

سلام رقیه عزیزم مامان قشنگ ومهربون     ممنون از این همه لطف واحساستون نسبت به من.خدا نی ن ...

قربونت برم زینب جون عزیز و مهربونم .. انشاالله خدا بهترین هارو همیشه برات رقم می‌زنه ..ممنونم عزیزم خدا دلت رو شاد کنه😍😘😘😘😘

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
فك نكنم خيلي فرقي كنه اصلا همون نون برنج و ماكاروووووونيه كه ديگه دستمون اومده مگر حجمي بخاطر جوجه، ...

توکل بر خدا، ان شاالله همگی صحیح و سلامت دردونه هامون رو در آغوش بگیریم 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم الان که اصلا زوده برای بی بی چک که بشه نظر قطعی داد، ببین من خودم از روز چهارم زدم 🙈🙈🙈 اون ...

ممزون عزیزم منم شیطون گولم زد.رفتم زدم  امروز۹روز تمام شد وارد روزدهم شدم.ان شاءالله خدابهترینها رد برام بخواد.

باش گام ولی فکر نکنم دیگه بی بی بزنم

شاید حدا منم مثل مامان رقیه غافلگیرکرد  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام آنا جون خوبی عزیزم. انشاالله که تب گل پسرت اومده پایین اگه تبش پایین نیومده پیاز رو نصف کن ب ...

عزیزم الان امتحان کردم ببینم چطور میشه.. 

نسبت به دیشب بهتره.... 

لااقل پاشده داره بازی میکنه.... 

دیشب تا صبح حال نداشت چشاشو باز کنه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیز دلی رقیه جان خدا خودش کمک کنه.چشم فدات شم داروهامو ادامه میدم.لطف خدا ان شاءالله شامل منم بشه. ...

انشاالله میشه عزیزم دعای همه ی ما دستت😍🥰😘🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام دخترا صبح قشنگتون بخیر  اگه میشه بی زحمت جواب منو بدین  هیسترو معمولا روز چند پریود ...

عزیزم معمولا دهه سوم سیکله اما زودترم انجام شده.... 

مثلا برا من روز ۸ سیکل انجام شد البته برا من لاپرا هیسترو بود.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه هاا امشب خیلیی همسرم اعصابش خرابه  باید جا به جا بشیم کلی پول گذاشته روی اجاره صاحبخونه&nb ...

چقد بی فکر و بی درکن اینایی ک همچین حرفی میزنن.

ان شاالله خدا من حیث لایحتسب ینی از جایی ک فکرشو نمیکنین میرسونه براتون.

ان شاالله نتیجه بخش میشه و خوش خبر میای😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱