2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046348 بازدید | 684509 پست
عزیزم هرکدوم از ماها میتونیم یه فرشته رو به فرزندی قبول کنیم و طعم مادری رو بچشیم، آفرین به این قلب ...

عزیزمی مامان سوفی.زینبم  

میدونی ماه چند میلادی هستیم؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرت بهتره؟؟

عزیزم خدارو شکر الان بهتره نسبتا.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من نفهمیدم الان اینی که انتقال دادی اهداییه یا جنین خودتونه؟ نه قضاوت نکردم منظورم اینه ی بار ...

عزیزم الان پسرم ۵سالشه همه امید نور وچشم وچراغ خونمون 

وقتی طعم مادرشدن بچه اون موقع میفهمی که دوباره میخای این لذت بیشتر وبیشتر بچشی ویه غریزه است که لامصب مدام توخونه بیشتر میشه .

الانم باهرشرایطی کا بود به لطف خداتونستیم پانکچر کنیم وچنین تشکیل شد وانتقال دادم

و خیلی دوست دارم این لذت دوباره ببرم 

هرگز از مادر شدن سیر نمیشین

شاید حال منو نتونید درک کنید ولی عشقی که الان دارم  به اینکه مثبت بشم شاید بیشتر ازشما باشه 

ازخدا میخام هر  زنی تو دنیا بتونه لذت مادر شدن بچشه وپوست واستوخنش حسش کنه

مادر شدن  رو نمیتونم توحرف وکلمه وصف کنم

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
بچه ها خون دماغ شدم چن دقه است سابقه نداشت دستمال گذاشتم درازیدم.خدایا خودت ببین من دارم هلاک میشم ج ...

منم اوایل بارداری خیلی خون دماغ میشدم. ان شالله خیر باشه

خدایا شکرت
ممنون ک دلگرمی دادی عزیزم ‌...راستش من از همون اوایل بارداری دل درد دارم چندتا دکترم رفتم گفتن طبیعی ...

اون که نرماله.... 

مهم اینه خودت حس میکنی اتفاق خاصی نیفتاده.... 

به خودت استرس نده من بارها با خواب بد از خواب پریده بودم اما شکر خدا هیچی نشده بود.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
میگم امپول هپارین پا درد نمیاره ؟؟؟من دفعه قبل انوکسا میزدم این دفعه هپارین میگم شاید پا دردم از هپا ...

عزیزم احتمالش هست.... 

کلسیمم داری؟ 

سلام خوبی جانیم خوشگلای خاله چطورن  من دکتر گفت تشخیصی فک کنم بخاطر میوم هام بود گفت اواخر پری ...

خدارو شکر عزیزم.... 

دستبوسن خاله جون.... 

تا جایی که من میدونم خیلی فرق نمیکنه کی باشه..... 

تجریحا پاک باید باشی.... 

دهه سومم بر اساس برداشت من بیشتر برا این میگن که دیگه احتمال بارداری نیست.... 

وگرنه یادمه حتی چون برنانه عمل لاپراهیسترو من محدود بود به خاطر تایم حضور دکتر حتی اگه تایم پریودمم بود عمل میکردن.... 

یادمه اوم زمان چون خراشم قرار بود بدن میگفتن پریود باشی نهایت اثر خراش کمتر میشه.... 

بچه های شیطون من که با سونوگرافیا قرارداد داشتن باید حساب بانکیشون رو چک کنم ببینم چه قدر پورسانت گر ...

الهی من دورشون بگردم پس بچه های شما هم آروم بودن ..هنوز برای من دکتر برای بیست و هشتم سونو نوشته تا اونموقع باید دندون رو جیگر بزارم خیلی سخت ولی ..سونو ساک ننوشته مستقیم نوشته برای سونو قلب ..مثل اون زمانی که بی بی نزدم و تا روز آزمایش صبر کردم برام میمونه یعنی بدون سونو ساک برم سونو قلب😅😅برام دعا کن آنا جون

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
دی اف آی چیه عزیزم؟؟؟؟ پس جنین گرید بندی شده؟! آهان بعدش مگه داخل تخمک تزریق میکنن؟ مگه یدونه اسپر ...

عزیزم دی اف آی اسپرم یعنی میزان شکست دی ان ای اسپرم رو بررسی میکنن.... 

مثل آز اسپرم روی نمونه اسپرم انجام میشه.... 

عزیزم بله تو میکرو یه اسپرم خوب رو البته از نظر ظاهری خوب (سر نرمال دم نرمال کلا از نظر شکل ظاهری نرمال باشه) انتخاب میکنن داخل تخمک تزریق میکنن.... 

اما تو آی وی اف اسپرمهای خوب رو شستشو میدن و میذارن کنار تخمکها خودشون با تخمکها لقاح پیدا میکنن که برا این کار باید سرعت پسشرونده اسپرما خوب باشه.... 

الان معمولا همون میکرو انجام میدن تو مراکز.... 

@انتظار_؟   عزیزم امروز به نیت شما زیارت آل یاسین میخونم هدیه میکنم برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان .. انشاالله فردا با بتای تپل بیای خوشحالمون کنی 🤲🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام شوره جان چون دیگ مرکز زنگ زدم گفتن جواب آز رو بیارین داروهاتون رو بگیم الان که همسرم رفته گفتن ...

سلام عزیزم ان شالله خیر باشه . حتما میشنوی یادمه منم استرس همچی رو می کشیدم ولی همش الکی بود خودتو بسپار بخدا  همچی براحتی برات پیش میره صدای قلبش رو ضبط کن که گوش کنی 🥰

خدایا شکرت