2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
چرا انقد ناامیدی عزیزم داروهاتو عوض کردی این بار؟مشکلتون چی بود؟ راستشو بخوای منم ته دلم خالیه  ...

نه داروهامو‌عوض‌نکرد‌بهش گفتم اهمیت‌نداد زیادم اصرار نکردم‌گفتم یه وقت عصبانی میشه‌

ذخیره ام‌کمه شوهرمم اسپرمش ضعیفه

نه تو‌دیگه چراخودتو‌ناراحت میکنی خدارو شکر تخمکهات زیاده انشالله همش جنین با کفیت  میشه و همون انتقال اول میگیره ،به خودت استرس نده درسته ما همه تلاشمون رو‌میکنیم ولی هر چی قسمت باشه همون میشه من خودم فقط تلاش میکنم که بعدا تاسف نخورم که چرا تلاش نکردم ،خدا خودش کمکمون کنه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
دخترا میگم من رو نزنین ها ولی من آخه بازم هیچ علایمی ندارم😩😩😩همش میگم الان اون تو چه خبر..بتارو ه ...

😤😤😤😤😤😭😭😭😭😭

خدایااااااا میشه این تهوع و سر درد منو بدی به مامان رقیه؟؟؟؟ هم من یه نفسی بکشم هم این دختر دست از سر ما برداره 😭😭😭😭

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها کسی با وجود شیاف پروژسترون بعداز انتقال لک لانه گزینی دیده؟ چون اکثر اونایی که لک دیدن ...

منم دقیقا بعد از شروع پروژسترون لک دیدم شما کدوم مرکز میری

فرشته آسمانی من امیدوارانه منتظر آمدنت هستم..........اگر تمام دنیا بگویند نمی شود فقط کافیست خدا بخواهد 💚                   برای مادر شدنم ی صلوات میفرستی 😔
ببخشید میشه از علائمت بگی 

مرسی عزیزدلم والا علائم که قطع و وصل میشد😁ولی از روز سوم چهارم بود زیر دلم درد میکردو نافم تیر میکشید حدس زدم لانن گزینی باشه بعدش خوب شدم از روز ۷,۸سینه هام یکم حساس شدو سنگینتر شده گهگداریم زیر دلم درد میگیره اونم خفیف همین اهان گاهی گرگرفتیم داشتم یهو سردم میشد گرمم میشد

وای ننه جان چرا الکی خودتو اذیت میکنی اون تو دلیت میگه هستم تو باورت نمیشه  والا منم هیچ علائم ...

قربونت برم زینب جون منم همش سینه ام دست میزنم منتظرم سفت و دردناک بشه ..آخه من که هشت ساعت راه دارم تا دکتر نمیتونم برم ..هنوز قرار فردا همسرم راه بیوفت بره داروهارو بنویس دکتر برام ..زینب جون شما هم زیاد فعالیت نکن قربونت برم خودت خسته نکن دیگ ما باید مواظب باشیم ..برام دعا کن خواهر .. انشاالله خدا دلت رو شاد کنه و با بتای تپل سوپریز بشی به حق امام جواد

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
دخترا میگم من رو نزنین ها ولی من آخه بازم هیچ علایمی ندارم😩😩😩همش میگم الان اون تو چه خبر..بتارو ه ...

عزیزم علائم از هفته هفت هشت شروع میشه دیگه فداتشم اصلا شاید بنده برگزیده خدابودی و تااخر بی علائم بارداری سر کردی😁😂😂

رقیه باجی دیگه از این فکرا نکن پاشو شیطون لعنت کن. میوه نوبرانه بخور دخترمون خوشگل بشه باهوش بشه. ...

قربونت برم باجی جون ..چشم چشم لعنت بر شیطون که هی فکرای بد میاره ..میوه هم چشم میخورم اووووووش دده دلم رفت من و دختر من ..خدایا قسمت کن اون روزها رو بسلامتی .. انشاالله قسمت خودت و همه منتظرها بشه به حق علی😍🤲🤲🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
اوکی مدیکور ۳تا.من باید۱۲ بخرم به نیت هرسال انتظار 

نه هرسه تارو مدیکور نگیر یه مارک دیگم بگیر چون خیلی تو سایت شنیدم مدیکور ممکنه خطا داشته باشه البته اگه زیر پنج دقه مثبت بشه فکر کنم درست باشه ها .عزییزم🤗انشاالله دیگه انتظار تموم شده نگران نباش

نه داروهامو‌عوض‌نکرد‌بهش گفتم اهمیت‌نداد زیادم اصرار نکردم‌گفتم یه وقت عصبانی میشه‌ ذخیره ام‌کمه شو ...

منم شوهرم صعیفه خیلی سری قبلم تخمک داشتم هشت تا ولی خب دوتا جنین خیلی ضعیف تشکیل 

امیدم اینه ااول ب لطف خدا بعد ب خاطر گونال این بار جواب بگیرم 

عزیزم کی میری سونو؟؟؟؟