2777
2789
عنوان

پدرشوهرم از شوهرم خیلی ناراضیه

364 بازدید | 23 پست

اصلا اخلاقشون جور در نمیاد این یچیزی میگه اون ناراحت میشه اون یچیزی میگه به این برمیخوره

یکم پیش پدرشوهرم بهم گف بهش گفتم دیگه بهم بابا نگه ینی تا این حد ازش خسته شدم«از شوهرم ینی»

خیلی دلم گرفت😔پدر آدم از آدم راضی نباشه ک زندگیش خوب پیش نمیره زندگیش برکتی نداره

حاضرم همه چیمو بدم خانواده هامون فقط راضی باشن دعای خیرشون پشت زندگیمون باشه😔

Nail artist 🤍

ولم کن 

چقد از زندگیمون بزاریم برا رضایت بقیه 

بعضیا هیچوقت راضی نمیشن،خب چیکار کنیم؟؟

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر من انقدر خدمت پدرمادرشو کرده همیشه میگن فقط این پسرمون بداد میرسه...از همهه خواهر برادراش بدبختریم

داستایوفسکی:در اغوشم بگیر و نجاتم بده،قاتلی به‌دنبال من است که گاه به گاه در اینه می بینمش

پدرشوهر منم با شوهرم همیشه اینطورین.نمیشه یه کاری رو باهم انجام بدن و بحثشون نشه.پدرشوهرم هی از شوهرم ایراد میگیره و هی اعتماد بنفسشو خرد میکنه.اصلااا نمیفهمه که شوهرم دیگه سی سالشه وخانواده داره🤦🏻‍♀️

شوهر من نسبت ب خواهر برادر عتیقش خیلی ب پدر مادرش رسید پنح سالع پدرش فوت کرده  چهارساله مااردواج کردیم ازهمه بدبخت تریم بیپول بیخونه خاعربرادر اون خوشبختن رضایت پدرش چ اثری داشت دقیقا

والا چی بگم خواهر زندگیم افتضاح پیش میره یعنی بخاطر همینه؟

نمیدونم والا ولی دعای خیر پشت کسی باشه خیلی حسابه 

من هرکاری از دستم بر بیاد برا پدرشوهرم‌ میکنم احترام میزارم لاقل بخاطر من دلش نرم شه دعای خیر کنه😕

Nail artist 🤍