2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره پریرشدی میتونی شروع کنی.بساگی یه بذنت داره که کی پری بشی یک هفته تا ده روز  طول میکشه شایدم ...

پر از امیدواری کردی منو عزیزدلم ....خدا خیرت بده .

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡
عزیز همراه با استرادیول چیزای دیگه هم خیلی تو ضخامت تاثیر داره... مثلا پیاده روی روزانه تو ضخامت و ...

ممنونم خواهر که جوابمو دادی برام دعا کن..

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡
ممنون رز عزیز تو چی رفتی سونو  من میترسم مثل سری قبل بشه 😥😥

نه انشالله که مثل دفعه پیش نمیشه و همشون جنینهای باکفیت‌میشن‌

من‌ نرفتم سونو‌فعلا ،امبدی هم ندارم فکر کنم یکدونه تخمک هم‌نداشته باشم 😔

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عه شما فقط ١٤ روز امپول داري؟؟؟ ان شالله ان شالله 😚😚😚

وتلا باتوجه به وضعیت خونم دکتر آسپرین هم قطع کرد.به آنا جون گفتم الانم انوکسامیزنم خونم رقیق شده پناه برخدا خودش کمکم کنه هم خودم هم بچه هام سالم باشیم  بعد دوباره برم چکاپ ببینم داروهارو چه کنم

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
نه انشالله که مثل دفعه پیش نمیشه و همشون جنینهای باکفیت‌میشن‌ من‌ نرفتم سونو‌فعلا ،امبدی هم ندارم ف ...

سلام خوووبي 

روز چندي؟؟؟ چرا اميد ندارررررررري بزنم لهت كنم😢استرس حق داري داشته باشي ولي ناميدي نه اصلااا

سلام.34سالمه.بچه ندارم.برای اولین بار پانکچر شدم.15 تا تخمک ازم کشیدن که 10تاش بالغ بود.شوهرم سالم.خ ...

سلام. متاسفم عزیزم 

والا می گن اندومتریوز روی کیفیت تخمک تاثیر منفی داره، که کیست شکلاتی هم از تبعاتش هست. خود پلی کیستیک بودن هم گاهی دلیل بر بی کیفتی میشه. من پیشنهادم اینه سه چهارماهی اصلاح سبک کنی، انشالله تاثیر مثبت داره روی تخمکهات.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام خوووبي  روز چندي؟؟؟ چرا اميد ندارررررررري بزنم لهت كنم😢استرس حق داري داشته باشي ولي نامي ...

سلام معجزه جان خوبم ،تو‌ خوبی 

نه ایندفعه اتفاقا استرس ندارم فقط نا امیدم فکر کنم چون ناامیدم به خاطر همین استرس ندارم ،نمیدونم آخه تخمدان به این بیخیالی ؟ این همه داروی هورمونی روش تاثیر نداره عوضش سینه هام‌ پر کیست شده

به دکترم گفتم دفعه پیش سینال و‌اچ‌ام‌جی زدم اگه لازم باشه آمپولارو‌عوض کن خارجیشو‌بده نداد از همونا داد 😢

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
گرفتم ازمایشمو😭😭😭😭😭😭باورم نمیشه مثبته 😭😭😭😭😭😭😭خدایا شکرت خدایاشکرت ❤️❤️😍

الهییی 😍😍😍 مبارکتون باشه ان شاالله ۸ ماه بعدی رو هم به سلامتی بگذرونین 🎉🎊

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
روزا وشبای سختی بود .دیگه رسما داشتم دیوانه میشدم که خدا کتاب زندگیمو ورق زد زمستون قشنگ رسید.   ...

عزیزم انشالله قصه انتظارت رو بفرستی تو پیجمون بذارم. 

مامانا منتظر قصه های خوشگلتون هستما. میخوام از قلم خودتون باشه وگرنه صرفا گذاشتن قصه باشه صفحه اول تاپیک پر از پروسه درمان هست. من دوست دارم پیجمونم خودتون بسازین، مثل همین خونه که سالهاست چراغش رو خودتون روشن نگه داشتین. 

👇👇👇👇

microinjection_turkana

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com