2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
رفتی سونو عزیزم؟

سلام عزیزم نه امروز روز هفده انتقال جنینم میشه هنوز زود نیست؟

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
زی زی خوندی پیامم رو  رفنم سونو گفت نه تا تخمک داری سری قبلم هشت تا بود  من گفتم شاید با ...

من چه با سینال چه گونال تخمکام تعدادشون تقریبا مث هم میشد اما تو کیفیت تخمک خیلی متفاوت بود...اون دفعه هم بهت گفتم تفاوت سینال و گونال تو کیفیتشونه نه تعداد بنظرم تعداد تخمکت خیلی خوبه انشاالله که همشون جنین خوب و تپلی میشن برات

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای خدا چه خوبه اول هفتمون با خبرهای مثبت شدن بچه ها شروع شد انشاالله تا آخر همینطور باشه 😍😍😍🥰🥰 ...

ان شاءالله عزیزم ان شاءالله   

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

دخترا میگم من رو نزنین ها ولی من آخه بازم هیچ علایمی ندارم😩😩😩همش میگم الان اون تو چه خبر..بتارو هم تکرار نکردم..حتی بی بی چک هم میترسم بازم بزنم ..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
ای خدا چه خوبه اول هفتمون با خبرهای مثبت شدن بچه ها شروع شد انشاالله تا آخر همینطور باشه 😍😍😍🥰🥰 ...

انشاالله پس فردا نوبت خودت بیای خوشحالمون کنی به حق امام جواد 😍🤲🤲🤲

دخترا میگم من رو نزنین ها ولی من آخه بازم هیچ علایمی ندارم😩😩😩همش میگم الان اون تو چه خبر..بتارو ه ...

وای ننه جان چرا الکی خودتو اذیت میکنی اون تو دلیت میگه هستم تو باورت نمیشه 

والا منم هیچ علائمی ندارم دیگه پاشدم کارمیکنم میپزم میشورم

گفتم خدا خودش نگهدارمه علایم که قربونش برم هیچ

همه میگن حالت سینه عوض میشه من پری هم میشدم عوض میسد ایندفعه هیچ هیچ

تو که نی نیت ابراز وجود کرده.خوب میرفتی پیش دکترت خیال خودتم راحت میشد بالام جان

مادر من هستم اینو بدون اینجا تودلم عشق من مادر

دخترا میگم من رو نزنین ها ولی من آخه بازم هیچ علایمی ندارم😩😩😩همش میگم الان اون تو چه خبر..بتارو ه ...

رقیه باجی دیگه از این فکرا نکن پاشو شیطون لعنت کن.

میوه نوبرانه بخور دخترمون خوشگل بشه باهوش بشه.

عروسش کنی پاشو بالام جان