2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
همون میترسم خب کیفیت نداشته باشه دگ مثل دفعه قبل😥 اصلا حوصله ندارم دگ میترسم 😔

۹ تا خیلی هم خوبه اصلا استرس نداشته باش مهم با کیفیت بودنش هست ان شاالله همش جنین با کیفیت میشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم انشالله قصه انتظارت رو بفرستی تو پیجمون بذارم.  مامانا منتظر قصه های خوشگلتون هستما. ...

آنا جونم خیلی خلاصه گفتم ولی ان شاءالله به زودی بقیه قشنگیهاشو براتون میزارم تا شماهم مثل من یه دل سسسسیییییر لذتشو ببرین  همش که نباید از سختیهامون بگیم بزا  یکم ازقشنگیهاش بگیم  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@sseeaa     عزیزم به نیت شما و از طرف تون هدیه به روح حضرت فاطمه زهرا س دعای یستشیر رو خ ...

فدای مهربونیهات🥺🥺🥺🥺🥺 ،خدایا حاجت دل همه رو  روا کن ،انشاالله شماهم به حاجتت برسی

من هفته دوازده بودم،آمپول انوکسا ر فرو کردم توشکمم،یه دفعه یه حباب از سمت آمپول فرار کرد رفت سمت مقا ...

عزیزم ادم تحمل میکنه.... 

مگه من دو بار همین آمپولهارو نزدم.... 

چاره ای نیست.... 

میدونم تو هم میگذرونی باز این دوران رو.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من همیشه یک هفته تا ده روز مونده به پریودی  سینه هام درد میکرد ولی جدیدن تا پریودم تموم ...

عزیرم من کلا سینه هام بی بخارن.... 

😂😂😂😂😂

تجربه شو نداشتم.... 

با دکترت مطرح کن بعید میدونم جای نگرانی داشته باشه. حالا شاید به خاطر ال دیه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ددوستان من فردا دارم میرم ازمایش صبح برام دعا کنید لطفا❤️😍😍🥺

عزیزم منتظر بتای تپل مپلتیم..... 

قند نبايد بخورم  بزار ببينم مامانم دوغ داره لعنت به قند💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️

دوغ که بدتر فشار رو میندازه پایین نخور .یه کم اب قند بخور 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
نه انشالله که مثل دفعه پیش نمیشه و همشون جنینهای باکفیت‌میشن‌ من‌ نرفتم سونو‌فعلا ،امبدی هم ندارم ف ...

چرا انقد ناامیدی عزیزم داروهاتو عوض کردی این بار؟مشکلتون چی بود؟

راستشو بخوای منم ته دلم خالیه 

نه انشالله که مثل دفعه پیش نمیشه و همشون جنینهای باکفیت‌میشن‌ من‌ نرفتم سونو‌فعلا ،امبدی هم ندارم ف ...

ای بابا این چه حرفیه که میزنی .🤦‍♀️🤦‍♀️🤔🤔🤔 عزیزم ان شاالله کلی تخمک با کیفیت داری دیگه هم از این حرفها نزن لطفا

۹ تا خیلی هم خوبه اصلا استرس نداشته باش مهم با کیفیت بودنش هست ان شاالله همش جنین با کیفیت میشه  ...

خدا از دهنت بشنوه خواهر برام دعا کن عزیزم 

ان شالله توام خیلی زود مامان شی

ای بابا این چه حرفیه که میزنی .🤦‍♀️🤦‍♀️🤔🤔🤔 عزیزم ان شاالله کلی تخمک با کیفیت داری دیگه هم از ای ...

انشالله ،ممنونم‌که امید میدی دوست‌عزیزم❤

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام.34سالمه.بچه ندارم.برای اولین بار پانکچر شدم.15 تا تخمک ازم کشیدن که 10تاش بالغ بود.شوهرم سالم.خ ...

یکسری دارو برای پلی کیستیک هست که باعث بهتر شدن کیفیت تخمکها میشه ان شاالله تحقیق کنین مصرف کنین ان شاالله پانکچر بعدی کلی تخمک با کیفیت خواهید داشت 

دوستان من الان دو سه شبانه روز گردن و بین دوکتف و از جلو سمت تر قوه ها تیر میکشه نفس میکشم درد میگیر ...

عزیزم سونوی قلب و ساک اینا رفته بودی درسته؟ 

چون یادمه دوقلو بود قاطی نکردم که! 

خدا از دهنت بشنوه خواهر برام دعا کن عزیزم  ان شالله توام خیلی زود مامان شی

ان شاالله همه چیز عالی پیش میره .مرسی عزیزم ان شاالله 🙏🏻