2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045906 بازدید | 684488 پست
سلام 😔  نه تا تخمک داشم سری قبلم  سینال زدم همین هشت تا بود الانم گونال زدم بازم نه تاس ...

نه تا خوبه دیگه انشالله بقیه اش هم رشد میکنن و‌همش‌برات‌جنین میشن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بچها مرکز زنگ زدم گفتن ۲5 بیا خیلی دیر نگفتن برم؟برای سونو 

کوثر جان تبریک میگم..انشالله بارداری خیلی خوب و راحتی داشته باشی..۲۵ خوبه.دیگه یکباره قلب نی نی رو هم میبینی.🤩

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام . خوب هستین ؟ تزریق آمپول سینال اف اطراف ناف میشه ایستاده باشی و وایستاده اطراف ناف تزریق کرد ؟ ...

ایستاده هم میتونی بزنی ،نشسته هم فرقی نمیکنه عزیزم

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بچها مرکز زنگ زدم گفتن ۲5 بیا خیلی دیر نگفتن برم؟برای سونو 

مبارکه عزیزم انشاالله به سلامتی انشاالله هممون یکی یکی از این انتطار دربیایم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
اره متاسفانه بعضی وقتا استرس میگیرم  که اصلا خوب نیست اره عزیزم ۸تیر سونو شدم ساک تشکیل شده بو ...

جای نگرانی نیس

میدونم چی میگی ولی نگرانی هامون بخاطر تنها بودنمونه ک میشینیم فکر میکنیم

من از وقتی مامانم اومده سر گرمم دیگه اصلا فکر منفی نکردم

خودتو سرگرم کن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بنظرت ماه بعد درست میشه؟؟ ممنونم که جوابمو دادی استرا خارجی بهتر نیست؟

عزیز همراه با استرادیول چیزای دیگه هم خیلی تو ضخامت تاثیر داره...

مثلا پیاده روی روزانه تو ضخامت و آماده سازی رحم خیلی موثره...قرص فرتیل سی ام برلی آماده سازی رحم و آندومتر عاااالیه روزی ۳ تا از الان بخور تا روز انتقال بعدش لازم نیست...تخم کدو ، لوبیا سبز مصرف آب زیاد حداقل روزی ۸ تا لیوان همه اینا خیلی خوبن برا رحم

از یک ماه قبل انتقال هفته ای ۳ بار بادکش رحم انجام بده فیلمش تو گوگل هست میتونی خودتم انجام بدی برا گرم کردن رحم عالیه...

بچها من ازمایش گرفتم بتا بود 1660 ممنونم از همتون که دعام کردین❤️😭قسمت همه منتظرها

ای جان مبارکت باشه عزیزم

ان شاالله بارداری خوبی سپری کنی😘💖🤲🏻😍💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بنظرت ماه بعد درست میشه؟؟ ممنونم که جوابمو دادی استرا خارجی بهتر نیست؟

درضمن یادم رفت بگم ویتامین ای دو روز در میون و امگا سه هفته ای دوبار بخور...

ویتامین دی ۱۰۰۰ و ویتامین سی هم بخور هر روز...

در مورد استرادیول هم کسانیی که سیکلشون برا ضخامت کنسل میشد معمولا استرادیول خارجی و امتحان میکردن بهتر جواب میگرفتن

البته من خودم استرا ایرانی خوردم همون بهم جواب داد...

فدات بشم عزیزدلم ممنونم بابت دعا قشنگت  منم آرزو دارم همتون مامان بشین الهی آمین انشالله با یه ...

گرفتم ازمایشمو😭😭😭😭😭😭باورم نمیشه مثبته 😭😭😭😭😭😭😭خدایا شکرت خدایاشکرت ❤️❤️😍

گرفتم ازمایشمو😭😭😭😭😭😭باورم نمیشه مثبته 😭😭😭😭😭😭😭خدایا شکرت خدایاشکرت ❤️❤️😍

مبارکه عزیز دلم لیلا قشنگم  ان شاءالله این ۹ماه به شادی واسونی طی کنی وتودلیتو بغل بگیری عزیز دلم   

خدارو هزار مرتبه شکر که تو رو به آرزوت رسوندگل قشنگم  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
مرسی از توضیحت فریناز جون منم سرچ کردم خیلی ها هفته ی ششم علائمشون رفته بود. مخصوصا درد سینه حالا ...

فرزی جون منم اون موقع درد سینم هی میرفت و نیومد یعنی یه روز بود دور روز نبود اصلا نگران نباش...دیگه ماه های بالاتر جالبه اصلا درد نداشت سینه هام ، کلا شل و ول😂

مبارکه عزیز دلم لیلا قشنگم   ان شاءالله این ۹ماه به شادی واسونی طی کنی وتودلیتو بغل بگیری عزیز ...

مرسی زینب جان مرسی قربونت برم مرسی ازتو که انقدر برام دعا کردی لطف خدا بعدش دعای تو و  دوستان شامل حالم شد .ازخدا میخوام خودت و بقیه بچه ها ام مثبت بشین و دلمون و شاد کنید فداتشم 💖🤭🥰😘😍❤️🌹