2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
نه عزیزم نمیدونسته....  معجزه خداست دیگه....

سلام . خوب هستین ؟ تزریق آمپول سینال اف اطراف ناف میشه ایستاده باشی و وایستاده اطراف ناف تزریق کرد ؟ یا اینکه فقط باید بخوابی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچها من ازمایش گرفتم بتا بود 1660 ممنونم از همتون که دعام کردین❤️😭قسمت همه منتظرها

مباااارک باشه عزیزم😘😘😍😍🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مباااااارکه عزییز دلم همین الان اومدم ببینم جواب گرفتی یانه😍😍😍😍🥺🥺🥺🥺خداروشکر هزارمرتبه شکر کو ...

فدات بشم مهربون جان منتظر خبر خوب توام هستم برات کلی دعا کردم خدا ناامیدمون نمیکنه❤️❤️🤲🤲

بچها من ازمایش گرفتم بتا بود 1660 ممنونم از همتون که دعام کردین❤️😭قسمت همه منتظرها

به به چه بتای خوشگلی مبارکت باشه

با این حال خوبت واسه دوستایی و من که این هفته آزمایش داریم دعا کن ماهم مثبت بشیم😘😘😘😘

به به چه بتای خوشگلی مبارکت باشه با این حال خوبت واسه دوستایی و من که این هفته آزمایش داریم دعا کن ...

عزیزمی چشم همتونو دعا میکردم و میکنم به حق چهارده معصوم همتون با یه بتا خوشگل خوشحالمون کنید 🤲🤲

فدای تو عزیزم محبت کردی❤️❤️

مبارکع کوثر جان دست راستت رو سر ما 

ماهم از این منجلاب درآیم 

قربون معرفتت از تجربیاتت اینجا بگو بچه هام استفاده کنن

قبل از انتقالت چیکار کردی داروهات چیا بودن و بعد از انتقال چیا مصرف کردی و داروهای بعد از انتقال چیا بودن❣😘🌹

بچه هاا امشب خیلیی همسرم اعصابش خرابه  باید جا به جا بشیم کلی پول گذاشته روی اجاره صاحبخونه&nb ...

عزیزم از این حرفا به مام میزنن..‌تو که مستاجری و گرفتاری همسرت کارمنده بیچاره و بی پولین دومی و آوردنت چیه حالا بگو خواست خدا بود مگه میفهمن!!!!!

تازه من شاید تا ۲۰ سال دیگه با این وضع داغون مملکت نتونم خونه بخرم نباید بچه داشته باشم..‌.

هرکی خونه نداشته باشه بچه هم نباید داشته باشه نگاش کنه یکم دلش خوش بشه😢

ببخشیدا عزیزم این حرفارو به یه ورت دایورت کن ،، حرف مفت بزن همه جا هست...