2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046066 بازدید | 684498 پست
ممنون عزیزم...خیلی روحیه م بد شده.پر از امید بودم پریود کع شدم میتونم برم برا شروع سیکل؟، راستی ...

اره دیگه فقط مجدد یکبار دیگه این ماه برو پیش دکترت بررسی کنه مشکل کجاست و داروهاتو بیشتر کنه انشالله برای ماه بعد

منم این مشکل برام پیش اومده دوبار و کاملا درکت میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم که جوابمو دادی، آها پس پریود شدم میتونم برم سیکلمو شروع کنم؟؟ نمیدونی استرا رو قطع ک ...

اره پریرشدی میتونی شروع کنی.بساگی یه بذنت داره که کی پری بشی یک هفته تا ده روز  طول میکشه شایدم کمتر.نگران نباش اصلا ضخامت کاری سن نداره بعضی چیزا مال همون موقع تولد هستش یا ارثیه برای نداشته هات ناراحت نباش گلم.

خدابزرگ این روزها هم میگذره  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

مبارکا باشه کوثر قشنگم.ان شاءالله ۹ماه به راحتی وخاطرات قشنگ بگذرونی.  

خدارو هزارن مرتبه شکر که این روزهای قشنگ نصیبت شد وبه آرزوت رسیدی  

خیلی التماس دعا دارم این روزهای نفس گیر با یه بتا قشنگ به آخربرسه  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام نه عزیزجان نمیدونستم...

زی زی خوندی پیامم رو 

رفنم سونو گفت نه تا تخمک داری سری قبلم هشت تا بود 

من گفتم شاید با گونال یکم بیشتر بشه شانسم بره بالا 

چند تام گفت ریز داری نمیدونم ممکنه رشد کنه 😢

وقتی تو این شرایط قرار گرفتی پا یا کمرت رو ببند بگو درد می کنه بزار همسرت کارها رو انجام بده. اونم ش ...

آره میگم‌همسرم‌ اونروزو مرخصی‌بگیره‌ پذیرایی رو خودش انجام‌بده منم‌فقط‌ کارای سبک‌انجام‌بدم و مدیریت‌کنم😄

سلام خواهر نوبی نینی خوبه منم از اون سالا تو تاپیکم اسم کاربریمو عوض کردم تعیین جنسیت بودم شاید یادت ...

عزیزم آره شما رو یادمه. فکر کنم یبار مثبت شدین و سقط شد متاسفانه درسته؟ ان شاالله بزودی شما هم تیکر گل پسری رو میذاری و سالم و سلامت بغلش میگیری. ان شاالله هر کی هر چی میخواد خدا بهش بده. به ما هم بچه سالم و سلامت و عاقبت بخیر بده

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
بچه ها من امروز نوبت دکتر دارم میشه برام دعا کنید اندومترم ریزش کرده باشه وگرنه اسیر بیمارستان میشم ...

انشالله همه چی خوب باشه🤲 و خوشحال برگردی خونه چیکای مهربون🤩🤩🤩🤩

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
مبارکع کوثر جان دست راستت رو سر ما  ماهم از این منجلاب درآیم  قربون معرفتت از تجربیاتت ا ...

فدات بشم گلم از ته دل آرزو دارم همتون این لحظه خوشی نصیبتون بشه و کلی ذوق کنید والا تعریف کردم براتون صفحه های قبلی هستش داروهای قبل انتقال که اصلن یادم نیست چون من کلن خیلی کم حواسم حتی موعد پریودی رو باید بنویسم وگرنه یادم میره😑بنظرم خراش خیلی خوبه کسهایی که جنین کم دارن هیسترو بشن درصد موفقیت رو بالا میبره ،استراحت من نسبی بود اصلن استراحت مطلق نبودم ،داروهای الانم آمپول ناکسپرین و پروژسترون ،شیاف پروژسترون ،فولیک اسید ،ویتامین ای و دی ،استرادیول ،آسپرین،پردنیزولون،هیوسین_ان_بوتیل بروماید 

باز گلم بستگی به بدن هر کس داره امیدوارم بزودی زود مامان بشی 🥺❤️بازم سوالی بود در خدمتم 

مبارکا باشه کوثر قشنگم.ان شاءالله ۹ماه به راحتی وخاطرات قشنگ بگذرونی.     خدارو هزارن مرت ...

فدات بشم عزیزدلم ممنونم بابت دعا قشنگت 

منم آرزو دارم همتون مامان بشین الهی آمین انشالله با یه بتا تپل خوشحالمون میکنی به زودی🤲🤲

سلام دلارام جون خوبی؟؟؟ گل پسره ماشاالله بزرگ شده مث پسر من حتما شیطونم هست مث اون😂 انشاالله همیشه ...

سلام عزیزم خوبی؟ دوباره بارداری یا تیکر تولده گل پسره؟

اره شیطونه حسابی. کل روزم با بازی باهاش میگذره .خدا قسمت همه منتظرا کنه. 

پس باید شیردهی رو قطع کنم. نمیدونم الان شیر خشک میخوره که بهش بدم شیر خودم رو قطع کنم یا نه. سه ماهگیش که بهش دادم همه رو آورد بالا تا چند ساعت هم شیر خودم و هر چی تو معدش بود رو میاورد بالا. بعد از اون دیگه ترسیدم بهش بدم. میترسم الانم بهش بدم همونطور بشه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.