2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
بچه ها سلام مجدد یه سوال  توی یکی از پیامهای مامان رقیه  ایشون گفتن سرخود قرص هیدروکسی ک ...

عزیزم من چون چهار بار انتقال منفی داشتم و مشکل ایمنی هم دارم این قرص رو خوردم به دکتر هم نگفتم معمولا با کسانی که بیماری خودایمنی دارن میدن

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام عزیزم مال منم دقیقا کم و تیره ست چند وقته لک داری؟ نه درد ندارم و زیاد نیست؟ چه دردی باید داش ...

من از 21 خرداد که افتادم به خونریزی لک دارم 

کم و زیاد میشه، سی خرداد که باز به شدت خونریزی داشتم تا فرداش و همچنان لکه بینی دارم 

شیاف واژینال بزار 

حالت درد پریود و انقباض دارم 

اگر تحت نظر دکتر متخصص اصفهان هستی با روش همون پیش برو که همه چی خوب پیش بره 

فکر کنم یه دونه شیاف کافی باشه اگر کم نزار اگر خدایی نکرده زیاد شد مجدد شیاف بزار

فقط استراحت فراموش نشه، کار نکن، خم و راست نشو، چیزی بلند نکن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها دلم خیلی گرفته   فقط میخوام جوابم مثبت بشه... دیگه هیچی نمیخام    

عزیزم حالا که سفارش میدی کامل باشه عزیزم.... 

بگو یه + تپل میخوام که بعد نه ماه صیح و سالم بغلش کنیم و 120 سال خوش و خرم و سالم زندگی کنه و بهترینا منتظرش باشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فریناز جون انشاالله شنبه همه چیز خوب و میری صدای قلب دردانه ات رو گوش میدی😍😍تو گوشی صداش رو ضبط کن ...

مرسى عزيزم دو سه هفته ديگه هم ان شاالله نوبت شماست😍😍

آره اگر اجازه بدن فيلم ميگيرم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
من از 21 خرداد که افتادم به خونریزی لک دارم  کم و زیاد میشه، سی خرداد که باز به شدت خونریزی دا ...

ای بابا انشالله به زودی لک و دردت قطع بشه

باشه عزیزم دو روزه بیشتر رعایت میکنم

مرسی عزیزم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام بچه ها من سه روزآمپول آنوکسا روگذاشتم یخچال.اینجایه سری ازبچه هامیگفتن یخچال بزاریم هواگرمه.حال ...

بابا كدوم داروخانه احمقى اينو ميگه

من از اول تو در يخچال گفتن بذار و گذاشتم و همشم يخچالى استفاده كردم

اگرم تو نت سرچ كنى براى تزريقشونم حتى گفتى ى كم زودتر بذاريد بيرون ك از سردي بيفته تزريقش درد نداشته باشه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام من یه چندوقتی که عضو این تاپیک شدم ودارم پیام هاتونو میخونم الا رسیدم به پیام مثبت شدن ازمایش ه ...

سلام عزیزم خیلی خوش اومدی قربونت قلب پاکت برم انشاالله روزی خودت بشه خیلی زود فقط با امید و انگیزه ادامه بده حتما جواب میگیری و مامان میشی راه سختی و خیلی اذیت میشی ولی وقتی مثبت میشی عوضش درمیاد انشاالله خیلی زود این جا برای شما خوشحالی کنیم به حق امام جواد 😍🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

اخه روى خود انوكسا هم نوشته زير ٢٥ درجه و حتى داروخانه كنارش براى من يخ ميذاره ميده

بابا كدوم داروخانه احمقى اينو ميگه من از اول تو در يخچال گفتن بذار و گذاشتم و همشم يخچالى استفاده ك ...

من الان چهار تاداروخانه شبانه روزی زنگ زدم همشون گفتن نبایدتویخچال باشه.یکیشون گفت احتمال داره موادش سفت بشه یا یخ بزنه که یعنی خراب شده الان فکرم خراب شده خداکنه خراب نشده باشن.توکل بخدااستفاده میکنم ولی دیگه عمرایخچال بزارم.

قربونت بشم مامان رقیه آن شالله خدا از زبونت بشنوه مهربونم. آن شالله چند قلو باشند جبران این همه انتظ ...

قربونت برم محلا جون خدا از زبونت بشنوه مرسی بخاطر دعاها و حرف های پرمهر و از ته دلت🥺🥺🥺 انشاالله خدا دلت رو شاد کنه فدات شم😍😍😍🤲🤲🤲🤲🤲

بابا كدوم داروخانه احمقى اينو ميگه من از اول تو در يخچال گفتن بذار و گذاشتم و همشم يخچالى استفاده ك ...

واسه من گفتن یخچالی نیست.منم گذاشتم توی دمای اتاق که کولر هست.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
بچه ها سلام مجدد یه سوال  توی یکی از پیامهای مامان رقیه  ایشون گفتن سرخود قرص هیدروکسی ک ...

عزیزم یه جورایی کار پردنیزولون رو انجام میده.... 

برا بحث ایمنی و.... 

عزیزم قبل کرونا همون پردنیزولون تجویز میشد اما بعد کرونا ظاهرا این دارو رو تجویز میکردن اگه اشتباه نکنم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دستت دردنکنه خواهری هنینجوری میخواستم شنیده بودم خوبه گشتم پیدا نکردم بعد شما گفتی دارم تعجب کردم من ...

قربونت برم آره فکر کنم ته مونده های سال بودن قسمتم شدن ..نه تو خوبی که با پیامت امید و تو دلم زنده کردی دورت بگردم اسکرین دارم ازت😍😍😍 انشاالله مامان دوقلوها بشی هر روز برات دعا میکنم🤲🤲🤲

وای عزیزم منم این چند روز،کلی از این اتفاقا داشتم رفتم بیرون با مامانم سریع با اسنپ برگشتم خسته نشم ...

عزیزم مگه چند طبقه پله باید بالا میرفتی؟ 

اگه زیاد نبوده (برج مرج نبوده) خوب میتونستی آروم آروم بالا بری و تو پاگردا استراحت کنی. بهتر از این بوده یه سالت و نیم رو پله ها بشینی. 

عزیزم خیلی از مامانا پله داشتن هم سر کار هم خونه و سه چهار طبقه هر روز بالا پایین رفتن و +م شدن و بارداری موفقیم داشتن....