2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
نه هیچی نگفت ، گفت الان معلوم نیست، واسه آنومالی بیای معلوم میشه. میخواستم بگم نه تو رو خدا اون موق ...

سرخ وسفید میشه صورتت یا یه رنگی وزن‌کم کردی یا زیاد از اوایل بارداری

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
الهی عزیزممم، چقدر خوبه که یه عزیزی مثل شما داره که انقدر به فکر و نگرانشی، ان شاالله که خدا براش به ...

ان شاالله. ممنونم عزیزم از لطفت❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر که اصلا نتونستم حرف بزنم باهاش فقط گریه کردم اونم خیلی دلداری داد و گفت بهتره با این روحیه فعلا ...

عزیزم چرا گریه من مطمینم مامان میشی اول خدا بعدم دکتر اسرافیلی خیالت راحت بار اول مثبتی.

آره آرامش خیلی مهمه انشالله روحیت بهتر شد برو برای انتقال. خیره.چرا اوبواست داده؟ 

ببین برای این پانکچر خودتو همسرت ویتامین میخوردید 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم نمی‌دونم امکانش هست یا نه ولی ترشح خونه ممکنه بابت همون تخمک گذاری باشه، یعنی تخمک گذاری می‌تو ...

حتی بعد یکی دو روز؟ ❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خیلی جدی نگیر ولی فکر کنم دختر

ان شاالله که اول از همه سالم و صالح باشه، برای همه. بعد هم هرکی هر جنسیتی دوست داره خدا به خیر و مصلحت بهش بده. بچه اول واقعا فرقی نداره فقط زودتر بفهمیم بریم یچی براش بخریم کیف کنیم 😍🌹

حالا واسه خودت چی حدس میزنی؟

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
نه من تازه عمل لاپراسکوپی کردم کیست اندو رو .امپول دیفرلین ۲۴ تیر میزنم روز بعدش میرم برای ای وی اف ...

به سلامتی عزیزم انشالله که بهترینا براتون رقم بخوره. خیلیا بعد عمل طبیعی باردار شدن انشالله شما هم بشی.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
حتی بعد یکی دو روز؟ ❤️

آره تا ۳ روز هم طبیعیه بعضی ها همیشه اینطوری میشن نگران نباش. البته ممکنه بخاطر ال دی هم باشه، کلا هیچی از ال دی بعید نیست 😐😐

ان شاالله که اول از همه سالم و صالح باشه، برای همه. بعد هم هرکی هر جنسیتی دوست داره خدا به خیر و مصل ...

من براخودم نمیتونم حدس بزنم 

نه هیچی نگفت ، گفت الان معلوم نیست، واسه آنومالی بیای معلوم میشه. میخواستم بگم نه تو رو خدا اون موق ...

البته قبل اين كه دكتر احتمال بده پسرم داشت لگد ميزد شوهرم 

گفت معموله اين پسره😂بعد دكتر چپ چپ نيگاش كرد

كه مثلااا نميدوني ساكت شو،

بمنم گفت نري همه جارو پر كني پسر

تودلم گفتم هيچكس نميدونه هنو

سرخ وسفید میشه صورتت یا یه رنگی وزن‌کم کردی یا زیاد از اوایل بارداری

صورتم بیشتر سفید میشه ، خودم که زیادی سفید بودم بعد بارداری بی رنگ تر هم شدم 😁 الآنم حس میکنم پوستم خیلی خوب شده 😍

نه وزن کم هم کردم از اول بارداری

ان شاالله که اول از همه سالم و صالح باشه، برای همه. بعد هم هرکی هر جنسیتی دوست داره خدا به خیر و مصل ...

من خاله هام خونمون بودن دختر خاله هامم بودن بعد یکی از دختر خاله هام عروس اون خالمه بعد شوهرش میخواست بره عمل وارکوسل بعد من تو دلم گفتم اینا جفتشونم که حاملن برا چی پسرخالم میخواد بره عمل فقط اینو به خاله کوچیکم گفتم واقعا هم جفتشون حامله بودن بعد عمل پسرخالم مشخص شد زنش دوهفته اس بارداره

بحث خیلی جدی شد 🤔

لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم❤️😍