2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
بله اینا بود با انعقادی که پیداشون نمی کنم پیدا کردم برات میفرستم

باشه عزیزم ممنون

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
یادم نمیره بهم گفت جنین هات خوب نیست برا همین نمیگیره چرا میخوای آزمایش ایمنی بدی. ۱ ساعت تو سالن دا ...

الهی😰😰 چقد سخت بوده قشنگ درک میکنم خودم میدونم چجوری رفتارش اصلا حس خوبی بهش ندارم خوبیش اینه فقط دو روز در هفته تو مرکزه.. الهی شکر دلت شاد شد انشاالله سالم بغل بگیریش عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات شم عزیزم مرسی ممنون از راهنماییتون.چه کنم از شانسم آدم به شدت استرسی هستم سعی می کنم کنترل کنم ...

منم همینجوریم عزیزم. طبیعیه ی بخشیش. ان شاالله شمام همین طور به زودی 😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها دلم خیلی گرفته   فقط میخوام جوابم مثبت بشه... دیگه هیچی نمیخام    

ان شاالله عزیزم. ان شاالله شمام خوش خبر میای قربونت برم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نسرین جان شما لکه بینی داشتی؟ چقدر ادامه داشت من امروز یکمی لکه قهوه ای دارم مرکز تماس گرفتم گفت فق ...

سلام فرزی جانم من هنوزم دارم لکه بینی 

من صبح آمپول میزدم ساعت شش صبح 

دو بعدظهر شیاف 400 ده شب آمپول 

سه روز شیاف رو قطع کردم و شش صبح و شش غروب آمپول میزنم 

ولی همچنان لکه بینی دارم قهوه ای کم رنگ و کم ولی هست 

اگه فکر میکنی زیاد یا درد داری حتما شیاف بزار تا سونو بعد قطع نکن تا دکتر بهت بگه منم با دستور دکتر قطع کردم 

لیلا کجایی حوصلم سر رفت.میگم من اصلا علائمی حس نمیکنم.   تو روز ششم چجوری بودی فقط روز ۴ درد د ...

عزیزم ترشح و درد پا و... که علائم خیلی خوبیه

امیدوار باش و بسپار به خدا

برا بعضیا این علائم دائمی هست و برای بعضیا گاهی هست گاهی میره

انشالله هفته دیگه مثبت شدنت رو تبریک میگیم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
زی زی جان ببخش دوباره ریپلای کردم شما گونال میزدی ترشح یا علائمی داشی؟من سینال میزدم یادمه ترشح داشت ...

عزیزم گونال قیمتش چنده ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام فرزی جانم من هنوزم دارم لکه بینی  من صبح آمپول میزدم ساعت شش صبح  دو بعدظهر شیاف 40 ...

سلام عزیزم مال منم دقیقا کم و تیره ست

چند وقته لک داری؟

نه درد ندارم و زیاد نیست؟ چه دردی باید داشته باشه؟

پس نظرت اینه اگر زیاده طبق نظر متخصص اصفهانم شیاف بزارم

الان ک زیاد نیست نزارم؟

گفت دو تا شیاف. الان خارجی میخام بخرم دو تا بزارم؟ رکتال؟ 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
لیلا کجایی حوصلم سر رفت.میگم من اصلا علائمی حس نمیکنم.   تو روز ششم چجوری بودی فقط روز ۴ درد د ...

عزیزم به علایم فکر نکن من و که یادت نرفته تا دیروز دنبال علایم بودم هیچی هم نداشتم خداروشکر شما علایم هم داری علایم هی میاد و میره خیالت راحت مامانی قربونت برم به اون نی نی ها استرس نده

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام عزيزم آره شكرخدا من خوبم عزيزم ولى هرروز درد رو دارم ى مختصر شنبه سونو دارم ان شاالله ك برم ...

فریناز جون انشاالله شنبه همه چیز خوب و میری صدای قلب دردانه ات رو گوش میدی😍😍تو گوشی صداش رو ضبط کن ای جااااااان

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
اره واقعا بعد تا زمانی که لگداشونو حس نکنی همش نگرانی. والله کلا عمل راحتی بود فقط تا یک هفته سعی کن ...

آهان خب خدا رو شکر، ممنون گلم، التماس دعا 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
مرسی عزیزم . انشالله خدا جوجه هاتو براتون نگه داره . 

قربونت برم انشاالله 😍🤲🤲🤲🤲

سلام بچه ها من سه روزآمپول آنوکسا روگذاشتم یخچال.اینجایه سری ازبچه هامیگفتن یخچال بزاریم هواگرمه.حالا زنگ زدم داروخونه میگه نبایدیخچال بزارید.بنظرتون خراب شدن؟زیادم هست

فقط مثل من ضایع بازی در نیاری😂😂😂من به هوش اومدم تو حال خودم نبودم پرستارو صدا کردم‌ با حالت اشفته ...

😂😂😂😂😂

عزیزم ببین من هفته اول انواع دردارو داشتم.... 

پا درد، کمر درد، سر درد، درد تخمدان، دل درد،.... 

هفته دوم همشون پریدن انگار نه انگار خبراییه.... 

نتیجه یه + خوشگل.... 

اینم روحیه!!!! 

انشالله ده روز دیگم تو روحیه میدی به بقبه دوستان عزیزم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com