2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
مامان رقیه بهت تبریک میگم این دوران بارداری بدون استرس بگذرونی و نی نیت با دلخوش بغل بگیری و دست را ...

قربونت برم مرسی عزیزم انشاالله روزی خودت بشه خیلی زود و برای شما هم معجزه بشه من هر روز برای شما دعا میکنم انشاالله خیلی زود بیای خبر مادرشدنت رو بدی و خوشحالمون کنی به حق امام جواد

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
عزیزم من از روز هفت انتقال داشتم قهوه ه ای روشن بود ببخشید رو لباس زیر نمیومد رو دستمال بود..برای شم ...

منم دیشب ۷ انتقالم بود،انشاالله که لکه لانه گزینی هست واسه منم

مثه شما هستم رولباسم نیست دستمال میکشم اینطورم،استراحتم فقط واسه دستشویی بلند میشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چی کشیدی این جور وقتها من که فقط دوست دارم جیغ بکشم و غر بزنم 😂😂😂فدات بشم خداروشکر که همه چ ...

ممنونم از دلگرمیت عزیز دلمممم، ان شاالله شما هم به سلامتی طی کنی و به سلامت هم زایمان کنی 🤲⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها میشه برا یکی از اشناهام دعا کنین . خییییلی سخت رضایت ب ازدواج میداد تا بلاخره با یه خانوم خیی ...

الهی عزیزممم، چقدر خوبه که یه عزیزی مثل شما داره که انقدر به فکر و نگرانشی، ان شاالله که خدا براش بهترینها رو رقم بزنه و اگر به صلاحشون هست برای هم تقدیرشون کنه 😍⁦❤️⁩🤲

قربونت برم مرسی عزیزم انشاالله روزی خودت بشه خیلی زود و برای شما هم معجزه بشه من هر روز برای شما دعا ...

الهی امین 

ممنونم عزیز دلم با دعاهای قشنگت

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
بچه ها ممکنه ادم تو یه ماه دو بار تخمک گذاری داشته باشه؟ و اینکه من دو ماهه که روزای وسط سیکل یا یک ...

عزیزم نمی‌دونم امکانش هست یا نه ولی ترشح خونه ممکنه بابت همون تخمک گذاری باشه، یعنی تخمک گذاری می‌تونه مثل لانه گزینی باعث لکه بینی کوتاه بشه. ان شاالله که خیره گلم 🤲⁦❤️⁩

بچه ها 

کسی راهش به بیمارستان بهمن نیفتاد تا هزینه تعیین جنسیت ر بپرسه؟👶👶👶👶👶👶👶

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
قربونت برم عزیزم انشاالله خیلی زود روزی خودت هم بشه بخدا منم تا همین دو روز پیش به همه ی مامانا میگف ...

الهی امین 

مممونم بابت دعاهای قشنگی که میکنی واقعا محتاجم به دعاهای شما دوستان تا گره و مشکلات از این ناباوریم برداشته بشه

امیدوارم این ۸ ماه هم بدون نگرانی و استرس نی نیت یا نی نی ها رو با دلخوش بغل بگیری

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
عزیزم بالاخره ساعت ۱۱ رفتم داخل 🙄🙄🙄 یعنی وقتی برگشتم خونه انقدرررررر حالم بد بود که فقط خدا میدو ...

سلاااااااام سلااااام خووووووووبي صب تا اومدم تايپ كنم گوشيم خاموش شد تا باز اومدم پسرم بهونه گرف نصفه رفتم ببخشيد🥺

خداروهزارمرتبه شكر بابت فسقليت، هماتومت  در چه حده نگفت؟ طول سرويكس رو نگفت چنده؟

خوب پس آمادگي سركلاژ رو داشتي ان شالله اينسري تا به اخرش بسلااااامتي طي كنين و بخوووووشي و شادي بغلش كني بحق امام جواد🌹🙏

چقد اذيت شدي امرو حق داري واقعاااااا عزيزمن😢نميدونم كلااا سبك دكتراهمينه دوست دارن علاف كنن ادم رو باز ادم شرايطش خاص نباشه مهم نيست ميشينه ديگه ولي تواين شرايط مااااا واقعاااااا سخته اين مدت نشستن

ازمايشگاه هم همونجاااا بود؟

بچه ها  کسی راهش به بیمارستان بهمن نیفتاد تا هزینه تعیین جنسیت ر بپرسه؟👶👶👶👶👶👶👶

من شمارشو بزار ببينم دارم تو گوشيم من زنگ ميزنم جواب ميدن، امروز بعد انتقال روز اولي از خونه اومدم بيرون جز دكتر،خونه مامانمم، تو خونه داشتم،چون من تا٢٦ نميرم البته براي قندم بايد برم ولي بعدظهره اي وي اف اون تايم تعطيله

سلاااااااام سلااااام خووووووووبي صب تا اومدم تايپ كنم گوشيم خاموش شد تا باز اومدم پسرم بهونه گرف نصف ...

سلام عزیزم خوبم شکر خدا شما خوبی؟ هماتوم گفت ۳۵ در ۱۸ میلیمتر. سرویکس هم فک کنم گفت ۳۰ .

آره سرویکس کوتاه نبود هم بازم باید سرکلاژ میکردم در هر صورت.

آره بخدا واقعا اذیت میکنن خیلی بی انصاف شدن ⁦☹️⁩

نه آزمایشگاه جای دیگه ست ولی دیگه امروز نرفتم تا ساعت ۱۲ بیشتر نبودن، زنگ زدم گفتن تا آخر هفته آینده میتونی بیای.

آزمایشگاه دنا میرم خیلی خوب و معتبره.

سلام عزیزم قربونت برم منم اسکرین گرفتم انشاالله برای دوستان عزیزم زیارت آل یاسین بخونم و هدیه کنم به ...

قربوووووونت برم ان شاللله كه براي همشووووووون خيره وبه اميد خدااا با يبتاي عالي ميااااان ماهم هي ذوق مي كنيم😘

ای خدا بمیرم من هنوز دوتا رو با یه سرنگ میزنم همه جام سفت شده ..نمیشه دوتاش رو باهم بزنی از دکترت بپ ...

خدا نکنه مامان خانم عزیز

نه دکتر گفت یه دونه صبح یه دونه شب 

من شش صبح و شش عصر میزنم 

قبلا که شیاف داشتم هر هشت ساعت بود