2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
سلام گلم آره استراحت مطلقم گلم ولی دارم  روزی دو تا امپول دارم دیگه باسن جا نداره چون من جدا ج ...

ای خدا بمیرم من هنوز دوتا رو با یه سرنگ میزنم همه جام سفت شده ..نمیشه دوتاش رو باهم بزنی از دکترت بپرس حداقل روزی یه ورت بزنی کمتر اذیت شی

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
باشیوا دونوم فاطمه باجیم  ..آره به خدا من مطمئنم برات معجزه میشه یعنی من هر روز به یادتم و دیدم ...

قربوووونت برم عزیز دلم خدا تو دلیاتو حفط کنه قربونت برم. اره همه دوستان شرمنده می کنن❤️🤗😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها امروز یه هدیه خیلیییی خاص و با ارزشمند گرفتم 😍 آنقدر گوگولیه گفتم شمام ببینید کیف کنید 🥰 ا ...

به به مبارک باشه 😍😍😍منم نیت کردم سحر جون🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
مامان رقیه جان،لکه بینی چه رنگی داشتی؟ادامه دار بود یا قطع و وصل میشد؟ من دیشب که لک دیدم قهوه ای ت ...

عزیزم من از روز هفت انتقال داشتم قهوه ه ای روشن بود ببخشید رو لباس زیر نمیومد رو دستمال بود..برای شماهم مال لانه گزینی که کم میاد خیالت راحت باشه فقط استراحت مطلق کن که زیاد نشه

انشالله مامان میشی حتما پیش دکتر خوب برو.  بله من انتقال دادم مثبتم شدم اما سقط شد حالا شاید آ ...

نه من تازه عمل لاپراسکوپی کردم کیست اندو رو .امپول دیفرلین ۲۴ تیر میزنم روز بعدش میرم برای ای وی اف .احتمالا از مرداد شروع میشه .پیش دکتر کریم زاده میبدی میخوام برم یزد .امان از این اندومتریوز 

قربوووونت برم عزیز دلم خدا تو دلیاتو حفط کنه قربونت برم. اره همه دوستان شرمنده می کنن❤️🤗😍

فاطمه عزیزم روزی خودت بشه از این تودلیا خیلی زود🤲😍😘🥰

دوبار که امکانش هست عزیزم ولی منم بعضی وقتا موقع تخمک گذاری لک میدیدم طبیعیه مثلا تو یروز یکی دوبار ...

خیییلی ممنونم ک جواب دادی گلم. تقریبا ۴ روز پیش دردای شدیییید تخمک گذاری داشتم و ترشح و... . امروزم دقیقا دردا رو داشتم ولی ترشح مث تخمک گذاری ندارم ولی دردا همون بود. موندم ک چی بودن این دردا.

بعد عزیزم برا انتقال رفتنی هم لک دیدی وسط سیکل؟ بیشتر نگران اینم ک نکنه اون موقعم اینجوری بشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فاطمه عزیزم روزی خودت بشه از این تودلیا خیلی زود🤲😍😘🥰

ااای جاااانم. ان شاالله❤️🤩😍

خیییلی ممنونم ک جواب دادی گلم. تقریبا ۴ روز پیش دردای شدیییید تخمک گذاری داشتم و ترشح و... . امروزم ...

تخمدانا بعضی وقتا ادا اصول زیاد درمیارن جدی نگیر😁 .نه من بعد انتقال لک ندیدم اصلا 

بچه ها میشه برا یکی از اشناهام دعا کنین . خییییلی سخت رضایت ب ازدواج میداد تا بلاخره با یه خانوم خیییلی خوب آشنا شد. امروز قراره خانومه جواب بده رفتن بیرون همو ببینن تا جواب نهایی رو بده. میشه خوااااهش کنم با دلای پاکتون دعا کنین ان شاالله خیر باشه و با خبر خوش برگرده.

خیییییلی نگرانشم میترسم اگه این مورد نگیره کلا قید ازدواجو بزنه یا زندگیش ب یه مسیر دیگه کشیده بشه. سنشم پایین نیس

عزیزم بالاخره ساعت ۱۱ رفتم داخل 🙄🙄🙄 یعنی وقتی برگشتم خونه انقدرررررر حالم بد بود که فقط خدا میدو ...

عزیزم چی کشیدی این جور وقتها من که فقط دوست دارم جیغ بکشم و غر بزنم 😂😂😂فدات بشم خداروشکر که همه چی خوبه 

انشالله سرکلاژ انجام میدی خیالت جمع میشه جاری منم انجام داد البته اون طبیعی باردار شده بود ولی دکتر گفت پایینه انجام بده بهتره 

فقط استراحت داشته باش خیلی مراقب خودت باش خدا حفظشون کنه گلم🤲

تخمدانا بعضی وقتا ادا اصول زیاد درمیارن جدی نگیر😁 .نه من بعد انتقال لک ندیدم اصلا 

خدارووووشکر. 🤩❤️

بچه ها امروز یه هدیه خیلیییی خاص و با ارزشمند گرفتم 😍 آنقدر گوگولیه گفتم شمام ببینید کیف کنید 🥰 ا ...

الهی چقد با دیدنش دلم ضعف رفت خدایا پناه میبریم به خودت 

خودت پشت و پناهمون باش به همه این توفیق مادرشدنو بده و خوشحالشون کن دست خالی هیچکسو برنگردون😭🤲

تو دلی های ما رو هم نگهدار همه باردار بسلامت بچهاشونو بغل بگیرین الهی آمین 🤲🥺