2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم، به سلامتی و مبارکی ان شاالله 🤲🌹

سلام عزیزم، سلامت باشی، ممنونم

والا دکتر نا امیدم کرد

سه جنین گرید A داشتم

مورفولوژی شوهرم ۲ بود

دکتر گفت شاید جنین دور از جون ناقص باشه

گفت بازم برم تو سیکل پانکچر و تعدادشون زیاد بشه و با هم تعیین جنسیت بشن که جنسیت دلخواه با سلامت کامل بهم انتقال بدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی همه اونا ک باردار شدن نی نی هاشون سالم سلامت بغل بگیرن اونام ک نی نی ندارن خدا بهشون بده 

کسایی ک مثبت شدن قربون محبتتون همه از کارایی ک کردید بگید مام بدونیم چکار کنیم 

ممنونم از اونایی ک گفتن از تجربیاتشون ❣😍

ذخیره من ۰/۷ بود که دکتر گفت تخمک اهدایی من قبول نکردم، با این آمپول سه تخمک داشتم

یکی از دوستانم فقط یه تخمک داشت با همون جنین تشکیل شد و شکر خدا مادر هم شد ، انشاءالله دامنت سبز بشه به زودی 

قربونت برم ممنونم  پس داستان داریم اگر قراره ناشتا بخوره، می خواستم روی همون میز صبحونه به صور ...

آره عزیزم خودش بوده و خوب نمیشنوه

ولی کلا پسرش مغازه رو میگردونه حالا شماره موبایل پسرش رو بهت میدم مستقیم ب خودش بزنی

آدمای خیلی خوب و باانصافی ان

نه اونجوری نمیشه چون مزه اش متفاوته ولی وقتی به همسرت بگی انشالله معجزه میکنه باهات همکاری میکنه

اقای پیرایرانی میگفت ژل رویال بیشتر روی حجم منی اثر داره حتما باید به صورت معجون با پودرها قاطی بشه که روی فاکتورای اسپرم اثر بزاره

قیمتشونم نسبت ب بقیه خیلی پایینه یادمه اون موقع ژل گرمی ۱۲ تا ۲۰ بود به ما گرمی ۶هزار میداد و بعدها شد ۷ونیم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
پانکچر که شدید برای انتقال دکتر چه داروهایی بهتون داد و چه اقداماتی انجام دادید برای ایجاد شرایط بهت ...

چقدر دیگه انتقال دارین. پیاده روی خوردن اب فروان سبک زندگی سالم استراحت کافی دوری از استرس وناراحتی. مولتی ویتامین ها رویال ژلی فرتیل سی ام هم خوبه. 

خدایا شکرت

دوستای نازنینم از همگی قبول باشه ، ان شاالله که همگی حاجت روا به خیر و مصلحت بشید و خوشبخت و عاقبت بخیر باشید. با اشک و تضرع برای همتون تک تک دعا کردم. 

خدا رو شکر که لیاقت و عمر بهم داد تا بتونم ختم کنم، فردا دوباره شروع میکنم، اگر دوست داشتید نیت کنید که شما هم شریک باشید، بازم به نیت همتون میخونم، ان شاالله که عمری باقی باشه و لیاقت داشته باشم بتونم بازم ختم کنم. فردا دعای شروع تلاوت رو میذارم هرکی دوست داشت نیت کنه و بخونه، من همتون رو نیت میکنم 🤲🌹

التماس دعا دوستای گلمممم 🤲⁦❤️⁩

⁦❤️⁩فقط یادتون نره دعای اول و آخرمون سلامتی و ظهور مولامون صاحب الزمان هست جانم به فداشون ⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سپردم باور کن سری قبل خیلی خودم تلاش میکردم همه چی جور شه و برم اما این دفعه گفتم خداا اگه قراره برم ...

عزیزم ان شاالله که ان شاالله خیره ان شاالله اینسری  همه چیز خوب و عالی پیش میره 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام عزیزم، سلامت باشی، ممنونم والا دکتر نا امیدم کرد سه جنین گرید A داشتم مورفولوژی شوهرم ۲ بود ...

نه عزیزم نگران نباش چون تعیین جنسیت هستی گفته ناقص میشه ، معمولا تعداد پایین رو تعیین جنسیت نمیکنن، منظور دکترت این بوده. ان شاالله دوباره پانکچر میشی جنین های بیشتری برات تشکیل میشه بعد با خیال راحت انتقال میدی و مامان میشی توکل بر خدا 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
یکی از دوستانم فقط یه تخمک داشت با همون جنین تشکیل شد و شکر خدا مادر هم شد ، انشاءالله دامنت سبز بشه ...

والا من سال ۹۷ آیوی اف شدم با یک جنین که نگرفت

برای همین ریسک نمیکنم دیگه

ممنون از دعای قشنگتون