2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
مبااااااارکه   خدا رو شکر

فدات شم عزیزم انشاالله خیلی زود نوبت شما بشه و برات خوشحالی کنیم اینجا هر روز تو دعاهام اسم شما رو میارم انشاالله خیلی زود حاجت روا بشی خیلی ممنونم😍😍😍🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ياخداااااااا بخدا اشكمو دراوردى خدايا شكرتتتتتتتت😭😭😭😭😭😭

فریناز عزیزم قربونت برم انرژی مثبت من  که همش بهم میگفتی مطمئنم مثبتی و من فکر میکردم بخاطر دلگرمی من میگی الهی قربون دل پاکت بشم که به دلت افتاده بود خیلی خیلی مدیون دعاهای از ته دل شما هستم ..الهی دردانه ات رو سالم بگیری بغلت شیرش بدی که برام مثل خواهری

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
نماز توسل ب امام جواد چطوریه؟ منم بخونم 

مثل نماز صبح دورکعته فقط نیتش و میگی هدیه میکنی به امام جواد ائمه ادرکنی اخرش باید ۱۴۶مرتبه بگی ماشاالله ولاحول ولا قوه الا به الله و ۱۴مرتبه ذکر یاجوادائمه ادرکنی بگی و اخرشم حاجتت و زودتر بخون تا غروب نشده 

مبااااااركه اشكام داره مياد

قربون چشمات برم الهی همیشه اشک شوق بریزی فدات شم که برام خیلی خیلی دعا کردی و منم معجزه خدا رو دیدم چقدر من ندیده دوستت دارم همیشه دعاگوت هستم هم خودت و هم نی نی هات دورت بگردم من آخه

خدا کنه اینطور باشه. هردو رو با ادرار اول صبح زدم. نمیدونم کسی تجربه استفاده از یونی تست رو داره؟ مد ...

مدیکور رونمیدونم چون هروقت زدم منفی بوده ولی یونی تست روز سیزدهم زدم بااین بتام خوب بودبازم خط دوم کمرنگ بود

خدااااایا شکرت  خدایا شکرت که شرمندمون نکردی  به خدا اشکام بند نمیاد رقیه جان  مبا ...

نسرین جون دیدی منم مامان شدم چقدر من احمقم چقدر بهم گفتی تو مثبتی و من ته دلم شک داشتم و تو همش میگفتی به دلت افتاده ..از اولبن روز انتقال همش بهم امید دادی و گفتی دلم برات روشنه مامان شدی ..نسرین جان الان هم باورم نمیشه انکار که خوابم شوهرم هم میگ براش مثل خواب ..بهش گفتم برام بی بی چک بگیر بزنم باورم شه یه ورم برگ آزمایش گذاشتم یه ورم بی بی چک میگم یعنی اینا مال منن😭فقط از خدا میخوام همه ی منتظرا دلشون مثل من شاد بشه و این حس رو تجربه کنن مخصوصا دوستان منتظر این تایپیک..یا امام جواد هرکی الان این پیام رو خوند و منتظر بود خودت دلش رو شاد کن و مادر بشن به حق حضرت علی اصغر

نماز توسل ب امام جواد چطوریه؟ منم بخونم 

عزیزم چند روش مختلف داره ساده ترینش اینه دو رکعت بخونی رکعت اول حمد و قدر رکعت دوم حمد و توحید ، توی قنوت هم سه بار امن یجیب ... بعد از نماز هم تسبیحات حضرت زهرا بعد سجده و ۹ بار ذکر یا جواد الائمه ادرکنی با خلوص نیت و توجه کامل.

یه دعا هم داره خوبه بخونی

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
انقدر گریه کردم دیگه نا ندارم واقعا نمیدونم حکمت خدا چیه 

عزیزززممم 😔😔😔😔😔کاملا حالت رو درک میکنم قربونت برم .خدا به دلت آرامش بده و خیلی زود جاش برات پر بشه .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم چند روش مختلف داره ساده ترینش اینه دو رکعت بخونی رکعت اول حمد و قدر رکعت دوم حمد و توحید ، توی ...

عزیزم دوستمون ی مدل دیگه گفت من اونو الان خوندم 

ان شالله نظر کنه ب هممون 

عزیزممم خوب الهییی شکرررر انشاالله به سلامتی و دل خوش تاااا آخرررر

قربونت عزیزم ممنون جویای حالم شدی😘

انشالله مثبت شدن خودت🤲🏻

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻