2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای چقدر سخته،فکر میکردم درش میارن،همیشه برام سوال بود این چندقلوها که یکیشون از بین می‌ره چی میشن،ا ...

ممنون عزیزم همچنین تودلیه شمارو انشاالله بسلامتی و خوشی بغلش کنی ❤🙏هفته های پایین آره ازبین میرن و درواقع جذب میشن...

دوستای گلم چرا بعد از مثبت شدن سونوی واژینال باید بدیم؟ چرا سونو شکمی نمیشیم؟

فرزی جان جنین آنقدر کوچولو که دیده نمیشه باید سونو واژینال بشی تا ببینن جنین رو هم سونو ساک و کیسه زرد و هم قلب واژینال من 12 تیر هشت هفته هستم باز سونو واژینال دارم 

یعنی هیچ کس زبان انگلیسی بلد نیست   

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

سلام .بچه ها من دوماه پیش عمل لاپراسکوپی برای کیست اندومتریوز کردم که بزرگ بود و لوله هامو از دست دادن ۲۰ ام باید برم یزد بعد از اخرین امپول دیفرلین .میترسم ذخیره تخمدانم کم شده باشه قبل عمل ۴.۵بود .میخوام برم پیش دکتر کریم زاده 

خیلی خسته ام بعد این عمل سنگین حالا ای وی اف .بچه ها خیلی امپولا درد دارن ؟هزینه ی دارو ها و عملا حدودا چه قدر میشه ؟ به نظرتون اصلا روی من جواب میده ؟

الهی دورت بگردم انشالله که سال بعد اولین جشن رو میگیری جشن شب ده نمیدونم هر چی دوست داری اصلا من در ...

انشاالله قربونت برم خدا بخواد و منم سال بعد جشن بگیرم .. انشاالله شما هم برای دوقلوهاتون کلی جشن بگیرین به به تصور کن منم ذوق کردم بخدا😍😍😍👯🧑‍🤝‍🧑

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
خانمهایی که مثبت شدین چندوقت بعدش برای سونوگرافی رفتین مرکز،من امروز زنگ زدم برام داروهاموثبت کردن و ...

عزيزم من آزمایش رو گرفتم خودم نوبت سونو گرفتم رفتم برای سونو با اینکه مرکز گفت ده روز بعد بیا ولی من رفتم تا جنین و کیسه زرد و ساک دیده بشه خاطرم جمع بشه بعد دکتر تاریخ سونو قلب رو برام مشخص کرد 

به نظر من نوبت بگیر برای سونو برو سونو شو خیالت راحت بشه خود دکتر تاریخ سونو قلب هم برات میزنه 

سونو واژینال میکنن عزيزم   بعد برای قلب منو یک هفته زودتر فرستاد بخاطر همین داپلر رفتم گلم&nbs ...

سلام عزیزم خوبی منم رفتم سوواژینال انجام داد.گفت دوهفته دیگه بیاسونو داپلر.میخوام دیگه اونجانرم.خیلی لفت میدن.آدم دق میکنه ازصب تاظهراونجابودم.خیلی اذیت شدم.دکترخوب توکرج میشناسی؟