2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
عه پس تو رقیه جون تویروز ازمایش دارید انشاالله به حق حضرت علی اصغر جفتتون خوش خبر باشین😍😍

قربونت عزیزم خدا از دهنت بشنوه ان شاءالله هرکی انتقال داده براش مثبت بشه بحق حضرت علی و علی اصغر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای خوبم الهی همه به آرزوتون برسین، کسی تجربه با مرکز مام داشته؟

عزیزم اینجا خیلیا رفتن مرکز مام و مثبت شدن البته اکثرشون که من میشناسم دیگه فارغ شدن بیشتر کسانی که تعریف میکردن و راضی بودن ازش

کاربر هانیل آریل که الان بارداره مرکزش مام بوده دکترشم کوهسار نبوی بود...از اونم بپرس راهنماییت میکنه

بچه ها قبل انتقال دوماه قبلش خودتون روزی ۳تا فرتیل سی ام بخورید.همسرتون هم اسپیریژن.البته اگه پانکچر انجام ندادین.

اگر هم انجام دادین خودتون فرتیل سی ام بخورید برای آمادگی رحم خیلی خوبه.مخصوصا اونایی که آندومتر نازک وخطی دارن. 

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
نمیدونم عوارضشو بعضی از بچه ها میگن نمیزنیم دکترمون گفته نزن اصلا ولی دکتر من برعکس خودش بهم گفته بز ...

منم رفتم اينسري ميپرسم بهت ميكم اينسري رو كاغذ نوشته بودم ولي گفتم ولش كن حوصله سوال نداشت روم نشد بپرسم

حالا ٢٦ وقت دارم ميپرسم حتما ولي اكثراااا ميگن بزن كم پيش مياد بگن نه

شماهم انتقال دومتون هست؟؟ يا تعيين جنسيت كردين؟ بچه اولتون چند سالشه؟؟ ان شالله كه همتووووون با بتا ...

من بارداری اولم بخاطر مشکل ژنتیکی جنین هفته ۱۴ سقط پزشکی شد این انتقال دوم هست با پی جی دی قبل لانه گزینی رو جنین ها آزمایش انجام میدن بعد جنین سالم رو انتقال میدن برای من دوتا جنین انتقال دادن . ان شاءالله ک با دعای خیر دوستان برام بگیرن

ببين من كلا نه اهل غذام نه ميوه نه اجيل نه سبزيجات صبونه وناهار معمولا يليوان چاي ميخورم با كيك ياشك ...

اااا اشتها نداری اصلا ؟!بدنت مواد مغذی که جذب نمیکنه الان که باردار هم هستی که بیشتر بهت اسیب میرسه سعی کن به زورم که شده بخوری

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
من بارداری اولم بخاطر مشکل ژنتیکی جنین هفته ۱۴ سقط پزشکی شد این انتقال دوم هست با پی جی دی قبل لانه ...

اي جااااانم خيلي معذرت ميخوام اگه ناراحتتون كردم😢

ان شالله جفتشوووون محكم چسبيدن به دلت روو شدي مامان دوقلوهاااا بحق امام زمان🥰🙏💋

شما هیچ علائم دیگه ایی نداشتین؟

والا من روز سوم یا چهارم بود زیر دلم و دور نافم درد میکرد تا فرداش کمر دردم که دارم که اون بخاطر امپول از دیروزم معدم بهم ریخته انگار ترش میکنم هرچی میخورم معدم یجوریه