2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
مامان دقیقه شما بچه داری مگه؟  

نه عزیزم فعلا قرار چهارشنبه برم آزمایش ببینم خدا برام چی خواسته ..انتقال پنجم ششم 😅😅😅منظورم این اگه به امید خدا بچه دار شدم جشن بگیرم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
قربونت برم منم خوبم شکر ..هیچی دیگ دو روز دیگ تکلیفم مشخص میشه الان هم دراز کشیدم طبقه بالام جاریم م ...

فدات بشم گلم این اروزهات نزدیکه انشالله بارداری و بعدا از جشن گرفتنش برامون حرف میزنی خدا بزرگه 🤲🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره واقعا بخاطر همین به همه کسایی که مث خودم تو انتظار موندن میگم درسته که سخته منم خودم همه این روز ...

دقییقا .اخه بعضیا هینجوری تیکر میزنن گفتم بپرسم .خدا حفظشون کنه انشاالله نامدارباشن و قسمت همه بشه🌹❤️

من یبار iui منفی داشتم هنگام انتقالش خیلی درد  داشتم دکتر گفت کمی چسبندگی داری که بعدا بزور انت ...

عزیزم منم انتقال اولم انقدر درد کشیدم خدا میدونه دکترم گفت چسبندگی داری برای انتقال دوم با بی هوشی برام انتقال دادن

نه عزیزم فعلا قرار چهارشنبه برم آزمایش ببینم خدا برام چی خواسته ..انتقال پنجم ششم 😅😅😅

ان شاءالله ک ب امید خدا بارداری عزیزم . ولی کاش میرفتی تولد ب ای روحیه ات خیلی خوب بود و هم اینکه با مادر جاریت آشتی میکردی و لعنت ب شیطون می فرستادی 

فدات بشم گلم این اروزهات نزدیکه انشالله بارداری و بعدا از جشن گرفتنش برامون حرف میزنی خدا بزرگه 🤲🤲

قربون دل مهربونت برم کوثر جون .. انشاالله خدا از زبونت بشنوه انشاالله هممون آزمایشمون مثبت بشه و دسته جمعی خوشحال شیم 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام عزيزم نه کلا دکتر 21 گفت یه جنین یه ساک و یه کیسه زرد  29 که رفتم سونو قلب (داپلر) دکتر س ...

با سونو شکمی نمیشه جنین و ساک رو دید؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آره خيلي بده  من از ديروز ك مامانم اومده پيشم ى كم بهتر شدمممم  و بى توجه تر نسبت ب مسائل

عزیز شما مثبت شدی هنوزم فکرت درگیره مساله😂

یادم میاد من بعد آز انقده بیخیال و خوشحال بودم که نگو زنگ زدم رویان گفتم بتای اولم ۸۷۳ شد دوروز بعد ۳۷۷۰ شد کلی ترسوندنم که خیلیییی زیاد شده چرا برو حتما سونو بشود که یه وقت خارج رحمی نباشه و اینا....اولش نگران شدم ولی بعد گفتم گور باباشون الکی چرا خوشیمو زایل کنم شایدم دوقلو باشن بچه هام اونقدر حالیشون نمیشد که بجور بگن برو سومو که نگران نشو مثلا حامله بودم🙁

میبینی آدم میتونه به همه چی با خوشبینانه ترین حالت نگاه کنه و فقط لذت ببره بخدا حیفه این روزا بهترین روزاته ،، بعدا دلت برا این روزا تنگ میشه پس حسابی ازش لذت ببر😍😁

دوستای گلم چرا بعد از مثبت شدن سونوی واژینال باید بدیم؟ چرا سونو شکمی نمیشیم؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ان شاءالله ک ب امید خدا بارداری عزیزم . ولی کاش میرفتی تولد ب ای روحیه ات خیلی خوب بود و هم اینکه با ...

نشد دیگ حالا یه مسایلی هست نمیشه گفت عزیزم .. انشاالله خدا جای خالی بچه از دست داده ات رو برات پر کنه و این انتقال مامان بشی و سالم بگیری بغلت عزیزم

نشد دیگ حالا یه مسایلی هست نمیشه گفت عزیزم .. انشاالله خدا جای خالی بچه از دست داده ات رو برات پر کن ...

قربون محبتت الهی آمین عزیزم❤ ان شاءالله خودتم مامان میشی و سالیان سال برای بچه هات تولد میگیری الهی آمین