2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046207 بازدید | 684503 پست
من یبار iui منفی داشتم هنگام انتقالش خیلی درد  داشتم دکتر گفت کمی چسبندگی داری که بعدا بزور انت ...

عزیزم منم سر آی یو آی درد داشتم واقعا مخصوصا سر آی یو آی دومم پدرم در اومد فقط جیغ میزدم...اما ۱٫۵سال بعد که انتقال داشتم اصلا درد نداشتم بنظرم اصلا به هم ربطی ندارن نگران نباش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام .بچه ها من دوماه پیش عمل لاپراسکوپی برای کیست اندومتریوز کردم که بزرگ بود و لوله هامو از دست دا ...

سلام عزیزم فکرنمیکنم ازدست دادن لوله به ذخیره تخمدان ربطی داشته باشه،اتفاقاآی وی اف گزینه خیلی مناسبیه برای خانمهایی که لوله هاشونوازدست دادن،آمپولاهم که دردش معمولیه ومثل بقیه آمپولاچون تعدادشون زیاده یه مقدار اذیت میشی ولی به مامان شدنت میارزه،راجب هزینه ها هم هرجایی متفاوته من مشهدکلینیک ارمغان میرم چون خصوصیه بیست میلیون هزینه کردم

عه چرا عزيزم من كلى برات دعاكردم 

فدات شم عزیزم مرسی ممنون ان شالله بارداری راحتی داشته باشی عزیزم ‌. ضخامت بالا نرفت و دکتر کنسل کرد الانم بم مدروکسی پروژسترون داد . ممنونم عزیزم 😞😞😞

سلام عزیزم خوبی منم رفتم سوواژینال انجام داد.گفت دوهفته دیگه بیاسونو داپلر.میخوام دیگه اونجانرم.خیلی ...

سلام گلم مبارک خداروشکر عزيزم 

اگه استرادیول داری حتما برو همونجا عزيزم 

سونو قلب رو هم برو ببر ویزیت شو ببین چی میگن 

با سونو شکمی نمیشه جنین و ساک رو دید؟

فرزی جان با سونوی شکمی ساک دیده نمیشه چون خیلیییی کوچولوئه...من برای سونوی قلبم که ۷ هفته و ۴ روز رفتم بازم واژینال سونو شدم...

نگران نباش اتفاق بدی نمیفته من تا هفته ۲۰ هم واژینال سونو شدم جای نگرانی نیست بنظرم...

سلام .بچه ها من دوماه پیش عمل لاپراسکوپی برای کیست اندومتریوز کردم که بزرگ بود و لوله هامو از دست دا ...

خودت کدوم شهری  چهار نیم خوب بوده کمم بسه میشه دو که اینم خوبه پس نگران نباش

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
محلا جون عزیزم متاسفم سیکلت کنسل شده .. الان کی میخوای دوباره باز شروع کنی؟فقژ از خدا میخوام بهترین ...

قربونت بشم مامان رقیه مهربونم نمی فهمم حکمت خدای بزرگ چیه هیچ وقت نفهمیدم.والا گفتم بعد دو دوره برم خیلی بمن فشار اومد احساس می کنم بدنم تحمل این همه دارو نداره کمی استراحت کنم بعد توکل به خدا عزیزم ان شالله شما مثبت میشی و با بتای عالی خوشحالمون کنی الهی آمین 🤲🤲🤲🤲🤲🤲 مرسی بابت دعای قشنگت عزیزم.💓💓💓

انشالله که با این علائم مامان خانم شدی عزيزم  منم علائم مثل شما بود 😍😍😍😍 درد معده اینا هم ...

خداازدهنتون بشنوه عزیزم حرفاشماها واقعا به ادم قوت قلب میده خداخیرتون بده 🌹❤️

سلام فریناز عزيزم  چشمت روشن مامانت اومد پیشت خداروشکر که آروم شدی و روزا راحت تر میگذره برات& ...

سلام عزيزم

قربونت برم دلت روشن عزيزم

آره راحت شدم

من احتمالا همون شنبه ميرم اگر طاقت نيارم چهارشنبه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
من روز هفت انتقال بی بی چکم مثبت شد عزيزم  دقیقا از روز سه درد شکم و دور ناف داشتم که بچه ها گ ...

من به همسرم گفتم بی بی چک خرید دوتا همسرم نمیخرید میگفت تو فردا برمیداری میزنی 😂😂🤦🤦دارم کمکم تحریک میشم برم تا یکی دوروز دیگه بزنم😁😁

سلام گلم مبارک خداروشکر عزيزم  اگه استرادیول داری حتما برو همونجا عزيزم  سونو قلب رو هم ...

نه استرادیول ندارم.گفت آمپول آنوکسا روتاآخربارداری بایدبزنم.بیرون هم سونو داپلرداره؟