2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046063 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا؟؟ يعنى شده حساسيت سينه هات هم بره و برگرده؟ تو دوقلو هم دارى خب كم و زياد شدنش معلوم تره نه؟

سلام عزیزم، بله برای من ۶ هفته حساسیت سینه هام کامل رفت

انقدر نگران شدم رفتم سونو همه چیز عالی بود و بتام هم درسا بالا رفته بود و ۳۰ هزار شده بود، بعد از دو سه روز باز برگشت

علائم میرن و میان، بعضی وقتها کامل از بین میرن، کاملا طبیعیه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام ممنونم شما چطوری؟

خداروشکر

من هم خوبم. فعلا یک مدت دارم تجدید قوا می کنم تا مجدد شروع کنم. شما چکار می کنی؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام عزیزم تعیین جنسیت رو نمیدونم ولی هزینه انتقال بدون احتساب داروها ۴۳۰۰ 

ممنونم ،این قیمت انتقال تو بیمارستان بهمن هستش دیگه درسته؟ آخه جنین های فریزم تو بیمارستان بهمن هستن.

شما بیمارستان بهمن میرین؟ میشه ازتون درخواست کنم هزینه تعیین جنسیت ر هم برای من بپرسین؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
به سلامتی شروع کنی عزیزم حتما خودتون رو کلی تقویت کنید انشالله جنینای عالی و موندگاری براتون تشکیل ...

فدای تو. نمی دونم دیگه برم اصلا برای پانکچر یا اهدایی بگیرم. ولی کلا دارم تقویت می کنم خودمو ار نظر مکمل و این چیزها. هر چه خیره انشالله پیش بیاد برای هممون.

بچه ها در اقدام طبیعی، استرادیول رو تا زدن آمپول آزادسازی باید می خوردیم یا تا شروع پریود بعدی؟

انوکسا ر بذارین یخچال حتما 

این تجربه چندین انتقال منه  

ماکه همیشه کنارش یخ دادن بهمون

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
همه علائم ندارن عزیزم، خیلی ها بودن بدون هییییچ علامتی مثبت شدن. می‌دونم تجربیات تلخ به آدم استرس می ...

باشه عزیزم سپردم به خدا دیگ .. انشاالله که از این به بعد همش اتفاق های قشنگ بیوفته تو زندگیت سحر جون ..منم همش منتظرم خدا بگه سوپریز دیدی من بخوام میشه 🥺🥺مرسی که همش برام خواهری می‌کنی و روحیه میدی 😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم