2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046031 بازدید | 684497 پست
سلام مامان رقیه جان الان روز چندم انتقالی؟ منم سری پیش از روز ۸ تا اخر لک داشتم شاید بارداری که لکه ...

سلام نیکاد عزیز امروز روز یازدهم هستم با روز انتقال از روز هشتم هم لک داشتم زیاد نیست ولی دارم .. انشاالله نیکاد جان خدا از زبونت بشنوه و برای من هم مال بارداری باشه مثل سری های قبل نشه برام خدا معجزه کنه ..قربونت برم بهم امید میدی انشاالله خدا خیلی زود جای خالی بچه ات رو برات پر کنه و دوباره مامان بشی و بسلامتی بگیری بغلت🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
بچه ها من جواب آزمایشم رو‌گرفتم قندمم بالا هست.آنزیم کبدی هم بالا.الان هم فشار هم قنددارم و خیلی نگر ...

عزیزم باید بری متخصص غدد حتما ، تحت نظر باش ان شاالله که کنترل میشه 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز جان خدا برات حفظش کنه بخدا ک من خوشحال شدم شما گفتی با پی جی دی باردار شدی  منم ۴ تا جنین ...

عزیزم علایم که خوب خوشحال باش نی نی ها دارن جاشونو محکم میکنن .. انشاالله حتما مامانی

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
عزیزم اگر قبلا هم میخوردی مشکلی نیست ولی اگر نخوردی الآنم نخور چون ممکنه حساسیت بدی.

ممنون گلم.پس نمی‌خورم.راستی دکتر به من شیافت نداده فقط آمپول روزی ۲تا پروژستون میزنم.انوکسا دورناف روزی یکی.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
ممنون گلم.پس نمی‌خورم.راستی دکتر به من شیافت نداده فقط آمپول روزی ۲تا پروژستون میزنم.انوکسا دورناف ر ...

داروهای همه شبیه هم نیست عزیزم دکتر متناسب با شرایط هر کس براش دارو تجویز می‌کنه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
قیمت استرادیول خارجی خیلی بالا رفته. من از داروخونه دکتر تشیدی کنار مرکز رویان تا ماه قبل استرادیول ...

مرسی عزیزم الان که سیکلم کنسل شد . من تهران نیستم عزیزم اگر نیاز شد میشه براتون کارت به کارت کنم برام بگیرین البته اگر زحمتی نیست . ممنونم

سلام دوستان صبحتون بخير ميگم من كلا از اولش تهوع و حساسيت ب بوها و اينا رو نداشتم از ديروزم سينه ها ...

نترس من یه روزا عین خیالم نیس یه روزا حالم خیلی بده اصلا هر روز مثل هم نیستن نگران نباش 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام عزیزم نمی‌دونم آخه لک لانه گزینی یکی دو روز میشه من الان سه روزه دارم نمیتونم دل ببندم چون انتق ...

عزیزم منم ک گفتم چند روز لکه بینی داشتم حتی مثبت هم شدم بیشترم شد 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام عزیزم ممنون ازشماوبقیه دوستان،رفتم آزمایش دادم جوابش عصرحاضرمیشه،دعاکنین برام

ان شاالله ك با ى بتاى تپل مياى😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
😳😳😳😳😳😳🙄🙄🙄🙄🙄 مامان رقیه جان از شما دیگه بعید بود بخدا !!!!! یعنی حداقل هزار بار من گفتم ...

🙈🙈🙈🙈باشه باشه سحر جون می‌دونم الان نیکاد جان هم گفتن از روز هشت انتقال داشتن میگم اگه پشتوانه اش یه چند تا هم علایم داشتم خیالم راحت میشد دیگ کم مونده تا آزمایشم اگه مثبت بشم نه ماه مختون رو میخورم با سوال هام .‌قربونت برم همش بهم روحیه میدی خدا حافظ نی نی تو دلیت باشه

نترس من یه روزا عین خیالم نیس یه روزا حالم خیلی بده اصلا هر روز مثل هم نیستن نگران نباش 

واقعا؟؟

يعنى شده حساسيت سينه هات هم بره و برگرده؟

تو دوقلو هم دارى خب كم و زياد شدنش معلوم تره نه؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم