2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر های عزیزم من بازم هیچی علایم ندارم 😭😭😭😭😭تو رو خدا داریم به وقت اذان نزدیک میشیم بازم برام دعا کنید از ته دلتون😭😭😭😭😭😭 داریم وسایل هامون رو جمع میکنیم فردا برگردیم شهرمون دعا کنید دست پر برگردم😭😭😭😭

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
خواهر های عزیزم من بازم هیچی علایم ندارم 😭😭😭😭😭تو رو خدا داریم به وقت اذان نزدیک میشیم بازم برام ...

سلام مامان رقیه جانم انشاالله که دست پر  برمیگردی نا امید نباش عزیزم 

ما هم برات دعا میکنیم انشاالله که خدا نا امیدمون نمیکنه 

منتظر علائم نباش لطفا همون لرز خودش نشونه بوده 

توکل کن به خدا انشالله که مامان خانمی 

🤲🤲🤲

برای منم دعا کنید ۹ ساله که منتظرم 

برای بچه دوم البته 

انتقال داشتم سه سال پیش منفی شد دیگه ناامید شدم 

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹
وای عزیزم قربونت برم چقدر تو خوبی آخه ..همش منتظر بودم برای منم بخونی ..امام صادق حاجت دلت رو بده از ...

قربوووونت برم عزیزم. تنها کاریه ک ازم برمیاد . الهییییی ک هممون حاجت روا بشیم😍

چقد انرژی مثبت داشت پیامت حالم ازینرو ب اونرو شد .ممنونم ازت❤️❤️🤗💕

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
یه حبه که خیلی کمه.😬😬😬

معلومه مث من عاشق سیریا😁

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خواهر های عزیزم من بازم هیچی علایم ندارم 😭😭😭😭😭تو رو خدا داریم به وقت اذان نزدیک میشیم بازم برام ...

قربونت برم نکن اینجوری با خودت. ندیدی همین جا خیلی از بچه ها علامت نداشتن و مثبت شدن؟

الهی ب همین لحظات مقدس میای و خوش حالمون می کنی و اشک شوق میریزیم برات. دلم روشنه عزیزم😍

تیرویید ندارین ،اگه دارین سیر برا تیرویید خوب نیست ،به جز اون هرچیزی در حد اعتدال میشه خورد

یا خدا راس میگی؟ اگه تیرویید با دارو کنترل شده باشه هم نباید خورد؟ با من نکن اینکارو🥺🥴