2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

داروهای ایمنی رو تا کی باید ادامه بدی؟ من زنگ زدم دکتر محمدی میگه چرا زودتر زنگ نزدی شاید لازم بود ز ...

شوره جون شما هنوز انوکسا رو دور ناف میرنی؟

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
داروهای ایمنی رو تا کی باید ادامه بدی؟ من زنگ زدم دکتر محمدی میگه چرا زودتر زنگ نزدی شاید لازم بود ز ...

من برای ادامه ی داروها پنجشنبه تماس گرفتم مرکز بهم گفتن شنبه زنگ بزن. امروز بهم گفتن نسخه کردن داروها دیگه با ما نیست گفتم آخه از کجا بدونم انوکسا رو تا کی ادامه بدم بعد از چند بار پاسکاری

بالاخره یه نفر راضی شد پروندمو نشون دکتر مشایخی بده. دکتر گفته بود به نظر من تا هفته ۱۲ باید ادامه بده ولی باید پیش متخصص خون بره زیر نظر اون ادامه بده و متخصص هم براش انوکسا رو تجویز کنه

داروهای ایمنی هم طبق نظر دکتر ایمنیت باشه.

حالا من طبق نظر دکتر زرنانی پیش میرم

بهم گفته بود اگه باردار شدی هیدروکسی رو تا آخر بارداری ادامه بده و پردنیزولون رو تا سونوگرافی fhr با همین دوز، و از این تاریخ تا ماه سوم بارداری با دوز بیشتر مصرف کن.

شوره جان انوکسا هم داشتی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام بچه هاخوبین.من امروز رفتم انتقال دادم. خیلی دعاکنید.     دکتر جنینا نشونم داد تو ما ...

سلام عزیزم. به به به مبااارکی ان شاالله🤩ان شاالله ۱۴ روز دیگه خوش خبر میای😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من برای ادامه ی داروها پنجشنبه تماس گرفتم مرکز بهم گفتن شنبه زنگ بزن. امروز بهم گفتن نسخه کردن داروه ...

بله انوکسا داشتم انعقادی مشکل داشتم ولی زیاد سنگین نبود دکتر خون میگفت از هر ۵ نفر ۳ نفر دارن. تا ۱ هفته بعد بارداری دکترم گفت ادامه بده. یبار ایمونولوژی رویان بهم گفت با مشکل ایمنی معمولا انوکسا هم میدن. تا ۱۲ هفته اکثر داروها ادامه داره. حالا جالبه من گفتم تا کی باید ادامه بدم اول بارداریم گفت تا آخر  الان اینطوری میگن😐 پس احتمالا منم باید ادامه میدادم وقتی نظر دکتر زرنانی هم به ادامه دادن بود

خدایا شکرت
علائم همینطوره تا جایی که متوجه شدم موقته و ممکنه یه دفعه از بین برن نگران نباش

نمیدونم والا سپردم به خدا انشاالله که اینا نشانه های خوبی هستن 🤲🌹😍انشاالله به وقت اذان همه منتظرا مادر بشن 

سلام دوستان خواهشاً کسایی که بیمارستان بهمن میرن،هزینه تعیین جنسیت و انتقال جنین ...

سلام عزیزم تعیین جنسیت رو نمیدونم ولی هزینه انتقال بدون احتساب داروها ۴۳۰۰ 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام دوستم .واقعا شما نور امید تو دلم ایجاد کردین انقدر ک تو گوگل سرچ کردم و تایپک های مختلف رو خوند ...

سلام عزیزم من خیلی خوشحال میشم که بتونم به کسی کمک کنم من مشکل ژنتیکی نداشتم همسرم اسپرمش خیییلی ضعیف بود ۵بار میکرو کردم تهران و جاهای مختلف خیلی هزینه کردیم تا اینکه برای بار اخر گفتیم بریم رویان که بهمون پیشنهاد pgd دادن هزینش زیاد بود ولی ما هر جور بود پولشو جور کردیم ۴تا جنین برامون pgd کردن که یه دونه سالم موند و همونو انتقال دادن که خداروشکر گرفت بعد ۱۱ سال چشم انتظاری

ازمايشاي اخر هفته كيااااان بيان بگن هي به اسم ياااادشون كنيم😍😍😍 مامان رقيه كوثر جون ساغر ساره ...

ان شاالله همشون مثبت بشن 🌷🌷❤❤❤

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
چرا عزیزم لکه بینیت که قطع شد مجدد آنوکسا رو باید بزنی، نگهشون دار.

الان ب مطب پيام دادم گفتم دو روزه لكه بينى و خونريزى ندارم امپولم رو شروع كنم گفت نه نياز نيست

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
الان ب مطب پيام دادم گفتم دو روزه لكه بينى و خونريزى ندارم امپولم رو شروع كنم گفت نه نياز نيست

توى ويزيت قبلي هم ك سونو ساك شدم ٧ تا انوكسا داشتم ٨ تاى ديگه نوشت گفت تا١٥ روز ديگه ادامه بدى كافيه بعدش قطع كن

الان بعد خونريزيم احتمالا ديگه كلا ميگه قطع كن چون تو پيامم ك گفت نباز نيست ديگه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم