2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046033 بازدید | 684497 پست
منم دیروز پیروز هم درد زیر دل داشتم و گرگرفتی داشتم و به حدی سردم میشد که تواین گرما پتو مینداختم رو ...

به به چقددددر خوب

مامان شدی رفت 😍

انشالله که خوش خبری

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله که مثبتی و خوش خبر تا آخر هفته تمام انتقالی ها مثبت میشن  با ما هم به اشتراک بزار 😍😍

من فقط اینجا میام حتما عزیزم.اره بخدا خداازدهنت بشنوه عزیزم انشاالله تااخر هفته هممون خوش خبر باشیم 😍🌹❤️🤲

خدا از زبونت بشنوه. با اون تو دلیت واسم دعا کن. البته منم سرد شدن پاها رو از تقریباً دو روز بعد انتق ...

دستمو گذاشتم رو شکمم و برات دعا کردم😘 امید به خدا

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من تا روز ازمایش خوردم قبلن درموردش توی تاپیک صحبت کردیم بعضی دوستان تا روز ازمایش میخوردن روز انت ...

در مورد مخاطراتش نگفتن فقط گفتن ديگه نخور

خب اشكال نداره حالا ك شكرخدا مثبت شدى و ديگه نميخورى😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
مرسى دورت بگردم فداى مهربونيت عزيزم ان شاالله همه مون بسلامتى بارمون رو زمين بذاريم و قسمت همه چشم ...

الهي آمين

ان شالله هيچ زني در حسرت بچه نمونه ودامن همه به اولاد سالم و صالح سبز بشه🤲

وااای الهی چه باحال خدا حفظشون کنه برات 🤲🤲 چه لحظه خوبی بوده خوب شد به خواهرت نشون دادی 😍 واقعا ...

فدات بشم خداهم تودليت(دلياتو)برات حفظ كنه و عاقبت بخيريشونووو ببيني

عاره واتس اپ فرستادم😁

از دسته این دخترا من بی بی چکی که خطم ننداخت تا یه هفته نگه داشتم نگاش میکردم😂😂

ان شالله اينسريطجيگيرشو نكه ميداري يادگاري تازماني كه خودشون بخان🤲😍😍

دليل اينكه فاصله زياد انداختين بين انتقالا تشخيص دكتر بوده؟؟ يا خودت دوست نداشتين