2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
اولش فقط روی دستمال بود ولی روزی که آزمایش دادم روی لباس زیرمم اومد، برای سونوی ساک که رفتم وقتی برگ ...

ممنون سحر جون برای منم انشاالله مثل مال شما بشه بهم امید دادی خدا همیشه دلت شاد کنه و عروسی نی نی قشنگت رو ببینی😍🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
فرزی جونم خیلیییی برات خوشحالم😍😍تبریک میگم الهی بارداری خوبی داشته باشی و نی نی یا نی نی هارو سالم ...

قربونت گلم😘 سلامت باشی

خدا دختر کوچولوتو حفظ کنه عزیزم❤👶

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم نگران هم نباش ب فا ل نیک بگیر تو هم دوبار انتقال دادی ممکنه دوبار لانه گزینی ببینی 

انشاالله عزیزم به امید خدا همون طوری که میگین باشه🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
عزیزم این ذکرو بگو خیلی خوبه

باشه عزیزم ممنون حتما میگم فدات😍

رگ سیاتیک بیشتر چ موقعایی عود می کنه؟ کار نکنی هم درد میگیره؟ 

ممکنه با یه دولا شدن ساده هم بگیره یا حتی بد قدم برداشتن، حتما نباید اتفاق خاصی بیفته، آره در حالت استراحت هم ممکنه درد داشته باشه، ورزش های مخصوصش رو انجام بده ممکنه چند روز طول بکشه تا دردش برطرف بشه، ببین به لپ باسنت هم میزنه؟

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
دوستان یه سوال  اگه هم بسته ی یه تایی و هم دوتایی جنین داشته باشید برای بلاست  جنین شناس ...

عزیزم معمولا اونی که تعداد کمتری جنین داخلش هست رو ذوب میکنن.

واااای فرزی جان چقدرررر خوشحال شدم مبارکت باشه عزیزم خیلیییی دلم برات روشن بود ایندفعه الهی تا آخرش ...

قربونت زی زی جونم😘😘 سلامت باشی. قبل از آزمایشم خیلی بهم امیدواری دادی ممنونم ازت

واقعا روزای قشنگی رو میگذرونم شک ندارم که نصیب همه ی دوستامون میشه👶👶❤ به زودی زود🤲🏻

انشالله برای خودتم به خوبی و راحتی میگذره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
منم غذام کم شده میل ندارم ولی مدام گشنم میشه و ضعف میکنم  منم لاغر شدم زیرچشام گود شده کاملا&n ...

منم ک تازه اول راحتم بی میلم و تهوع میگیرم..

سونوی اولت چند روز بعد از ازمایش بود؟ واژینال بود؟

قربونت بشم عزیزم مرسی ممنون از دعای قشنگت الهی آمین خدا از زبونت بشنوه.  فردا میرم چندتا داروخا ...

قیمت استرادیول خارجی خیلی بالا رفته. من از داروخونه دکتر تشیدی کنار مرکز رویان تا ماه قبل استرادیول چرخشی ترک میخریدم ۳۵۰ الان شده ۵۰۰

یکی از دوستان دیگه هم از یه داروخونه ۳۲۰ میخرید دیروز از همونم قیمت گرفتم ۴۹۵ میگفت.

ممکنه با یه دولا شدن ساده هم بگیره یا حتی بد قدم برداشتن، حتما نباید اتفاق خاصی بیفته، آره در حالت ا ...

دست گلت درد نکنه. چشم.

نه فقط گوشه سمت راست کمرم بود و بعدش ب رون پامم میزد فقط این دو تا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربونت برم ممنونم مهربونم.💫 لطف می کنی، ماها بنظرم به انرژی مثبت و دعاهای همدیگه نیاز داریم. من فعل ...

به سلامتی شروع کنی عزیزم

حتما خودتون رو کلی تقویت کنید انشالله جنینای عالی و موندگاری براتون تشکیل میشه🤲🏻

ازت ممنونم گلم. بله روز چهارم انتقال ام. 

ای جونم انشالله تا الان مامان شدی🤲🏻 

خب بعدش اگه یکی بلاست شد همون یکی رو انتقال میدن؟؟ یعنی ممکنه از اون دو تا یکی زنده بمونه

بله احتمالش هست عزیزم. ولی اگر تصمیم پزشکت انتقال ۲ تا جنین باشه در صورت از بین رفتن جنین ممکنه اون یکی بسته رو هم ذوب کنن. گرید a خیلی بعیده بلاست نشه، فکرت رو مشغول این چیزا نکن اصلا.

دست گلت درد نکنه. چشم. نه فقط گوشه سمت راست کمرم بود و بعدش ب رون پامم میزد فقط این دو تا

به نظر من یا سیاتیکه یا دیسک، کمپرس آب گرم خیلی خوبه ولی اصلا ماساژ نده، ان شاالله زود خوب بشی عزیزم 🤲🌹