2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
ان شاالله كه همتوووووون اخر هفته با يبتاي عالي مياين و ختم ميشه به يبارداري عالي و فرزندان سالم وصال ...

سلام 

چطورى معجزه جون؟ نينى در چ حاله؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام شماااا خوبين؟ فسقلي خووووووبه؟ بمامانت گفتي يا گذاشتي بعد قلب💜💜💜

عزيزمممم باهم پيام داديم

مگه نفهميدى من چى شدم اونشب؟؟

افتادم ب خونريزى زنگ زدم اورژانس مطب بهم گفتن برو سونو كن عكسشو بفرست رفتم سونو كردم هماتوم دارم اما قلب جوجه هم تشكيل شده بود شكرخدا😍😍

ديگه بچه ها گفتن چون هماتومت بزرگه تقريبا استراحت مطلق باش

منم مجبور شدم زنگ زدم ب مامان اينا گفتم😂😂

مامان و بابا فردا ميان پيشم بمونن ديگه😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزمممم باهم پيام داديم مگه نفهميدى من چى شدم اونشب؟؟ افتادم ب خونريزى بهم گفتن برو سونو كن عكسشو ...

خداروهزارمرتبه شكر بخاطر قلب فرشتت💜💜💜💜💜

ان شالله با استراحت خووووب ميشي كار خوبي كردي ادم دست تنهاا واقعاا نميتونه استراحت كنه هرچقدرم بگي ينفري كار خاصي نيست ولي بالخره كاره كه ميباره از هر طرف

ان شالله كه همه هماتومت همون موقع دفع شده وبقيشم درحال جذبه و ديگه كامل برطرف شده باااااااشه وديگه لك نبيني به اميدخدا

اي جانم بسلامتي چشم ودلت روووووووووشن😘😍

ان شاالله كه مثبته چهارشنبه با يبتاي عالي مياي 🥰🥰🥰ببينيم عكسشو البته من اصلا قدرت تشخيص ندارم😅

خداکنه عزیزم دلم اروم گرفت والا ،انداختم سطل اشغال که 😑😑نمیدونی من چطور نگاه میکردم قلبم داشت میمود تو دهنم البته خیلی کمرنگ بود 

مبارک عزيزم همون هاله میوفته چون زود زدی خداروشکر  پنج روزه بود جنين یا سه روزه؟

فدات بشم خدا نی نی های نازتو حفظ کنه جنین من 4 روزه بود 

همش فکر میکنم خوابم ولی اروم شدم کمی منتظرم زود چهارشنبه بشه 

خداکنه عزیزم دلم اروم گرفت والا ،انداختم سطل اشغال که 😑😑نمیدونی من چطور نگاه میکردم قلبم داشت میمو ...

من چون زياد نزدم  يعني كلا مصرف نداشتم يبار سر پسرم فقط زدم كه بعد از مايش دومم شد يجيگري خوش رنگ كه يادگاري نگهش داشتم😂😂😂اصلا تجربه نداشتم قبلش

اينسريم زدم كه چون خيلي كم رنگ بود گفتم منفيه براي خواهرم فرستادم گفتم منفيه و مثل براي پسرم نيست اينا گفت اين براي امروزه؟؟؟ يا براي پسرت گفتم امروز گفت مثبتي كه😅درين حد گيج😢

قشنگ ميفهممت  ادم استرسي ميشه اصلا دورازجون انگار كور ميشه😅ان شالله كه بسلامتي باشه تا اخرش كوثر جون🥰😘🤲

آخ خداااااااا مباركت باشه ان شاالله😍😍😍 عكسشو بذار ذوق كنيم💚😍💚😍 ديگه نزن تاروز ازمايش قشنگ ...

فدات بشم انداختم سطل اشغال ولی الان میرم بیینم میتونم بفرستم شما هم ببینید من اشتباه کردم یا درسته 

ن دیگه نمیزنم ن برای من 4 روزه بود 

من چون زياد نزدم  يعني كلا مصرف نداشتم يبار سر پسرم فقط زدم كه بعد از مايش دومم شد يجيگري خوش ر ...

وااای الهی چه باحال خدا حفظشون کنه برات 🤲🤲

چه لحظه خوبی بوده خوب شد به خواهرت نشون دادی 😍

واقعان همین طوره فدات بشم پناه بر خدا 

خداروهزارمرتبه شكر بخاطر قلب فرشتت💜💜💜💜💜 ان شالله با استراحت خووووب ميشي كار خوبي كردي ادم دست ...

مرسى دورت بگردم

فداى مهربونيت عزيزم

ان شاالله همه مون بسلامتى بارمون رو زمين بذاريم و قسمت همه چشم انتظارها باشه❤️❤️❤️😍😍😍😘😘

دیگه زدم 😑😑😑یه خط خیلی کمرنگ تشکیل شده بود نمیدونم درسته دیدم یا ن شوهرم هم میگفت اره خیلی کمرنگه ...

وای خدا مبارکه عکسشو بفرس امپول hcg زده بودی یا نه ؟

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️