2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل باروری ندارم فقط واسه تعیین جنسیت میخوام که جواب صددرصد بگیرم

بخوای صددرصد پسر باشه فقط ای وی اف ای یو ای ۷۰ درصده جنس دلخواه اصلا گرفتنشم ربطی به اینکه مشکل ناباروری نداری نداره فقط شانسه و دکترت 

بخوای صددرصد پسر باشه فقط ای وی اف ای یو ای ۷۰ درصده جنس دلخواه اصلا گرفتنشم ربطی به اینکه مشکل نابا ...

بله دوتا دختر دارم دوست دارم پسر هم دلشته باشم. میخوام دکترم خیلی ماهر باشه و کار بلد

بله دوتا دختر دارم دوست دارم پسر هم دلشته باشم. میخوام دکترم خیلی ماهر باشه و کار بلد

منم دو تا دختر دارم پس اصلللا وقتتو تو کرج هدر نده ماها فرصت ریسک نداریم تحقیق کنو مرکزو دکترتو انتخاب کن

کاملا درک میکنم خودمم همش دنبال علائم بودم😅🙈 وقتی هم علائم داشتم میترسیدم بخاطر داروها باشه. به ب ...

خدا از زبونت بشنوه. با اون تو دلیت واسم دعا کن. البته منم سرد شدن پاها رو از تقریباً دو روز بعد انتقال داشتم و هنوزم دارم. 

شما هم میخوای تعیین جنسیت کنی؟  دکتر خوب سراغ دارین؟

خواهر من از اسفند ۹۸ تو این راهم سه تا انتقال داشتم تو ابن سینا با اینکه هیییچ مشکلی نداشتم بار دوم گرفتو سقط شد 

البته این شانسه منه خیلیا با بار اول تو همین تاپیک بار دار شدن یکیش رزقرمزرنگ من این بار میخوام برم مام تعریفشو شنیدم یا دکتر علیرضایی یا دکتر کوهسار نبوی ولیشما خودتم تحقیق کن 

خدا از زبونت بشنوه. با اون تو دلیت واسم دعا کن. البته منم سرد شدن پاها رو از تقریباً دو روز بعد انتق ...

یادم انتقالی که مثبت شدم گفتم پاهام سرده یه کاربر اومد گفت شک نکن مثبتی مثبتم بودم علایم خ‌وبیه

خواهر من از اسفند ۹۸ تو این راهم سه تا انتقال داشتم تو ابن سینا با اینکه هیییچ مشکلی نداشتم بار دوم ...

ان شاءالله این سری میگیره براتون وپسر هم هست. چقدر هزینشه میشه بیشتر راهنماییم کنین . چون تازه دارم تحقیق میکنم

ان شاالله كه همتوووووون اخر هفته با يبتاي عالي مياين و ختم ميشه به يبارداري عالي و فرزندان سالم وصال ...

قربونت برم عزیزم. ما فقط اینجا رو داریم که از دغدغه هامون بگیم. انشالله اخر هفته همه با خبرای خوش بیایم. منم همش علایم پری دارم. موعدم دوشنبه سه شنبه است

ان شاءالله این سری میگیره براتون وپسر هم هست. چقدر هزینشه میشه بیشتر راهنماییم کنین . چون تازه دارم ...

ببین هزینه های من برایه قبله ولی اگه بخوایی انجام بدی تو مام ۱۴ هزینه ی تخمک کشیه ۷۰۰هم سنو ویزیته دارو ها هم هست تعیین جنسیت ۴تا جنین ۱۴ میگیرن هر جنین اضافه باشه بیشتر میگرن اونو بهم نگفت انتقالم هست من تو ابن سینا ۳۲۰۰دادم ولی تو مام گرونتره