2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
فدات بشم انداختم سطل اشغال ولی الان میرم بیینم میتونم بفرستم شما هم ببینید من اشتباه کردم یا درسته&n ...

وا حالا چرا انداختى دور😂😂

ان شاالله درست ديدى

هاله ى مشخص  الكى نمياد

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا حالا چرا انداختى دور😂😂 ان شاالله درست ديدى هاله ى مشخص  الكى نمياد

سلام دوستان

من الان هفته ۱۹ هستم، میخشید لبه های واژنم چند دقیقه یکبار درد میگیره. کسی سابقه همچین چیزیو داشته؟ از چی میتونه باشه؟

ای خدا مبارک باشه گلم خیلیییی خوشحالم برات مثبته این خواهر. مال من جنین بلاست روز ده دقیقا همینجوری بود که رفتم‌ آز دادم ۲۵ بود خدایا رقیه هم بی بیش مثبت بشه و همه دوستان 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خداکنه عزیزم دلم اروم گرفت والا ،انداختم سطل اشغال که 😑😑نمیدونی من چطور نگاه میکردم قلبم داشت میمو ...

وای دختر من سه تا زدم سه تاشو نگه داشتم قبلا هم ک میزدم یه روز نگه میداشتم ببینم هاله نمیندازه 😅من باشم همش از ذوق نگاش میکنم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

آره من هاله ش رو ميبينم😍

براى جنين چهارروزه هنوز خيلى زود بود تا روز ازمايش پررنگ تر ميشه ان شاالله

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
فرستادم گلم نگاه کن ن چ امپولی این؟

آمپول ک برای آزاد سازی تخمک میدن مثبت کاذب میده احتمالا نزدی من زده بودم دیگه روزه یازده چیزی تو بدنم نبود 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
وای دختر من سه تا زدم سه تاشو نگه داشتم قبلا هم ک میزدم یه روز نگه میداشتم ببینم هاله نمیندازه 😅من ...

منم دوتا زدم هردوتا با اينكه بعد از خشك شدن كاملا جيگرى بود ولى هراز چند ساعتى ميرفتم از ذوق نگاش ميكردم😂😂😂

ای خدا مبارک باشه گلم خیلیییی خوشحالم برات مثبته این خواهر. مال من جنین بلاست روز ده دقیقا همینجوری ...

الهى آمين بحق صاحب اسمش😍😍