2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
وای نسرین جون دیگه طاقت نداشتم یه هاله خیلی کمرنگ افتاد بازم نمیدونم دیگه نمیزنم تا چهارشنبه برم آزم ...

مبارک باشه کوثر جون مامان شدنت خداروشکر اولین مثبتی این دوره شما بودی ..دیدی گفتم علایم داری حتما مثبتی .. انشاالله بتات هم یه عدد تپل میشه😍🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
اره عزیزم معلوم بود مبارکه باز خیالت راحتتر شد

ممنونم خیلی خوشحالم هستین و بهم امید میدین خیلی حس خوبیه شما که بهتر از من میدونید این حسو اره خیالم راحت شد یعنی اروم شدم خدا دل همه رو اروم کنه الهی آمین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزیزم کاملا درست میگی ولی چون اون تایم آدم پر از استرسه ناخواسته مقایسه میکنه ک کاملا اشتباهه ش ...

عزيزم فرتيل سى ام رواز روز انتقال بايد قطع كنى

اگر هنوز ميخورى نهور ديگه لطفا

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
مطمئن باش كرمش رفت تو تنت ديگه تحمل نميكنى هرروز ميزنى ببينى پررنگ تر شده؟ 🤣🤣🤣🤣

😂😂دارم وسوسه میشم خواهر به خدا گفتم یه نشونه بده تا اروم بشم صبر کنم تا ازمایش 🤲

بچها نگاه کنید خیلی کمرنگ انگار تو عکس نشون نمیده نظرتون چیه ؟من چپ دیدم یا یه چیز هست 

هست منم میبینم😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
عزیزم ان شاالله.ب سلامتی صدا قلبش هم میشنوی 😍 منکه هنوز نشنیدم فقط نبضشو‌ دیدم 

ان شاالله

من همون نبضشم نديدم

اومدم خونه تو سونو ى لحظه ديدم نوشته فعاليت نرمال قلب فهميدم تشكيل شده

اينقدرى ك ذهنم درگير هماتوم بود خود سونوگرافيست احمقم خوشحالم نكرد ك غم اون از يادم بره

حتى با اينكه گفتم توى سونوى ديروز گفتن براى قلب زوده و ده روز ديگه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ای خدا مبارک باشه گلم خیلیییی خوشحالم برات مثبته این خواهر. مال من جنین بلاست روز ده دقیقا همینجوری ...

قربونت برم سارا جون که بفکرمی انشاالله آمین یا رب العالمین 🥺🤲🤲🤲

مبارک باشه کوثر جون مامان شدنت خداروشکر اولین مثبتی این دوره شما بودی ..دیدی گفتم علایم داری حتما مث ...

رقیه جون فدات بشم تو هم مثبتی مطمعنم ،من دیگه طاقت نداشتم و زدم

اره همش روحیه بهم میدادی انشالله چهارشنبه خودتم با یه بتای خوشگل خوشحالمون میکنی به حق امام علی🤲🤲🤲

راست میگی سارا جان 😭😭😭خیلی خوشحال شدم نمیدونم چی بگم خدا کنه همین که میگی باشه 

قربون چشمات حالتو خریدارم خیلییییی شرینه باور کن که انتظار تموم شد 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم یه هاله دیده میشه، ان شاالله که مثبتی و روز به روز پررنگتر میشه، پس فردا بازم بزن از همین مارک ...

ممنونم عزیزم  ،دیگه با خدا حرف زدم یه نشونه بده اروم شم تا ازمایش صبر کنم توکل میکنم بهش ،ممنونم که هستین 

ان شاالله من همون نبضشم نديدم اومدم خونه تو سونو ى لحظه ديدم نوشته فعاليت نرمال قلب فهميدم تشكيل ش ...

عزیزم بازم تشکیل شده خدا رو شکر خیالت راحته  ب زودی هم صداشو میشنوی 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️