2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
رقیه جون فدات بشم تو هم مثبتی مطمعنم ،من دیگه طاقت نداشتم و زدم اره همش روحیه بهم میدادی انشالله چه ...

تازه بيبى تو الان با ادرار وسط روز هم بود

الهى بخق صاحب اسمش ك تااخر هفته رقيه جونم خبر خوشحالى رو ميده بهمون

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رقیه جون فدات بشم تو هم مثبتی مطمعنم ،من دیگه طاقت نداشتم و زدم اره همش روحیه بهم میدادی انشالله چه ...

قربونت برم گوارای وجودت مادر شدن خدا روشکر از لیست منتظرا خط خوردی .. انشاالله با این حال خوشت برام دعا کن خدا برام معجزه کنه انشاالله همه ی دخترایی که انتقال دادن مثبت شن منم بینشون 🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
قربونت برم گوارای وجودت مادر شدن خدا روشکر از لیست منتظرا خط خوردی .. انشاالله با این حال خوشت برام ...

فدات بشم چشم حتما من همش دعاتون میکنم خدا بزرگه انشالله اخر هفته کلی خوشحالمون میکنی 

تازه بيبى تو الان با ادرار وسط روز هم بود الهى بخق صاحب اسمش ك تااخر هفته رقيه جونم خبر خوشحالى رو ...

قربونت برم فریناز جون بخاطر دعایی که برام کردی بلکه بخاطر دل پاک شما خدا من رو هم لایق مادر شدن بدون و منم مثبت شم ..الهی خدا دردانه ات رو سالم بیاره بغلت شیرش بدی عزیزم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
فدات بشم چشم حتما من همش دعاتون میکنم خدا بزرگه انشالله اخر هفته کلی خوشحالمون میکنی 

قربونت برم انشاالله 😍🤲🤲

عزیز دلم خیلی برات خوشحال شدم از ته دلم از خدا و امام زمان میخوام که این نی نی ها چشم و چراغ خونه ...

ای جووووونم خیلی خیلی ممنونم🌹

آره واقعا این مشکل ما در برابر رحمت خدا خیلی کوچیکه و مطمئنم نوبت همه مون میشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
قربونت برم فریناز جون بخاطر دعایی که برام کردی بلکه بخاطر دل پاک شما خدا من رو هم لایق مادر شدن بدون ...

دورت بگردم

مطمئن باش خدا جواب دل شكسته و پاك خودتو ميده

من خودم رو سياهتر از اونى ام ك دعام بالابره اما بحق طپش هاى قلب اون جنين معصومى ك تو دلمه ك ان شاالله توهم مامان شدى😍😍😍😘😘😘

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ان شاالله بعدی خودت 😍

انشاالله فدات شم با دوقلوها برام مخصوص دعا کن به نی نی ها بگو به خدا بگن خاله رقیه هم مامان بشه..الهی فندق هات سالم بیان بغلت و شیرشون بدی😍🤲🤲

دورت بگردم مطمئن باش خدا جواب دل شكسته و پاك خودتو ميده من خودم رو سياهتر از اونى ام ك دعام بالابر ...

انشاالله اشکم درآوردی دختر😭😭قربون اون قلب کوچولو تپنده تو دلیت برم من ..خدا همیشه دلشادت کنه

@یامنان     عزیزم به نیت شما و از طرف تون هدیه به روح مطهر امام حسن ع دعای یستشیر رو خون ...

ممنونم عزیزم انشاءالله که خدا حاجتتو بده

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
انشاالله اشکم درآوردی دختر😭😭قربون اون قلب کوچولو تپنده تو دلیت برم من ..خدا همیشه دلشادت کنه

😘😘😘🥰🥰🥰🥰😍😍😍💚💚💚❤️❤️❤️🥰🥰🥰🧿🧿🧿💖💖💚💚💚💚

شاد باش مامان شدى گريه نكن مامان رقيه😘