2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
ای خدا مبارک باشه گلم خیلیییی خوشحالم برات مثبته این خواهر. مال من جنین بلاست روز ده دقیقا همینجوری ...

راست میگی سارا جان 😭😭😭خیلی خوشحال شدم نمیدونم چی بگم خدا کنه همین که میگی باشه 

منم دوتا زدم هردوتا با اينكه بعد از خشك شدن كاملا جيگرى بود ولى هراز چند ساعتى ميرفتم از ذوق نگاش مي ...

منم شبا میگرفتم دستم هی نگا میکردم 😅هنوز نگه داشتی یا نه 

راستی تو چرا تیکر نمیذاری بذار ذوق کنیم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام از شمام عمق رحم رو اندازه گرفتن؟ من امروز رویان بودم عمق رحم رو اندازه گرفتن واسم  واس چ ...

آره براى همه اندازه ميگيرن 

براى زمان انتقال ك جنين رو تو چ عمقى كاشت كنن هست

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
خداروشكر ماهم خوووووبيم ان شالله نشووووونه خووووبيه و لك لانه گزينيه ديدي دنبال علايم  بودي🤣 ...

خداروشکر عزیزم همیشه خوب باشی همراه نی نی های قشنگ .. انشاالله اونطوری که میگی هست چند روز هم بگذره برم آزمایش بدم به امید خدا

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
منم شبا میگرفتم دستم هی نگا میکردم 😅هنوز نگه داشتی یا نه  راستی تو چرا تیکر نمیذاری بذار ذوق ...

آره بابا 

ميره تو آلبوم خاطرات بچم، بزرگ بشه ببينه بخونه ك چقدر ذوقشو داشتيم

نميدونم، سونو اصلى قلب برم بعد بذارم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام. ازت ممنونم که با حوصله پاسخ دادی. راستش همه ما میدونیم که توی این ایام نباید دنبال علائم بود ا ...

کاملا درک میکنم خودمم همش دنبال علائم بودم😅🙈 وقتی هم علائم داشتم میترسیدم بخاطر داروها باشه.

به به، حساااااابی امیدوار باش خیلی خوبه ک این علائمو داری 

اینجا بعضی از دوستانی که مامان شدن بدنشون گر میگرفت بعضی ها سردشون میشد من خودم جز دسته دوم بودم

گرفتگی هم که از علائم لانه گزینیه

انشالله خیره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آره من هاله ش رو ميبينم😍 براى جنين چهارروزه هنوز خيلى زود بود تا روز ازمايش پررنگ تر ميشه ان شاالل ...

وای بچها خیلی خوشحالم شما دیدید خودم میدونستم زود بود ولی دیگه طاقت نداشتم الان دیگه صبر میکنم تا ازمایش 

خدایا شکرت 

ببين حتى اگر توضيح بدى هم نبايد خودشون رو مقايسه كنن من حتى اعتقادم بر اينكه آستانه تحمل درد هركسى ...

آره عزیزم کاملا درست میگی ولی چون اون تایم آدم پر از استرسه ناخواسته مقایسه میکنه ک کاملا اشتباهه

شما انوکسا هم داری؟  فرتیل سی ام چطور؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آره بابا  ميره تو آلبوم خاطرات بچم، بزرگ بشه ببينه بخونه ك چقدر ذوقشو داشتيم نميدونم، سو ...

عزیزم ان شاالله.ب سلامتی صدا قلبش هم میشنوی 😍 منکه هنوز نشنیدم فقط نبضشو‌ دیدم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
وای بچها خیلی خوشحالم شما دیدید خودم میدونستم زود بود ولی دیگه طاقت نداشتم الان دیگه صبر میکنم تا از ...

مطمئن باش كرمش رفت تو تنت ديگه تحمل نميكنى هرروز ميزنى ببينى پررنگ تر شده؟ 🤣🤣🤣🤣