2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
سلام منم روز ۱۰ انتقالم ولی جرات نمیکنم بی بی بزنم چون هر وقت زدم منفی بود سر انتقال اولم هم بی بی ن ...

منم خاطره خوبی از بی بی ندارم ولی دیگه طاقت نداشتم همش بی قراری خوب بودم نمیدونم چرا به اخر نزدیک شدم این طور شدم ولی الان ارومم 

انشالله ایندفعه حتما مثبتی گلم میایم از بارداریمون حرف میزنیم باهم 🤲🤲🤲🥺🥺

بدون روز انتقال روز ده هستی عزيزم  جنین بلاست باشه شاید هاله بیوفته  شما که صبر کردی دو ...

وای نسرین جون دیگه طاقت نداشتم یه هاله خیلی کمرنگ افتاد بازم نمیدونم دیگه نمیزنم تا چهارشنبه برم آزمایش دل تو دل نیست 

جنین بلاست نمیدونم چیه،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزم قربونت اتفاقا دیروز خواستم پیام بدم جویای حالت بشم ولی درگیر حالت تهوع و... بودم کلا کم ا ...

خدارووووشكر من خوبم شيافم كم كردم  يكم ترشحام زردتر شده اخه معمولا قبل لكه بيني زرد ميشه بعد نارنجي بعد يهو قهوه اي براي هم بايد گفته بود هر هفته يكيشو كم كن يكم بيشتر كنم مثلا ده روز اينااااا تا ببينم اوضام چطوره

براي حالت تهوع يه اسكرين از اينستاگرفته بودم بگردم برات ميفرستم

عاره حالا دستگاه قند خونايي كه گفته بخر دكتره يا نيستن يا اگرم باشن بعداا نواراش پيدا نميشه تا بخاد بدستم برسه ميشه فردا احتمالا از دوشنبه رژيم دوهفته ايمو شروع كنم تا ببينم خدا چي ميخاد ولي كار بع دارو برسه همسرم قطعاا دكترو عوض ميكنه🤣🤣🤣

دیگه زدم 😑😑😑یه خط خیلی کمرنگ تشکیل شده بود نمیدونم درسته دیدم یا ن شوهرم هم میگفت اره خیلی کمرنگه ...

ان شاالله كه مثبته چهارشنبه با يبتاي عالي مياي 🥰🥰🥰ببينيم عكسشو البته من اصلا قدرت تشخيص ندارم😅

وای نسرین جون دیگه طاقت نداشتم یه هاله خیلی کمرنگ افتاد بازم نمیدونم دیگه نمیزنم تا چهارشنبه برم آزم ...

مبارک عزيزم همون هاله میوفته چون زود زدی خداروشکر 

پنج روزه بود جنين یا سه روزه؟ 

سلام عزیزم ،خوبم شکر سر میکنیم فعلن تا ببینیم خدا چی میخواد  خبر خوب همه میشه برای اخر هفته ...

ان شالله بحق اين روز عزيز همتوووووووون با يبتاي عالي بياين ودلتوووووون شاد بشه بحق امام رضااا😍🤲

خداروشكر منم خووووووبم

سلام عزیزم ممنون تو خوبی نی نی جون حالش خوب ..من بازم درگیر لکه بینی ام عزیزم😑😑😑

خداروشكر ماهم خوووووبيم

ان شالله نشووووونه خووووبيه و لك لانه گزينيه

ديدي دنبال علايم  بودي🤣🤣🤣الان استرس همون علايم رو داري كلا براي همه همينه

خدارووووشكر من خوبم شيافم كم كردم  يكم ترشحام زردتر شده اخه معمولا قبل لكه بيني زرد ميشه بعد نا ...

دستت درد نکنه عزيزم ممنومم انشاالله خیر به اونجا نمیرسه 

هفته چندی داری شیاف و کم میکنی؟ 

عزیزم برام سه تا جنین بلاست انتقال دادن. فکر میکنم آخرین جنینای گرید ab بود. و چندتا جنین بی برام مو ...

سلام. ازت ممنونم که با حوصله پاسخ دادی. راستش همه ما میدونیم که توی این ایام نباید دنبال علائم بود اما چه میشه کرد روزهای انتظار سخت میگذره و انگار دنبال یک روزنه امید هستیم که از نتیجه کار مطمئن بشیم. من با اینکه ده تا جنین داشتم دکترم یدونه انتقال داده دیگه چراشو نمیدونم. چهار روزه گرید خوب بود. از امروز که روز هفتم هست هراز گاهی گر میگیرم نمیدونم کسی اینجوری بوده یا نه. زیر شکمم هم گاهی شدیییید میگیره و ول میکنه.

دستت درد نکنه عزيزم ممنومم انشاالله خیر به اونجا نمیرسه  هفته چندی داری شیاف و کم میکنی؟

بمن از ٨ هفته گفت اخه٤ تا شياف داشتم گف هر هفته يكيشون قطع كن كلا تا دوازده هفته تموم بشه

ولي خودمون شرايطمون رو بهتر ميدونيم

من احتمالا هر ده روز كم كنم و اون اخري روووو قطع نكنم😐

دیگه زدم 😑😑😑یه خط خیلی کمرنگ تشکیل شده بود نمیدونم درسته دیدم یا ن شوهرم هم میگفت اره خیلی کمرنگه ...

آخ خداااااااا

مباركت باشه ان شاالله😍😍😍

عكسشو بذار ذوق كنيم💚😍💚😍

ديگه نزن تاروز ازمايش قشنگ پررنگ بشهههه

بلاست يعنى پنج روزه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام. ازت ممنونم که با حوصله پاسخ دادی. راستش همه ما میدونیم که توی این ایام نباید دنبال علائم بود ا ...

ان شاالله كه همتوووووون اخر هفته با يبتاي عالي مياين و ختم ميشه به يبارداري عالي و فرزندان سالم وصالح به اميدخداااا🤲😍

من سري اول روز دهم قشنگ دل و كمرم درد گرفت جوري كه حس كردم الانه كه ميخام پريود بشم درين حد

ولي سري دوم فقط روز يازدهم بود سرگيجه منظورم سياااااهيي چشم رو داشتم بلند ميشم موقع راه رفتن اولين مبل يكم ميشستم چون جايي رو نميديدم همين وگرنه علايم ديگه اي نداشتم

خيليا خيلي علايم دارن ولي مثبت نميشن خيليا اصلا علايم ندارن مثبت ميشن و گاهيم بالعكس

ان شالله شماهم مثبت ميشي و ميشه چشم چراغ خونتووووون🌹

سلام. ازت ممنونم که با حوصله پاسخ دادی. راستش همه ما میدونیم که توی این ایام نباید دنبال علائم بود ا ...

چند سالتونه

ب ما گفتن دستور العمل اومده تو سنين بالا بخاطر ريسك دوقلوزايي بيشتر از يكى انتقال نميدن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم