2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046088 بازدید | 684498 پست
انگاری تا نون نخورم جواب نمیده خود کورتونها گشنگی میاره. گوشت و لوبیا و اتمیل جواب نمیده 😃 این هم م ...

انشالله که اینم به خیر و خوشی میگذرهدیگه چیزی نمونده عزيزم 

تا نی نی خوشگلتو بغل کنی 

چاره ای نیست تحمل باید کرد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اگر تهرانی برو اقابزرگ من‌اکثر سیسمونی رو اونجا خریدم همه چی هم داره راحت میتونی خرید کنی.

من که همچی رو انلاین خریدم. آقا بزرگ خیلی تعریفشو شنیدم ولی نشد تهران بیام

خدایا شکرت
انشالله که اینم به خیر و خوشی میگذرهدیگه چیزی نمونده عزيزم  تا نی نی خوشگلتو بغل کنی  چا ...

ان شالله. 

ان شالله برای همه بچه ها به خوبی و خوشی پیش بره. برای شما هم همینطور

خدایا شکرت
سلام سلام به همگي خوووووووبين؟؟؟ خبر خوب نداشتيم اين چند روز؟ شما خوووبي؟ رقيه جون خووووووبي؟ ن ...

سلام عزیزم ممنون تو خوبی نی نی جون حالش خوب ..من بازم درگیر لکه بینی ام عزیزم😑😑😑

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام فریناز جون قربونت برم مامان بانشاط و پرانرژی 🤩🤩😍آره دیروز اومدیم خونه عزیزم ..الآنم درگیر لک ...

بسلامتى عزيزم

ان شاالله ك خيره

نگران نباش سرتو گرم كن چند روز بيشتر نمونده ب خبرهاي خوب😍😍😍

امضامو بخون و توكل كن بخدا❤️💚❤️

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

عه چرا امضاى من حذف شده😂😂

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
فرزی جان عزیزم تجربه این حس قشنگ رو بهت تبریک میگم.اگه میشه از شرایط ات به ماهم بگو که انرژی بگیریم. ...

عزیزم برام سه تا جنین بلاست انتقال دادن. فکر میکنم آخرین جنینای گرید ab بود. و چندتا جنین بی برام مونده.

راستش دلم نمیاد علائم بعد از انتقالم رو اینجا توضیح بدم چون خیلی از دوستان مثل شما الان توی سیکلن و بامقایسه کردن علائم خودشون با من ممکنه بیخودی اضطراب بگیرن چون بدن هر کسی متفاوته و قطعا واکنش متفاوتی نسبت به جنین داره.

بنظرم تنها چیزی که خیلی مهمه استراحت کردن و روی پهلو چپ خوابیدن هست. بهتره طاق باز نخوابی و هر کاری که آرومت میکنه انجام بده مثلا فیلم زیاد ببین یا کتاب بخون که مشغول بشی من این انتقالم برای اولین بار قرآن خوندم و خیلی آرومم کرد.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
هانیل جون یک چی مرکز ما بده اینکه همیشه دکتر نیست حالا روز ۱۷ پریودم میخوره به روز مثلا انتقال  ...

ای بابا خب اینجوری که نمیشه آخه، دکترت رو عوض کن یا حداقل روز انتقال اگر دکترت نبود به دکتر دیگه برات انجام بده، اومدیم و اصلا هیچ وقت تایم انتقال شما با حضور این دکتر یکی نشد اونوقت تکلیف چیه؟!

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم برام سه تا جنین بلاست انتقال  دادن. فکر میکنم آخرین جنینای گرید ab بود. و چندتا جنین بی برام مو ...

وای چقد این پیامت دیدم  خوشحال شدم خیلی تبریک میگم خداروشکر 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
برامون بگو ایندفعه چکارکردی جنینات چطور بودن؟داروچیا اشتی؟

من این انتقال هم مثل دفعه های قبل، پیش رفتم. تنها چیزی که متفاوت بود اینکه به تشخیص دکتر زرنانی متخصص ایمنی این بار سرم آی وی آی جی نزدم و هیدروکسی خوردم.
همیشه پیاده روی داشتم ولی اینبار با سرعت بالا و بعضی وقتا هم می دوییدم البته آهسته.
صبحانه ی قبل انتقال کله پاچه خوردم. از روز اول تا پنج نشاسته و آناناس خوردم. در کل من دو ساله که رژیم غذایی سالم رعایت میکنم مواد قندی، کارخونه ای، روغن آفتابگردان، برنج سفید، لبنیات نمیخورم و خرما، روغن کلزا و برنج قهوه ای، جوی دوسر و... جایگزین کردم. البته دو هفته ی انتقال برنج سفید و سیب زمینی چون نشاسته دارن خوردم.
غذاهای این دو هفته همه بدون ادویه بود فقط نمک و پودر جودوسر میریختم: ماهیچه، سوپ قلم، جوجه تابه ای و...
همیشه یه هفته بعد از انتقال هتل می موندم اینبار فقط یک شب موندم و فرداش برگشتیم اصفهان.
از دو ماه قبل از انتقال: ویتامین ای، سی، امگا۳، دی روزانه، کپسول بی کمپلکس، فرتیل سی ام،  فولیک اسید، و دو روز قبل از انتقال دو تا آمپول نوروبیون مصرف کردم
داروهای دو هفته ی انتقال: مثه دفعه های قبل لووکسین، انوکسا، پردنیزولون، روزانه یه آمپول پروژسترون، یه آمپول انوکسا، روزی سه تا استرادیول، فولیک اسید، ویتامین دی، فرتیل سی ام، هیدروکسی.
همیشه دو ماه قبل شکمم رو با روغن سیاه دونه ماساژ میدادم ولی اینبار چون هوا گرم بود و منم طبعم گرم هست ۵، ۶ بار بیشتر ماساژ ندادم.
اینارو چون پرسیدی توضیح دادم ولی بهم ثابت شده هیچی دست ما نیست انتقالای قبلیم با وجود اینکه سفت و سخت همه رو رعایت کردم مثبت نشدم. خودتم که سابقه بارداری داری قطعا اینو تجربه کردی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم برام سه تا جنین بلاست انتقال دادن. فکر میکنم آخرین جنینای گرید ab بود. و چندتا جنین بی برام مو ...

ببين حتى اگر توضيح بدى هم نبايد خودشون رو مقايسه كنن

من حتى اعتقادم بر اينكه آستانه تحمل درد هركسى هم فرق داره يعنى ى دردى براى من ممكنه خيلى درد باشه همون ميزان براى شما ناچيز

پس فقط بسپارن بخدا