2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046028 بازدید | 684497 پست

دوستان من از دیشب به شدت دست راستم درد می‌کنه، در عجیب از گردن تا انگشتام میسوزه انگار 

عادیه؟ 

من استراحت مطلقم، استرادیول هم میخورم، آسپرین قطع کرده دکتر میترسم بخاطر استرادیول لخته شدن خون باشه 

دردم خیلی زیاد و عجیب تا صبح هم‌ م چهار بار برام ماساژ داده بستم ولی الان باز هم در د میکنه 

ممنون عزیزم مرخص شدیم و خوبیم شکر خدا ..برای همه منتظرا حین عمل دعا کردم 

خدا رو شکر عزیزم بسلامتی اومدین خونه 🥰😍 بغلش می کنی دعا کن برای ما هم  بخیر بگذره 

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من این دو تا رو نداشتم طبیعی صخامتم بالا رفته بود آزمایش و سونو خیلی زیاد داده بودم

ممنون گلم

با دل خوش نی نیت رو بغل بگیری عزیزم 

این ماه هم روز انتقالم دکتر  نیست 

برام دعا کن شوره جون خدا همه چی رو به خیر و خوشی واسم جور کنه 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
ممنون گلم با دل خوش نی نیت رو بغل بگیری عزیزم  این ماه هم روز انتقالم دکتر  نیست  ...

ان شالله که همچی برات به آسونی پیش بره. استرس نداشته باش. خود  استرس رو رحم خیلی تاثیر میذاره

خدایا شکرت
عاره بخداااا كلاااا رها بودم😂ولي خوب تا قبل ماه٨ من كاملا سالم خوري داشتم ولي خوب خرما و مويز وميوه ...

من الان بتا زدم همیشه گشنم😭 ۴ روزه نون نخوردم. معدم درد گرفته کدو خوردم زده به پشتم. 

خدایا شکرت
عاااااااره تا حدودي ادم رعايت كنه همون قندي و شكر و خوراكي قنددار بيرون روو ولي غذا و ميوه واقعاااا ...

ان شالله تموم بشه . امروز یخوده بهترم. ولی نون نخوردم. برنج ولی چندتا قاشق میخوردم کدو خوردم برا قند معدمو داغون کرده. خوراکی قند  دار اصلا نمی خورم. حتی خرما اینا. این چند روز گفتن میوه هم نخور دیشب یکم آلبالو خوردم فقط

خدایا شکرت
سلام شوره جان ممنونم ازت  همه چی باهم اومده سراغم کلافه شدم کلا  با پیروکسیکام میتونم ما ...

من پماد لافارر خونه داشتم با اون ماساژ میدادم. بهتر میشد ولی باز شروع میشد. فکر نکنم موضعی مشکلی داشته باشه

خدایا شکرت
ان شالله که همچی برات به آسونی پیش بره. استرس نداشته باش. خود  استرس رو رحم خیلی تاثیر میذاره

سعی کردم استرس نداشته باشم ولی نمیشه زیادی این استرس باهام رفیق شده😃

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
الهی دورت بگردم  چیزی بخور که لااقل سیر بشی  یا سیری کاذب  این قند هم معضلات خودشو ...

انگاری تا نون نخورم جواب نمیده خود کورتونها گشنگی میاره. گوشت و لوبیا و اتمیل جواب نمیده 😃 این هم میگذره پناه بر خدا

خدایا شکرت
سلام عزیر دلم.ممنون یادم کردی.فردا قراره برم سونو ۲۸ هفتگی که میشه غربال مرحله سوم.امپول رگام رو هم ...

عزیزم اگر تهرانی برو اقابزرگ من‌اکثر سیسمونی رو اونجا خریدم همه چی هم داره راحت میتونی خرید کنی.

خداياشكرت....❤️