2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
اینجوری نگو این چه حرفیه عزیزم .ببین استرسم خیلی تاثیر داره .آرامش خودت رو حفظ کن .ان شاالله همه چیز ...

توکل به خدا عزیزم 💓💓💓💓راستش صبح خیلی بهم ریختم. به لطف شما و  دوستان الان بهترم عزیزم 😘😘😘😘

فدات بشم من این چه حرفیه گلم توکل کن به خدا انشالله تا شنبه میره بالا و میای میگی خوشحالمون میکنی بر ...

فدات شم عزیزم مرسی ممنون .آن شالله شما هم با خبر خوشت خوشحالم کنی عزیزم الهی آمین 🤲🤲🤲🤲🤲🤲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله عزیزم از وقتی بچه‌ها توصیه کردن گرفتم  اما مثل همیشه بد شانسم دیگه به بدشانسی عادت کردم از ...

چقدر عین خودمی و‌چقدرم درکت میکنم ، کاش آدم یه‌کارش سخت جلو‌میره لااقل یه کارشم خوب و راحت جلو بره اما کوووووووو؟😔

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلامت باشی خانوم باایمان و مهربون ممنونم بخاطر دعات عزیزم همچنین برای خودت🙏🏻❤️انشالله نی نی نازت ...

فرزی جان عزیزم تجربه این حس قشنگ رو بهت تبریک میگم.اگه میشه از شرایط ات به ماهم بگو که انرژی بگیریم. چند تا جنین انتقال دادی؟ گریدشون چی بود؟ چند روزه بودن؟ چه علایمی داشتید در چه روزایی؟ بخدا این روزا خیلی سخت میگذره

دوستای گلم خیلی برام عزیزین امروز که سراغمو می گرفتید و منتظر آزمایشم بودید نمی دونید با دیدن پیامات ...

عززززززیزم به به😍😍😍😍😍😍ننه شدنت مبااارک😍

خداياشكرت....❤️ 
سلام مبارکت باشه عزیزم بسلامتی بغلش کنی با حال خوبت برای ماهم دعاکن

سلام گیسو جونم

سلامت باشی😘 انشالله این دفعه آخرین پانکچر و آخرین انتقالت میشه عزیزم🤲🏻 خدا کنه خیلی زود برات اتفاق بیفته چون میدونم چقدر تلاش کردی  و چقدر منتظری

حتما از شرایط و اقداماتم میگم و تگت میکنم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
فرزی جان عزیزم تجربه این حس قشنگ رو بهت تبریک میگم.اگه میشه از شرایط ات به ماهم بگو که انرژی بگیریم. ...

ممنونم ملینا جون 😘 اینجور که گفتی فکر کنم توی سیکلی.

واقعا با تمام وجود برات دعامیکنم که راحت تر برات بگذره و به زودی سوپرایز بشی🤲🏻 فقط بسپار به خدا چون من اینبار همین کارو کردم

حتما از علائم و اقداماتم میگم و تگت میکنم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مبارک باشه عزیزم مبارک باشه ان شالله که بارداری راحتی داشته باشی.الهی آمین 🤲🤲🤲🤲

عزیزدلم سلامت باشی❤ ممنونم از دعای خوبت الهی آمین. 

انشالله سونوی بعدی برات معجزه بشه و رحِمت توی بهترین شرایط باشه که زودتر برات انتقال بدن🤲🏻 انشالله با این انتقال دوردونه ات بهت بچسبه و ولت نکنه. این چند روز اب هویج زیاد بخور برای رحم عالیه و استرادیول خارجی مصرف کنی بهتره

منتظر خبر خوبت هستم

به خداتوکل کن وهمه چی روبه خودش بسپر فقط اینطوری دلت آروم میگیره. من گاهی میام اینجا منتظرم ازدوستا ...

خیلی عزیزی پروانه جون

قشنگترین دعاها رو برام کردی😍❤  انشالله جواب محبتت رو میبینی

عززززززیزم به به😍😍😍😍😍😍ننه شدنت مبااارک😍

آخ که چقدر ننه گفتنات میچسبه

همش منتظر بودم یه روزی به منم بگی😁

قربونت عزیزم

خودت و عسلات و همسرت سلامت باشین

مبارکت باشه انشالله . خدارو هزار بار شکر 

شکر بخاطر وجود شما دوستای نازنین❤

سلامت باشی عزیزم

انشالله به زودی به خودت تبریک بگم🤲🏻