2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
من اینجوری تا یک هفته دوام نمیارم عزيزم خیلی اوضاعم بد  

عزیزم خودتو اذیت نکن اگه تهوع شدید داری ب۶ اصلا کارایی نداره و اصلا از دمیترون قرص و امپولش نترس من تا روز قبل زایمان همچنان توو دسشویی بودم و عق نمیزدم کلا گلاب به روت بودم کل بارداریمو. کلش امپول دمیترون میزدم هرووز چون قرصشم نگه نمیداشت معدم میومد بالا! اخرا تونستم قرص بخورم الان خداروشکر پسرم توو بغلمه. اصلا اصلا خودتو عذاب نده که تحمل کنی چون برا بچه ارامش و آسایش تو و البته تغذیه مهمترین  چیزه. من خیلی مقاومت میکردم اولا اما دیدم واقعا نمیشه چون چایی هم نمیموند تووو معدم! ازونور تو فککن با وجود امپول هرووز میزدم باز هم نصف روز و توو دسشویی بودم!! خلاصه نگران تهوعات نباش اما تحمل هم نکن با دکترت مشورت کن بهش بگو اذیت میشی

بچه ها جین وست تخفیف گذاشته، برید خرید کنید روحیه تون عوض بشه 😍😁🤑

سنگ👊کاغذ🖐️قیچی✌️

نوستالُژیت رو در جین وست بازی کن و تا 7 میلیون تومان برنده شو🎁

https://pwa.jeanswest.ir/rps/?code=JWC-anIRRAPT

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بسلامتى عزيزم ان شاالله ك خيره نگران نباش سرتو گرم كن چند روز بيشتر نمونده ب خبرهاي خوب😍😍😍 امض ...

ممنون عزیزم ..باشه باشه منم منتظر معجزه خدا جون هستم به امیدش روزهارو میگذرونم ..امضات هم مثل خودت انرژی مثبت😍😍😍♥️

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
بنظرتون بی بی چک الان نشون میده اگه باردار باشم امروز میشه روز 10  دیگه طاقت ندارم 🥺🥺

دو روز میشه صبر کنی  جنینت بلاست بود ؟

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
بنظرتون بی بی چک الان نشون میده اگه باردار باشم امروز میشه روز 10  دیگه طاقت ندارم 🥺🥺

سلام منم روز ۱۰ انتقالم ولی جرات نمیکنم بی بی بزنم چون هر وقت زدم منفی بود سر انتقال اولم هم بی بی نزدم مثبت شد اما خدا نخواست بمونه 

عزیزم خودتو اذیت نکن اگه تهوع شدید داری ب۶ اصلا کارایی نداره و اصلا از دمیترون قرص و امپولش نترس من ...

سلام هیوا جانم ممنونم گلم چشم به دکترم میگم ببینم چی میگه 

خدا پسر گلت رو برات نگه داره

بدون روز انتقال روز ده هستی عزيزم 

جنین بلاست باشه شاید هاله بیوفته 

شما که صبر کردی دو روزم صبر کن عزيزم 

وای چقد این پیامت دیدم  خوشحال شدم خیلی تبریک میگم خداروشکر

مرسی آنا جون😘 سلامت باشی

خدا دختر کوچولوت رو حفظ کنه👶❤ 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
@محلا20     عزیزم به نیتت زیارت ال یاسین خوندم الهی به زودی نی نی دار بشی

سلام عزیزم مرسی ممنونم ان شالله که هزار برابر خیرش بگرده به خودت عزیزم . ممنونم الهی که هر چی از خدا بخوای حاجت روا بشی . قربونت خواهری     

حنان جون عزیزم اونم خیلی سخت که کلی علایم داشته باشی و مطمئن باشی مثبتی بعد منفی بشه حالت رو درک میک ...

😢😢من نه تنها خودم بلکه مامان و آبجیمم علائممو میدیدن میگفتن دیگه ایندفعه مامان شدی حتی دل شوهرمم الکی خوش کردم و اینکه بی بی چک هم دلم طاقت نمیورد میزدم و دو خط میشد و خط دوم کمرنگ بود(اثر آمپول هاش سی جی)بوده و مثبت کاذب پ😢ممنونم از دعات عزیزم ..انشالله ک خدای بخشنده از کرم و لطفش به شما و همه مادرای منتظر(بنظر من کسیکه اینهمه درد و رنج متحمل میشه برای دیدن روی ماه بچه اش قطعا مادره)فرزند سالم و صالح ببخشه خصوصا شما چندروز دیگه با خبر خوشحالی بیای🙏

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
ان شالله تموم بشه . امروز یخوده بهترم. ولی نون نخوردم. برنج ولی چندتا قاشق میخوردم کدو خوردم برا قند ...

ان شالله بسلامتي اين دوران سخت رو پشت سر بگذارين واقعاااا خيلي سخته

خصوصااا كه حالت تهوع نداشته بااااشي و راحت بتوني بخوري ولي نشه

من اصلا نون نبااااشه كه نميتونم خدابهت توان بده اين چندهفته  هم رراحت بگذروووووني

تونت زدم زده ميوه هاا چون جذبش طولاني ميشه خيلي مستقيم  روقند خون تاثير نداره بخور اونايي كه قندشون پايين تره رو😢

من الان بتا زدم همیشه گشنم😭 ۴ روزه نون نخوردم. معدم درد گرفته کدو خوردم زده به پشتم. 

بدون نون من نميتونم اصلا تازه الان دارم نون و برنجموو ميخورم فقط قندداراي تابلورو حذف كردم همش ضعف دارم

كدوو سبز؟يا حلوايي خوبه؟

دو روز میشه صبر کنی  جنینت بلاست بود ؟

دیگه زدم 😑😑😑یه خط خیلی کمرنگ تشکیل شده بود نمیدونم درسته دیدم یا ن شوهرم هم میگفت اره خیلی کمرنگه 

دیگه نمیزنم تا آزمایش 

بلاست یعنی چی ؟نمیدونم