2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
سلام گلم مبارک باشه خدا رو شکر انشالله قلبه کوچولوشم میبینی انشالله❤❤

فداتشم ان شاالله قسمت شما

💚💚💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😁😁😁😁نه من کلاه قرمزی رو ندیدم یعنی بچگیام نگا میکردم الان دیگه نه

همون مال بچگیمون ک دکتر شده بود میگفت دکتر قرمزی اتاق عمل😂

اینجوری👍🏻بگیر سرنگ رو بعد با شصت فشار بده تزریق کن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام عزیزم ممنون  ای بد نیستم درد خودش داره ...بچمم ان ای سیو بستری شد تنفسش مشکل داره فقط یع ل ...

سلام تبریک میگم شما زایمان کردین بسلامتی 

انشاالله هم نی نی هم خودت سلامت باشین

با کدوم دکتر زایمان کردین کدوم بیمارستان ؟

هته چند زایمان کردین ؟

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
عزیزم میفهممت.....  امیدوارم به زودی همه این تلخیا جاشونو به یه شیرینی موندگار بدن....  ...

15انتقال بعداز آزمایش خونم ک منفی شد خودم رفتم سونو واژینال شدم ک ضخامت اندومترم بیاد دستم ببینم اصلا رشد داشته یا نه با اینهمه استرادیول و پرژوسترون ..میخاستم دلیل منفی شدنشو حداقل بفهمم ببینم مشکل از رحمم هست یا جنینام 

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢

سلام 

منم یکشنبه هفنه ی بعد انتقال دارم با دکتر یوسف نژاد 

ولی خیلی استرس دارم 

و اینکه یبوست شدید میشم برای بعد انتقال نگرانشم

و کسی قبل انتقال پاچه و پای بوقلمون و لوبیا سبز خورده ؟تاثیر داشته؟

عزیزم نگران نباشیا استرسم نداشته باش تو مثبتی صددر صد لطفا سر دعاهای روزانه ات منم دعاکن نی نی هام د ...

قربونت برم خدا از زبونت بشنوه و برای من هم معجزه بشه آخه هرکسی مثبت شده علایم داشته من دریغ از یک علایم کوچیک😔😔فقط منتظر معجزه هستم همین 🥺🥺فدات شم انشاءالله چشم هر روز که براتون دعا میکنم انشاالله شما هم مثل نسرین جون و mairagg سوپرایز بشی و مامان دوقلوها بشی ..اول صبحی بهم قوت قلب دادی خدا برات معجزه کنه😍🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
ممنون عزیزم به لطف خدا و دعای شما دوستان عزیزم رفتم سونو یه کنجد دارم انشاءالله این لحظه رو سایر دوس ...

مبارک باشه مامان ماهک جون انشاالله کنجدت سالم بیاد بغلت و شیرش بدی 😍🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام  منم یکشنبه هفنه ی بعد انتقال دارم با دکتر یوسف نژاد  ولی خیلی استرس دارم  و ...

سلام عزیزم تنها چیزه که خیلی مهمه استرس از خودت دور کن 

انشالله که بسلامت بگذرونی این مراحلو و با یه بتا خوشگل خوشحالمون کنی 

برای یبوست کارهای که خودم انجام میدم ،کلن از روغن زیتون استفاده میکنم برای غذا ،وعده سالاد باید داشته باشی داخلش حتما روغن زیتون بزن یه دوست عزیز اینجا گفت تو پلو امتحان کن منم کردم خیلی خوبه ،هر صبح و هر غروب انجیر و الو خیس میدم و میخورم خداروشکر فعلن خوبم و میوه جات و سبزی زیاد باید بخوری انشالله که موفق باشی