2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046095 بازدید | 684498 پست
سلام تبریک میگم شما زایمان کردین بسلامتی  انشاالله هم نی نی هم خودت سلامت باشین با کدوم دکتر ...

عزیزم به خاطر انفارکتوس جفت ۳۷ هفته ختم بارداری دادن و گفتن باید بری پیش پریناتولوژیست منم ارومیه خونه خواهرم بود و برام راحتر بود با دکتر بهادری بیمارستان  میلاد سزارین شدم اما دخترم به خاطر تنفس نامرتب رفت ان ای سیو بعد ۳روز رخص شدیم و الان خوبیم 

عزیزمی بسلامتی چشم و دلت روشن.ان شالله بسلامتی با نی نی ناز ت میری خونه و شیر خودتو بهش میدی عزیزم م ...

ممنون عزیزم مرخص شدیم و خوبیم شکر خدا ..برای همه منتظرا حین عمل دعا کردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم من سه شنبه دوتا جنین بلاست انتقال دادم ازبعدازظهر دل دردای خفیف  پریودی دارم و ...

سلام عزیزم، به سلامتی ان شاالله، نشونه لانه گزینیه ان شاالله 😍🥰🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام بچه ها.... یه سوال من انتقال جنین داشتم امروز روز ۱۲ ام بود ،از ۲روز پیش بی بی گذاشتم یه هاله ...

سلام عزیزم، حتما ۴۸ ساعت بعد باید تکرار کنی، احتمالا جنینات ۳ روزه بودن که ۱۷ روز بعد برات آزمایش نوشتن، پس لانه گزینی دیر انجام شده ، ان شاالله که فردا میری آزمایش بتات حسابی رفته بالا 🤲🌹

ممنون عزیزم مرخص شدیم و خوبیم شکر خدا ..برای همه منتظرا حین عمل دعا کردم 

ای جانممممم، خدا رو هزاااار مرتبه شکر، خیلی یادت بودم و برای خودت و فرشته کوچولوت دعا کردم 🤲🥰

خیلی مراقب خودتون باش، خدا در پناه خودش حفظتون کنه 🤲🌹

عزیزم به خاطر انفارکتوس جفت ۳۷ هفته ختم بارداری دادن و گفتن باید بری پیش پریناتولوژیست منم ارومیه خو ...

سلام عزيزم به سلامتی مبارک انشاالله که خوش قدم باشه گلم 

خداروشکر که به سلامتی مرخص شد 

عزیزم ببین داروهاتم خوبن....  نگران نباش....  در ضمن اینطوری به قضیه نگاه نکن که چند درص ...

مرسي عزيزم

آره همه اينكارهارو ميكنم

ان شاالله چند روز ديگه هم مامانم مياد پيشم و استراحت بيشتر ميكنم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
خدا رو شکر مال منم دقیقا رگه بود انشالله که دو قلو هستن به حق فاطمه زهرا. یا حضرت ابوالفضل دوستم رو ...

انشاالله فدات شم سارا جان😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام عزيزم صبحت بخیر  این سری لطفا به چیزهای خوب فکر کن مامان خانم  منم دفعات قبل با وجو ...

سلام نسرین جون باشه قربونت برم همش به فکرمی ..امروز صبح بازم دستمال کشیدم کمی ترشحات قهوه ای اومد باز ..امیدوارم خدا صدام رو بشنوه دیگ من هرکاری کردم سپردم به خودش ..خدا نی نی های تودلیت رو حفظ کنه خواهر

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام نسرین جون باشه قربونت برم همش به فکرمی ..امروز صبح بازم دستمال کشیدم کمی ترشحات قهوه ای اومد با ...

قربونت گلم انتقالت دو مرحله ای بوده انشاالله که داره هر دو جنین ها میگیره و محکم میچسبناااا😄😍😍😍😍 

نگران نباش عزيزم 

کی باید آزمایش بدی؟ 

سلام نسرین جون باشه قربونت برم همش به فکرمی ..امروز صبح بازم دستمال کشیدم کمی ترشحات قهوه ای اومد با ...

انشاالله عزیزم اون طوری که شما میگی بشه به حق حضرت علی اصغر..چهارشنبه میرم برای آزمایش امیدوارم خدا برام معجزه کنه 

سلام عزیزم من روزه هفتم و دهم و یازدهم لکه بینی داشتم 

عزیزم ببخشید بازم سوال میکنم شما لکه بینیتون به چه شکلی بود ؟