2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام بچه ها خوبین ی سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید اگه اطلاع دارید من ۲۶ اردیبهشت انتقال جنی ...

سلام عزیزم، به سلامتی و مبارکی ان شاالله.

حتما یه مرکز معتبر برو، واقعا اینهمه سختی و هزینه میکشیم ما وقتی مثبت میشیم حتما باید بهترین مراقبت رو داشته باشیم.

قلب رو فکر میکنم تا آخر هفته هشت هم فرصت میدن برای تشکیل شدن، نگران نباش و استرس نداشته باش ولی دفعه بعد حتماااا یه مرکز خیلی معتبر برو ، ان شاالله که قلبش تشکیل میشه و ۱۲۰ سال در آغوش مهرتون میتپه 🤲😍

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام شبتون بخیر دوستان من دارم گلو درد میگیرم چیکار میتونم بکنم داروام که نمیتونم مصرف کنم🤦

روزی چندین بار آب نمک قرقره کن عزیزم زود رفع میشه

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
در عکس رنگی قوس رحم داشتم یخورده بنظرتون مشکل ساز هست کسی تجربشو داشته چکار کردین ؟

عزیزم من داشتم هیسترو کردم برام درستش کردن

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
الهی امین با دعاهای قشنگ شما خدا یه نگاهی بهمون بکنه پناه بر خدا 🤲🤲حاجت روا شی گلم که انقدر دلت پا ...

سلام سلام به همگي

خوووووووبين؟؟؟

خبر خوب نداشتيم اين چند روز؟

شما خوووبي؟

رقيه جون خووووووبي؟

نسرين جون شماااا بهتري؟؟؟

دخترااا خبري از زهره نشد؟

اره..سختیش برام همون سه ماه اول بود که از تهوع داشتم جون می دادم سر کارم میرفتم..اون موقع نیاز به کم ...

اونكه عاااااره واقعااااا ندونستشون خيلي خوبهههه من مامانم طفلي خيلي اذيت شد الان يهو سوپرايز ميشن اينجوري سختيشووو يتنه خودت و همسرت كشيدي☺️ان شالله بسلامتي زايمان كني و عاقبت بخيريشووو بببيني😍🥰

وای جدی میگی چقدر بهم استرس دادن این دوسال. الانم  چیزهای قندی نمیخورم ترجیح  میدم بجاش بر ...

عاره بخداااا كلاااا رها بودم😂ولي خوب تا قبل ماه٨ من كاملا سالم خوري داشتم ولي خوب خرما و مويز وميوه راحت ميخوردم بعد ماه سه بعدكه ديكه از گرمي خوردن نميترسيدم،

ولي الان چهارشنبه رفتم دكتر گفت برو دوهفته ديگه بيا لازم شد انسولين برات بنويسم

همسرمم باهام بود ميگفت ولش كن دكتره روو اون هيچي حاليش نيس فقط بيسكوييت كيك و شكلات نخور بقيش عادي😐حالا دعاكن لازم نشه يكي بايد شونه هاي همسرمو بماله و راضيش كنه من مصرف كنم

اخه مامانش سر همين دارو قند افت قند شديد سكته كردن خيلي ميترسه ميگه بخاطر ٤ تا دونه بالاتر كي انسولين ميده

من ۱۰۵ بودم دوسال رژیم و دکتر غدد بودم راستش بنظر خودم خیلی سخت میگرفتن چون خواهرم با همین قند باردا ...

عاااااااره تا حدودي ادم رعايت كنه همون قندي و شكر و خوراكي قنددار بيرون روو

ولي غذا و ميوه واقعااااا ستمه😐

من حالاا از شانس خوبم حالت تهوعم كم شده همش گشنمه نميدونم چي بخورم از گشنگي كلافه ميشم همش😔

بسلامتي بتا رو زدين، الان چطورين؟

اين مرحله هم با تمام سختياش تموم شد تو ميتوني💪🏻💪🏻💪🏻

@shervin68    

سلام گلم چطوری؟

حال خودت و نی نی جونت خوبه؟

چه خبرا؟

امپول بتا برای ریه زدی؟

سیسمونیتو تکمیل کردی

من که کلافم از کمردرد

امپول بتام هم قراره این هفته بزنم

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
@پونه00     عزیزم به نیتت زیارت ال یاسین خوندم الهی به زودی زود مادر شدن رو تجربه کن ...

ممنون مهربونم...  

الهی به حق نفسهای گرم خانمهای دلشکسته‌ی اینجا؛ که خدا قطعا یه جایی تو قلبشون خونه داره  

ما را به دعا کاش فراموش نسازند؛

رندان سحرخیز که صاحب نفسانند...  

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
@shervin68      سلام گلم چطوری؟ حال خودت و نی نی جونت خوبه؟ چه خبرا؟ امپول بتا ب ...

سلام عزیر دلم.ممنون یادم کردی.فردا قراره برم سونو ۲۸ هفتگی که میشه غربال مرحله سوم.امپول رگام رو هم بخرم و یخچالیه.همونجا بزنم.ویزیت بشم.به دکتر بگم بتارو بنویسه برام.بهش بگم پماد آنتی همورویید رو صلاح بدونه بنویسه.با شربت لاکسی ژل و شیاف گلیسرین اگه صلاح بدونه.

ازمایش ذخیره اهن و کشت ادرار و آنزیم هم میخوام بدم.چون ناشتایی ندارن. برای یک ماه هم انوکسا و شیاف اکتوژست بخرم.

کلی کار دارم .

سیسمونی نخریدم.جای ارزون دسترسی ندارم.اینطرفا هم قیمتا بیشتره.

😉

@shervin68      سلام گلم چطوری؟ حال خودت و نی نی جونت خوبه؟ چه خبرا؟ امپول بتا ب ...

امپول بتا رو زودتر از ۳۰ نباید زد.درسته؟

من دیروز کشو قوس اومدم عضله ساق پام گرفته

کمر درد ندارم خداروشکر

خیلی گرسنه میشم.

کلافم از گرسنگی

لای پات بالش بزار موقع خواب

فرنگی استفاده کن

رو تخت بخواب

کمرتو با روغن زیتون ماساژ بده

حموم آب گرم هم کمرمنو خوب کرد.

😉

من تقریبا میخورم همه چی البته اگه بتونم ادویه از همون اول یعنی قبل انتقال کلا فقط زردچوبه تو غذاهام ...

چقدر عالی

باشه عزیزم

بتای روز ۱۴، ۶۶۲ و روز ۱۶ که تاریخ اصلی آزمایشم بود۱۸۰۰

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻